Κάλεσμα Τραμπ σε όλη την ανθρωπότητα: Τα «γεγονότα» που όλοι περίμεναν αλλά λίγοι θα αντέξουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάλεσμα Τραμπ σε όλη την ανθρωπότητα: Τα «γεγονότα» που όλοι περίμεναν αλλά λίγοι θα αντέξουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο που μόνο το el.gr αναδεικνύει…

Όπως μεταδόθηκε χθες, η Ρωσία προέτρεψε τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστινίους να ξεκινήσουν «απευθείας διαπραγματεύσεις», προκειμένου να βρεθεί ένας «αμοιβαίως αποδεκτός συμβιβασμός», μετά την παρουσίαση του σχεδίου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την Μέση Ανατολή, ο οποίος προέβη σε πανανθρώπινο κάλεσμα, όπως θα δούμε στο βίντεο του el.gr.

«Πρέπει να ξεκινήσουν απευθείας διαπραγματεύσεις για την επίτευξη ενός αμοιβαίως αποδεκτού συμβιβασμού. Δεν γνωρίζουμε εάν η αμερικανική πρόταση είναι αμοιβαίως αποδεκτή ή όχι. Πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση των μερών» είπε σε ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ο υφυπουργός Εξωτερικών, Μιχαήλ Μπογκντάνοφ, προκειμένου να τελειώσει γρήγορα το Παλαιστινιακό.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί ακόμα ένα απόσπασμα από την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο αναδεικνύει και πάλι η ιστοσελίδα μας.

Δήλωσε, ο Αμερικανός ηγέτης:

«Υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι που δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ το (τέμενος) Αλ Άκσα και πολλοί χριστιανοί και Εβραίοι, οι οποίοι δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ τις ιερές πόλεις στην Δυτική Όχθη που περιγράφονται τόσο παραστατικά στην Βίβλο. Το όραμά μου θα το αλλάξει αυτό. Η μεγαλοπρεπής βιβλική κληρονομία μας θα είναι σε θέση να επιβιώσει και να ανθίσει και στους μοντέρνους καιρούς.

Όλη ανθρωπότητα πρέπει να απολαύσει τις δόξες των Αγίων Τόπων».

Ποιες δόξες θα είναι αυτές; Μήπως οι «δόξες», όπως τις εννοούν οι εβραίοι και οι μουσουλμάνοι, με την έλευση παγκόσμιου μεσσία;

Η Ιερουσαλήμ θα ανήκει σε όλους ή καλύτερα σε αυτούς που έχουν την δύναμη και θα την παραχωρούν σε όλους.

Όπως βλέπετε, όλα ειπώνονται ξεκάθαρα! Προωθείται, με την σύμφωνη γνώμη και των δύο κέντρων εξουσίας (Αριστερόστροφη Δύση, ΟΗΕ / Δεξιά των Τραμπ και Πούτιν) σχέδιο παγκόσμιας ειρήνης με αφετηρία τα Ιεροσόλυμα, το οποίο οφείλει να καλωσορίσει, σύμφωνα με τον Ν.Τραμπ όλη η ανθρωπότητα.

Σε όλους τους ανθρώπους θα προσφερθούν τα… «αγαθά» της τεχνολογίας: μικροτσίπ, εμφυτεύματα, εικονική πραγματικότητα, τεχνητή νοημοσύνη κ.α.).

Όλοι οι άνθρωποι θα κληθούν να αποφασίσουν αν η παγκόσμια ειρήνη και η παρέμβαση της τεχνολογίας, η οποία είναι καλοδεχούμενη όταν προωθεί την πρόοδο, γίνεται για καλό ή κακό σκοπό.

Το αν όμως τα δύο κέντρα εξουσίας συμφωνήσουν μέχρι τέλους και δεν οδηγηθούν, τελικά, στην ένοπλη αντιπαράθεση, είναι αμφίβολο.

Ένα είναι το σίγουρο: Βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή. Πολλοί περίμεναν κάποια «γεγονότα» να συμβούν. Λίγοι όμως θα αντέξουν, τώρα που, βάσει εξελίξεων και λεγομένων, πλησιάζουμε σε αυτά.

ΦΩΤΟ eurokinissi

Share this post