Κάνει «ΚΡΟΤΟ»!!! Αυτό θα μοιράζεται μαζί με τα εμβόλια στην Ουάσινγκτον!!!

Κάνει «ΚΡΟΤΟ»!!! Αυτό θα μοιράζεται μαζί με τα εμβόλια στην Ουάσινγκτον!!!
Και εμβολιασμένοι και «χαρούμενοι»…

Φέτος την άνοιξη, μαζί με ορισμένα από τα εμβόλια ενάντια στην COVID-19 που θα χορηγηθούν στην Ουάσινγκτον –ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ- μπορεί να υπάρχει μπόνους μαριχουάνα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το VICE.

Συγκεκριμένα, η ακτιβιστική ομάδα για την κάνναβη DC Marijuana Justice ανακοίνωσε την Δευτέρα σε δελτίο Τύπου ότι την άνοιξη του 2021, αν τα εμβόλια είναι ευρέως διαθέσιμα για τον πληθυσμό, θα μοιράζουν δωρεάν σακουλάκια με κάνναβη σε σημεία εμβολιασμού!!!

«Μαστούρα» δηλαδή σε όποιον είναι «καλό παιδί» και κάνει το εμβόλιο!

Σημειώνεται δε πως η κάνναβη είναι νόμιμη για ψυχαγωγικούς και ιατρικούς σκοπούς στην Ουάσινγκτον.

 «Για να γιορτάσουμε αυτή τη μνημειώδη περίσταση και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που εμβολιάζεται, δεκάδες μεμονωμένοι καλλιεργητές της Ουάσινγκτον θα μοιράσουν νόμιμα δωρεάν σακουλάκια κάνναβης έξω από τα κέντρα εμβολιασμού, μόλις ο γενικός πληθυσμός μπορεί να εμβολιαστεί» ανέφερε το δελτίο Τύπου.

 

 

Όπως τονίζεται, η ομάδα ελπίζει ότι η πρωτοβουλία “joints for jabs” θα ενθαρρύνει περισσότερο κόσμο να κάνει το εμβόλιο!!!!!!

Μάλιστα, η DCMJ είπε ότι θέλουν να γιορτάσουν το τέλος του κορωνοϊού, προωθώντας την καμπάνια τους για την νομιμοποίηση της κάνναβης σε όλη την χώρα!

Και εμβολιασμένος και… «χαρούμενος»!

«Θέλω ο κόσμος να κάνει τα εμβόλια και να ξέρει ότι το εκτιμούμε», είπε ο συνιδρυτής της DCMJ Adam Eidiner, στο Motherboard μέσω email. «Βλέπουμε το κέντρο εμβολιασμού ως σημείο επιμόρφωσης και επιρροής αλλά και ως έναν τρόπο να κινητοποιήσουμε τους ανθρώπους να ώστε να δείξουν στους νομοθέτες πως θέλουν να προστατεύσουν και να διευρύνουν τα δικαιώματα καλλιέργειας στην Ουάσινγκτον, επιτρέποντας στους ενήλικες να αγοράζουν και να πωλούν κάνναβη».

ΦΩΤΟ UNSPLASH

el.gr

Share this post