Κάτι ΜΕΓΑΛΟ ετοιμάζεται στην Ουκρανία!!! «Σκοτωμός» στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, αποφασίζει η Μόσχα! vid

Κάτι ΜΕΓΑΛΟ ετοιμάζεται στην Ουκρανία!!! «Σκοτωμός» στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, αποφασίζει η Μόσχα! vid
Τα λόγια του Μεντβέντεφ στον Πούτιν

 

Από το συμβούλιο ασφαλείας, ο πρόεδρος Πούτιν είπε ότι η Ρωσία θα πρέπει να εξετάσει το ζήτημα της αναγνώρισης της ανεξαρτησίας των αυτονομιστών, έπειτα από ένα αίτημα που απηύθυναν οι ηγέτες στις δύο αποσχισθείσες περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας, τις αυτοανακηρυχθείσες Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ και Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ.

Οι διεργασίες στο παρασκήνιο είναι δαιδαλώδεις και από ,ότι φαίνεται αφορούν το μέλλον της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Σε περίπτωση που η Ρωσία λάβει με πολιτικό τρόπο ή φαινομενικά στρατιωτικό τον έλεγχο των Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ, αυτό σημαίνει πως βρέθηκε κοινό έδαφος με τους διεθνιστές της Δύσης και πως η Μόσχα συμφώνησε προσωρινά και εν μέρει στην προώθηση της Μεγάλης Επανεκκίνησης, ακόμα και εντός Ρωσικής Ομοσπονδίας (προώθηση τεχνητής νοημοσύνης, «σφραγίσματος» κοκ.). Ο πόλεμος παραμένει πάντα στο παιχνίδι!

 Η απάντηση θα δοθεί αργότερα μέσα στην ημέρα, είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, σε σχέση με την αναγνώριση της ανεξαρτησίας των δύο περιοχών, η οποία, αν δεν αλλάξει κάτι, θα οδηγήσει στην σταδιακή (;) ενσωμάτωσή τους στην ρωσική Ομοσπονδία.

Από την πλευρά, του ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε πάντως ότι πρέπει να αναγνωρισθεί η ανεξαρτησία των δύο αυτών δημοκρατιών.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός/πρόεδρος της Ρωσίας και στενός συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Μενβέντεφ, όπως θα δείτε στο βίντεο!

ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ…με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!

 

 

 

 

ΦΩΤΟ kremlin.ru

https://www.el.gr/

Share this post