«Κάψτε την εκκλησία τους» – Μουσουλμάνοι βάζουν φωτιά στα προάστια των Παρισίων (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κάψτε την εκκλησία τους» – Μουσουλμάνοι βάζουν φωτιά στα προάστια των Παρισίων (ΒΙΝΤΕΟ)
Ισλαμικός ξεσηκωμός εν μέσω κορωνοϊού…

Για ακόμα ένα βράδυ συνεχίστηκαν οι ταραχές στα Παριζιάνικα προάστια καθώς ομάδες μουσουλμάνων μεταναστών συγκρούστηκαν με την Γαλλική Αστυνομία.

Φαίνεται ότι οι μουσουλμάνοι των προαστίων του Παρισιού δε νιώθουν άνετα με την γαλλική διοίκηση, επιθυμώντας την χρήση του Νόμου της Σαρίας, καθώς τον τελευταίο καιρό εξεγείρονται περισσότερο από άλλες χρονιές, σε μία ευαίσθητη περίοδο λόγω κορωνοϊού.

Κατά την διάρκεια των ταραχών πυρπολούν αυτοκίνητα, εκτοξεύουν αντικείμενα, καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία ενώ εκτοξεύουν βεγγαλικά σε ευθεία τροχιά προς την κατεύθυνση των αστυνομικών δυνάμεων όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Oh boy what a shot@ohboywhatashot

Mainstream media, what is happening in the suburbs of (France)?

Ενσωματωμένο βίντεο

80 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Η τακτική της εκτόξευσης παντός είδους βεγγαλικών κατά της γαλλικής αστυνομίας από τους μετανάστες στοχεύει στην διάσπαση των γραμμών των γαλλικών ΜΑΤ και στον τραυματισμό των αστυνομικών. Η γαλλική αστυνομία καταστέλλει τις εντάσεις αλλά το πρόβλημα είναι βαθύτερο και ξεκινά από την νοοτροπία που έχουν οι μουσουλμάνοι στις περιοχές αυτές, η οποία είναι τελείως διαφορετική από αυτή των Γάλλων πολιτών. Το κάψιμο των εκκλησιών στη Γαλλία είναι συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια με τον εχθρό να έχει τεθεί ξεκάθαρα από τους μετανάστες.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε ότι οι μετανάστες που προκαλούν τα επεισόδια φωνάζουν ενώ εφορμούν κατά της Γαλλικής Αστυνομίας: «Πιάστε τους απίστους, κάψ’ τε την εκκλησία τους».

BasedPoland@BasedPoland

I’ve reported a lot on last night’s riots in the (Paris)

Why?

Because ppl in the West don’t see the ideological component to the riots.

Just listen to what the youth gangs shouted before storming police

“GET THE INFIDELS, LET’S BURN DOWN THEIR CHURCH”🤔

Ενσωματωμένο βίντεο

596 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Και όλα αυτά στην χριστιανική Γαλλία, η οποία κάποτε περηφανευόταν για το εθνικό της κράτος «Grand Nation». Τώρα, η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει, καθώς και τα υπόλοιπα δυτικά κράτη θα αντιμετωπίσουν την λαίλαπα της πολυπολιτισμικότητας, εν μέσω οικονομικής κρίσης, βιολογικής επίθεσης και παγκόσμιων αλλαγών.

Το «πρόγραμμα» διασποράς μεγάλων μουσουλμανικών πληθυσμών  στην Δυτική Ευρώπη προχωρά, επιφέροντας δραματικές αλλαγές στην σύνθεση των κρατών αυτής εκτός αν προκύψουν μαζικές αντιδράσεις από τους λαούς της Δυτικής Ευρώπης.

el.gr

Share this post