Κίνδυνος! Κίνδυνος! Οι τελευταίοι μήνες του 2020 θα είναι ένα ναυάγιο τρένου αργής κίνησης για την Αμερική με χάος λόγω των εκλογών.

Κίνδυνος! Κίνδυνος! Οι τελευταίοι μήνες του 2020 θα είναι ένα ναυάγιο τρένου αργής κίνησης για την Αμερική με χάος λόγω των εκλογών.

 Του Στέφαν Στάνφορντ.

Μία από τις πιο σημαντικές νέες ιστορίες αυτής της εβδομάδας έρχεται από τον Michael Snyder στο End of the American Dream και επιβεβαιώνει απολύτως για εμάς την πρόσφατη προειδοποίηση της Susan Duclos  σχετικά με το γιατί όλοι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για απόλυτο χάος, ελλείψεις τροφίμων και ενδεχομένως ακόμη και εμφύλιος πόλεμος τις επόμενες μέρες.

 

Με τίτλο “Γιατί αντιμετωπίζουμε τον μεγαλύτερο εφιάλτη των εκλογών στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία, δεν έχει σημασία ποιος καταλήγει να κερδίζει” , όπως προειδοποιεί ο Snyder, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εκατό εκατομμύρια + Αμερικανοί θα απογοητευτούν σοβαρά μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου ανεξάρτητα από τον υποψήφιο που θα κερδίσει.

Φαίνεται ότι κατευθυνόμαστε για τις πιο χαοτικές προεδρικές εκλογές στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ. Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, περίπου 40 τοις εκατό όλων των ψηφοφόρων των ΗΠΑ θα ψηφίσουν ταχυδρομικώς φέτος. Αυτό σημαίνει ότι δεκάδες εκατομμύρια ψήφοι θα περάσουν από το ταχυδρομικό σύστημα, και αυτό έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει κάθε είδους προβλήματα. Για ένα πράγμα, θα χρειαστεί πολύς επιπλέον χρόνος για να ανοίξετε αυτές τις ψήφους και να τις μετρήσετε. Για πολιτείες που επιτρέπουν την καταμέτρηση των ψήφων μέσω ταχυδρομείου, αυτό δεν πρέπει να καθυστερεί υπερβολικά τα τελικά αποτελέσματα, αλλά σε άλλες πολιτείες αντιμετωπίζουμε την πιθανότητα ενός σεναρίου εφιάλτη. Υπάρχουν ορισμένες πολιτείες που δεν επιτρέπεται να αρχίσουν να μετρούν ψηφοδέλτια μέχρι οι ψηφοφορίες να κλείσουν την ημέρα των εκλογών , και αυτό περιλαμβάνει βασικές πολιτείες όπως το Ουισκόνσιν, το Μίσιγκαν και η Πενσυλβάνια… 

Έτσι, καθώς βλέπουμε όλοι τα αποτελέσματα των εκλογών να έρχονται το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου, αυτό που θα λάβουμε θα είναι μόνο μερικά αποτελέσματα. 

 

Και σε αυτό το σημείο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υποθέτουν ότι οι ψήφοι που ψηφίζονται προσωπικά θα ευνοήσουν σε μεγάλο βαθμό τον Πρόεδρο Τραμπ, και έτσι μας προειδοποιούν ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένα σενάριο «κόκκινου αντικατοπτρισμού» στο οποίο φαίνεται ότι ο Τραμπ κερδίζει εύκολα τις εκλογές ενώ στην πραγματικότητα τις  έχει χάσει. 

Φυσικά, αν ο Τραμπ κερδίσει τεράστιο προβάδισμα το βράδυ των εκλογών, είναι πιθανό να κηρύξει τη νίκη και το Facebook έχει ήδη δηλώσει ότι σκοπεύει να «σηματοδοτήσει» οποιαδήποτε τέτοια απόπειρα…

 

Το Facebook σκοπεύει να επισημάνει οποιαδήποτε απόπειρα της εκστρατείας Tραμπ να δηλώσει πρόωρη νίκη στον προεδρικό αγώνα στην πλατφόρμα, ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη. 

Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ο οποίος έχει υποβληθεί σε έντονη κριτική για την αποτυχία αστυνόμευσης της προπαγάνδας για τις ξένες και εγχώριες εκλογές στο δίκτυό του, δήλωσε επίσης ότι δεν θα δεχτεί νέες πολιτικές διαφημίσεις την τελευταία εβδομάδα του προεδρικού αγώνα του 2020. 

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αντιτίθεμαι σθεναρά στην ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου. Το έθνος μας είναι πιθανό να πέσει σε κατάσταση χάους τον Νοέμβριο, διότι θα πάρει τόσο πολύ χρόνο για να μετρήσει όλες τις ψήφους. Ο Πρόεδρος Τραμπ και οι υποστηρικτές του θα είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι έχουν κερδίσει τις εκλογές αν έχουν μεγάλο προβάδισμα το βράδυ των εκλογών, και ο Τζο Μπάιντεν και οι υποστηρικτές του θα είναι απολύτως πεπεισμένοι ότι θα είναι νικητές μόλις επιτευχθούν όλες οι ψηφοφορίες μέσω ταχυδρομείου.Και έπειτα ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, περίπου η μισή χώρα δεν θα είναι πρόθυμη να την αποδεχθεί ως νόμιμη. 

Αυτό θα είναι μια τέτοια καταστροφή, αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι ‘αυτό τώρα.

allnewspipeline.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post