Καθηγητής προς γονείς: «Το Κράτος πρέπει να μεγαλώνει τα παιδιά σας. Όχι εσείς»

Καθηγητής προς γονείς: «Το Κράτος πρέπει να μεγαλώνει τα παιδιά σας. Όχι εσείς»

Καθηγητής προς γονείς: «Το Κράτος πρέπει να μεγαλώνει τα παιδιά. Όχι εσείς».

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Καθηγητής από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε ότι οι γονείς των μαθητών, δεν πρέπει να έχουν τον τελευταίο λόγο για το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Ο προοδευτικός καθηγητής είχε υποστηρίξει και την επίσκεψη drag queen (άντρας που ντύνεται σαν γυναίκα και κάνει show) στο σχολείο:

Κάποιοι μαθητές και κάποιοι γονείς, παραπονέθηκαν τότε αλλά οι αντιδράσεις δεν πτόησαν τον καθηγητή ο οποίος επανήλθε στο προσκήνιο με την εξής δήλωση:

«Πιστεύω ότι το μεγάλωμα των παιδιών είναι ευθύνη ολόκληρης της κοινωνίας και του Κράτους. Οι γονείς πρέπει να έχουν τον τελευταίο λόγο. Ας είμαστε ειλικρινείς, πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε ποιο είναι το καλύτερο για τα παιδιά σας».

Ο προοδευτικός καθηγητής συνάντησε πολλές αντιδράσεις με αυτό που δήλωσε, καθώς αρκετή γονείς θεωρούν ότι προσέβαλε τους ίδιους αλλά και τα αγαπημένα τους παιδιά.

Οι γονείς πέρασαν στην αντεπίθεση και ζητάνε να απολυθεί ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός από το σχολείο γιατί όπως υποστηρίζουν, προκαλεί μόνο ζημιά και δεν κάνει κάτι καλό.

Συμπερασματικά, ο καθηγητής είπε στους γονείς: «Το Κράτος πρέπει να μεγαλώνει τα παιδιά. Όχι εσείς».

Τα σχόλια δικά σας!

el.gr

Share this post