Καθώς οι “αγρότες” ξεσηκώνονται ενάντια στους τυραννικούς ηγέτες τους, οι παγκοσμιοποιητές πανικοβάλλονται και χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου για να…

Καθώς οι “αγρότες” ξεσηκώνονται ενάντια στους τυραννικούς ηγέτες τους, οι παγκοσμιοποιητές πανικοβάλλονται και χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου για να…

…. ανακτήσουν τον έλεγχο του κοινού στο όνομα

της “ασφάλειας” και του “πατριωτισμού”.

Γράφει η Susan Duclos – Όλες οι ειδήσεις PipeLine

Για άλλη μια φορά τα τύμπανα του πολέμου χτυπάνε, από τα ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών ΜΜΕ, από πολιτικούς που δεν έχουν ακούσει ποτέ για πόλεμο που δεν πίεσαν, και από την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Η Ρωσία ΚΑΚΗ, η Ουκρανία αβοήθητη, το ΝΑΤΟ στη διάσωση…. μια ιστορία, με μόνο τις λεπτομέρειες λίγο αλλαγμένες, που έχουμε δει να επαναλαμβάνεται κατά τη διάρκεια δεκαετιών, καθώς κάθε φορά που τα εθνικά και διεθνή γεγονότα δεν ταιριάζουν με τις επιθυμίες των λεγόμενων παγκοσμιοποιητών, αρχίζουν να φωνάζουν ΠΟΛΕΜΟΣ, και η Ρωσία είναι ο τέλειος μπαμπούλας τους.

Αυτό σημαίνει ότι ο πόλεμος είναι αδύνατος; Όχι. Σίγουρα όχι, καθώς αυτοί που φωνάζουν για πόλεμο συνεχίζουν να σπρώχνουν την αρκούδα, στην ίδια του την αυλή, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια απάντηση που πραγματικά θα επιφέρει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Προβλέποντας την πιθανότητα ότι αυτή τη φορά αυτοί που θέλουν έναν ακόμη πόλεμο μπορεί να πιέσουν αρκετά σκληρά για να πάρουν αυτό για το οποίο ικετεύουν, δεν είμαι ακόμα αρκετά έτοιμος να βγάλω τα τύμπανα του πολέμου και να αρχίσω να τα χτυπάω.

Με όλα αυτά που λέγονται, υπάρχουν διαφορές αυτή τη φορά που με κάνουν να σηκωθώ και να έχω το βλέμμα μου στραμμένο στην κατάσταση.

ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΈΝΑ ΠΟΛΕΜΟ…..

Ποιοι είναι αυτοί; Οι παγκοσμιοποιητές, τα MSM και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι πολιτικοί της Αμερικής και το καθεστώς Μπάιντεν, όλοι έχουν λόγους να θέλουν είτε έναν πραγματικό πόλεμο, είτε να πείσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό ότι επίκειται πόλεμος.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ ή αλλιώς MSM θέλουν πολύ τον πόλεμο, επειδή το επίπεδο εμπιστοσύνης των Αμερικανών προς αυτά συνεχίζει να μειώνεται, καθώς τα σκάνδαλα τα κατακλύζουν, τέσσερα χρόνια με την απάτη περί ρωσικής σύμπραξης, τον πρωτοφανή αριθμό πραγματικών “ψευδών ειδήσεων” που δημοσιεύονται από αυτά για περισσότερα από πέντε χρόνια και τις τελευταίες αποδείξεις ότι έκαναν τα στραβά μάτια σε αυτό που πολλοί θεωρούν “προδοσία”, καθώς βλέπουμε επιτέλους τις αποδείξεις στα αρχεία που δείχνουν ότι η εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον πλήρωσε για να κατασκοπεύσουν και να χακάρουν τον πρόεδρο Τραμπ, ενώ αυτός ήταν πρόεδρος.

Πιθανότατα σκέφτονται ότι αν μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση ενός πολέμου, αυτό θα βοηθήσει την επισκεψιμότητά τους, τις πωλήσεις και τις συνδρομές τους και θα τους δώσει κάτι για να αναγκάσουν τους Αμερικανούς να επικεντρωθούν σε κάτι άλλο εκτός από τα σκάνδαλα και τις ατασθαλίες των μέσων ενημέρωσης.

Θα χρειαστούν πολύ περισσότερα από τον πόλεμο για να κάνουν τους Αμερικανούς να ξεχάσουν τι έχουν κάνει τα MSM.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν χρειάζεται πόλεμο για να βοηθήσει να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από τις αποτυχημένες πολιτικές του, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των εξής,

– Ανοιχτά σύνορα

Μέσω του Newsweek:

Άλλη μια καταστροφή του Μπάιντεν συνέβη στα νότια σύνορα. Ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που εισήλθαν στη χώρα φέτος, και όλα αυτά εξαιτίας της άρνησης του Μπάιντεν να εφαρμόσει τους μεταναστευτικούς μας νόμους, είναι εντυπωσιακός. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει χιλιάδες λεγόμενους αιτούντες αμνηστία, οι οποίοι γενικά αφήνονται ελεύθεροι στη χώρα με την εντολή να εμφανιστούν για ακρόαση στο απώτερο μέλλον – μια εντολή που συχνά αγνοείται. Περιλαμβάνει επίσης άτομα που είναι ανεμβολίαστα ή μολυσμένα με COVID-19, καθώς και μέλη συμμοριών, εμπόρους ναρκωτικών, εμπόρους σεξουαλικών υπηρεσιών και ακόμη και άτομα που περιλαμβάνονται σε λίστες παρακολούθησης τρομοκρατών. Το πρωταρχικό καθήκον του προέδρου είναι να “φροντίζει για την πιστή εκτέλεση των νόμων”. Ο Μπάιντεν απέτυχε εσκεμμένα να το πράξει. Αυτό αποτελεί αδίκημα που μπορεί να προσβληθεί με μομφή.

– Κύματα εγκλήματος

– Η κακοσχεδιασμένη και θανατηφόρα απόσυρση από το Αφγανιστάν

Ο Μπάιντεν όχι μόνο δεν άφησε πίσω του Αμερικανούς και συμμάχους, αλλά άφησε και εξοπλισμό δισεκατομμυρίων δολαρίων που θα χρησιμοποιηθεί τώρα από τους Ταλιμπάν.

– Ο πληθωρισμός φτάνει σε υψηλό τετραετίας υπό το καθεστώς Μπάιντεν

– Ελλείψεις τροφίμων και προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού

– Υψηλές τιμές φυσικού αερίου που προκάλεσε ο Μπάιντεν

Μέσω του Newsweek:

Κύρια αιτία του σημερινού πληθωρισμού είναι οι υψηλές τιμές της ενέργειας – προϊόν της ενεργειακής πολιτικής του Μπάιντεν. Με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Μπάιντεν ακύρωσε αμέσως τον αγωγό Keystone XL, ο οποίος θα απασχολούσε περίπου 11.000 άτομα. Το πετρέλαιο που θα περνούσε από τον αγωγό θα εξακολουθήσει να έρχεται, αν και με πιο δαπανηρά και πιο ρυπογόνα μέσα (φορτηγά και σιδηροδρομικές μεταφορές). Ταυτόχρονα, ο Μπάιντεν έδωσε την έγκρισή του για τον αγωγό Nord Stream από τη Ρωσία προς τη Γερμανία. Την ίδια στιγμή που περιόριζε την εγχώρια παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου, οδηγώντας σε υψηλότερες τιμές φυσικού αερίου και θέρμανσης, ο Μπάιντεν καλούσε τον ΟΠΕΚ και τη Ρωσία να προμηθεύσουν περισσότερο πετρέλαιο και φυσικό αέριο προκειμένου να μειωθούν αυτές οι τιμές.

Αυτές είναι μόνο μια χούφτα από τις αποτυχημένες πολιτικές του μόνο κατά τον πρώτο χρόνο της διακυβέρνησής του.

Σχετικές πληροφορίες: Μπάιντεν: Ο αυξανόμενος κατάλογος αποτυχιών του Τζο Μπάιντεν.

Οι λεγόμενοι παγκοσμιοποιητές λαχταρούν τον πόλεμο εξαιτίας των πεινασμένων για εξουσία πολιτικών τους για τον έλεγχο των πληθυσμών τους κατά τη διάρκεια των ετών του Κόβιντ, βλέπουν την απώθηση καθώς οι “αγρότες” (μη πολιτικοί ή αλλιώς πολίτες) εξεγείρονται με τρόπο που τα ΜΜΕ δεν μπορούν να αγνοήσουν.
Ένα παράδειγμα είναι οι αυτοκινητοπομπές ελευθερίας των φορτηγατζήδων ενάντια στις εντολές που εξαπλώνονται στην Ευρώπη και ξεκινούν εδώ στην Αμερική.
Οι φιλελεύθεροι ηγέτες, εδώ στην Αμερική και οι παγκοσμιοποιητές στο εξωτερικό, έχουν χάσει τον απόλυτο έλεγχο των πληθυσμών τους και οι ίδιοι αυτοί παγκοσμιοποιητές θα προτιμούσαν να υποκινήσουν έναν πόλεμο, ακόμη και έναν πυρηνικό, παρά να επιτρέψουν στους “αγρότες” να ελέγχουν τις ζωές τους χωρίς τον έλεγχο του “μεγάλου αδελφού”.
ΠΏΣ ΕΠΩΦΕΛΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΈΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ; 
Αυτή θα ήταν η πρώτη ερώτηση που θα έκαναν όσοι θα φώναζαν “θεωρία συνωμοσίας”… πώς. Ποιο όφελος θα είχε κάποιος από έναν παγκόσμιο πόλεμο;
Η εύκολη απάντηση είναι ο έλεγχος.
Πρώτον, όταν ένα έθνος βρίσκεται σε πόλεμο, ο πληθυσμός τείνει να συγκεντρώνεται, να ενώνεται γύρω από τον “ηγέτη” του, θυσιάζοντας την ελευθερία στο όνομα της ασφάλειας.
Ένα τέλειο παράδειγμα αυτού θα ήταν μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Στο όνομα της “ασφάλειας” οι Αμερικανοί εγκατέλειψαν πρόθυμα την ιδιωτική ζωή και τις ελευθερίες, τις οποίες δεν πήραμε ποτέ πίσω.
Πάρτε για παράδειγμα το “Patriot Act”, που επιτρέπει στην κυβέρνηση επικίνδυνες εξουσίες παρακολούθησης εναντίον των ίδιων των πολιτών της.
Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν το 2001, και στα χρόνια που ακολούθησαν είδαμε προγράμματα όπως το “PRISM” (δείτε εδώ) και πιο πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι τα αμερικανικά ταχυδρομεία κατασκοπεύουν επίσης τους Αμερικανούς, με δεκάδες άλλα προγράμματα ενδιάμεσα, όλα προσανατολισμένα στην κατασκοπεία των Αμερικανών πολιτών.
Στην Αμερική βλέπουμε εκείνους που διαμαρτύρονται για τις εντολές ή αρνούνται να ακολουθήσουν την επίσημη γραμμή της αφήγησης να χαρακτηρίζονται ως “τρομοκράτες” από τις κυβερνητικές υπηρεσίες ως τακτική εκφοβισμού. “κάτω και σκάσε” ή κινδυνεύεις να κατηγορηθείς για εγχώρια τρομοκρατία.
Σχετικές πληροφορίες: FBI για “εκτεταμένη” κατασκοπεία των Αμερικανών
Μην κάνετε κανένα λάθος, χωρίς μια επίθεση ή έναν πόλεμο, οι Αμερικανοί και οι πληθυσμοί άλλων εθνών, αγωνίζονται ενάντια στην αφαίρεση των ελευθεριών τους, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες παγκόσμιες διαμαρτυρίες ενάντια στις εντολές, τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς και τα διαβατήρια vax. Ωστόσο, σε περίοδο πολέμου, οι πληθυσμοί έχουν συμφωνήσει σε δελτίο τροφίμων, συνεχή παρακολούθηση (η οποία δεν τελειώνει ποτέ) και άλλες θυσίες, όλα στο όνομα του “πατριωτισμού”.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Τα τύμπανα του πολέμου χτυπάνε όλο και πιο δυνατά σε συνδυασμό με τις αναφορές για αυξανόμενες διαμαρτυρίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Όσο περισσότερο χάνουν τον έλεγχο οι ηγέτες των “παγκοσμιοποιητών”, τόσο πιο κοντά μας φέρνουν σε έναν πραγματικό παγκόσμιο πόλεμο.
Η συσχέτιση είναι αδύνατο να μην γίνει αντιληπτή ή να αγνοηθεί.

allnewspipeline.com
AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post