ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – Μάτωσε και ο Επιτάφιος στον ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ του Γηροκομείου των Αθηνών.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – Μάτωσε και ο Επιτάφιος στον ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ του Γηροκομείου των Αθηνών.

Η συγκλονιστική αιμορραγία του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ,  όπως την αντικρύσαμε  όλοι μας σε βίντεο και φώτο μαρτυρίες συνεχίστηκε με ρανίδες αίματος που σχηματίστηκαν   στον Πανακήρατο σώμα του ΧΡΙΣΤΟΥ στον  ΕΠΙΤΑΦΙΟ μέσα στον ίδιο ναό.

Από το ΟΙΜΟΣ  « Το μέγα θαύμα όμως συνεχίστηκε και χθες την Μεγάλη Παρασκευή καθώς  μάτωσε και ο Επιτάφιος!!!

Σε ανύποπτη στιγμή, κάποιος από τους ελάχιστους που είχαν το προνόμιο να πλησιάσουν τον επιτάφιο είδε το φρικτό θαύμα και το απαθανάτισε!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΩΘΕΝ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΛΗΠΤΗ…

Οφείλουμε να πούμε ότι η ταπεινοφροσύνη του εφημερίου του Γηροκομείου μπορεί να σχετίζεται με το γεγονός της Θείας Αιμορραγίας του Εσταυρωμένου και του Επιταφίου, αλλά ο ταπεινός ιερέας του ναού δεν έχει καμία σχέση με την βιντεοσκόπηση ή την φωτογράφηση της αιμορραγίας του Εσταυρωμένου ή του Επιταφίου…» Πληροφορίες από το https://oimos-athina.blogspot.com/2020/04/blog-post_27.html

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ προσθέτουμε το σχόλιο μιας ανώνυμης ψυχής για τα φρικιαστικά δρώμενα των ημερών μας.

17 Απριλίου 2020 – 9:36 μ.μ. σχόλιο

« Πιστεύω ότι όπως το 33 μ.χ. που ο Κύριος ταπεινώθηκε, μαστιγώθηκε και μάτωσε για μας ολομόναχος για να μας αναστήσει έτσι και τώρα εξαγόραζει για άλλη μια φορά τις αμαρτίες μας. Δεν είναι τυχαίο ότι συνέβη στην Ελλάδα και μάλιστα στην Πρωτεύουσα. Θαρσειται έρχεται η Ανάσταση της Ελλάδας και του Έθνους. Ότι και να συμβεί μη τρομάξουμε αλλά να νιώθουμε ευλογημένοι που είμαστε η γενιά που θα ζήσει θαυμαστά πράγματα και που με μια απλή ομολογία θα κερδίσουμε τον Παράδεισο. Δόξα τω Θεώ!!!»

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Share this post