ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο τρόπος εσπευσμένου και σκόπιμα επιλεγμένου διασκορπισμού των λαθρό σε κομβικά σημεία όλη την επικράτεια και η μεγάλη, από το πολιτικό κατεστημένο σπουδή να ταχτοποιηθούν σε μόνιμη εγκατάσταση, ενώ τα παιδιά τους να ενταχτούν αμέσως και με εγκύκλιο σε σχολικές μονάδες, δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Η ταχεία δημιουργία ενός ξένου σώματος στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας και μάλιστα με μια ροη αυξήσεως τελείως ανεξέλεγκτη, δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Η θρησκευτική και πολιτιστική δομή αυτού του σώματος είναι τελείως ξένη προς αυτή της ελληνικής κοινωνίας, ενώ συχνά το κυριαρχεί ένας άτεγκτος ισλαμικός φανατισμός που δημιουργεί πολλά ερωτήματα στις επιπτώσεις του.

Η δουλικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων, που αντί να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά αυτό το θέμα, λες και εκτελούν εντολές να νοθεύσουν ότι ακόμα κρατά ζωντανό την ελληνική ψυχοσύνθεση, δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Ενώ την ίδια ώρα άλλες χώρες ορθώνουν μεγάλα φράγματα σε αυτή την μετακίνηση ξένων πληθυσμών, η χώρα μας μόνο που δεν απλώνει κόκκινα χαλιά υποδοχής στους χιλιάδες αυτούς μουσουλμάνους λαθρό και αυτό γεννά πολλά ερωτήματα.

Αναρωτηθήκατε γιατί όλο αυτό το σκηνικό συγχρονίζεται με την ολοένα και αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα, η οποία αφού έχει πετάξει στα σκουπίδια το επικαλούμενο συνεχώς από την πολιτική μας ηγεσία διεθνές δίκαιο, διεκδικεί όλο και περισσότερα από την εθνική μας κυριαρχία ;

Αναρωτηθήκατε φραπέδες και fredo-καπουτσίνοι, τι έπεται και ότι ο καναπές, η υπνηλία και η νιρβάνα σας φτάνει σε οικτρό και τραγικό τέλος ;;

Αλήθεια αναρωτηθήκατε ποιοι είστε και τι σας περιμένει ;;;

Α ξέχασα, όλα αυτά είναι…συνομωσίολογιες!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Share this post