Και λέγε λέγε, λέγε λέγε…

Και λέγε λέγε, λέγε λέγε…

Ρε εσείς… Τι σας ρωτούσα χθες;;;

Και εκεί που είπα να πεθάνω στα γέλια, με έκοψε κρύος ιδρώτας…

Λοιπόν για όσους δεν το έχουν με τα αγγλικά. Αυτό το τιτίβισμα αφορά στην ενημέρωση που έγινε στον Αμερικανό Πρόεδρο. Ότι ξέρετε και σας είπαν οι παπαγάλοι ΞΕΧΑΣΤΕΤΟ.

Ο ιός είναι ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ!!!
Ο ιός κολλάει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, όχι μόνον με ανθρώπους.

Με τους προηγούμενος ιούς είχα κρατήσει σαφείς αποστάσεις γιατί υπήρχε το θέμα εμβόλιο και το κέρδος. Εδώ κέρδος δεν υπάρχει. Ο ιός εφόσον από μεταδιδόμενος με επαφή έγινε αερομεταφερόμενος, σημαίνει ότι μεταλλάχθηκε μέσα σε 17 μέρες που με τη σειρά σημαίνει ότι και να υπήρχε εμβόλιο θα ήταν ήδη για πέταμα.

Τώρα σε ότι αφορά τις πληροφορίες στην πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε κάποιοι μπλόγκερς για να ανταλλάσουμε πληροφορίες μέσω vpn διακινείται ένα βίντεο φερόμενου ιατρού που μιλάει για 90.000 νοσούντες.

Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο από εκατοντάδες στρατιωτικούς ιατρούς να σπεύδουν στην περιοχές και να έχουν αποκλειστεί ακόμα και απομακρυσμένοι χωματόδρομοι ώστε κανείς να μην βγει από την περιοχή καραντίνας.

Υπόψη ότι η καραντίνα πλέον περιλαμβάνει πληθυσμό σχεδόν όσο ολόκληρη η Ιταλία (ή 4,5 φορές η Ελλάδα) και συνεχώς επεκτείνεται.

Himalaya Global@HimalayaGlobal

Not your average Happy CNY msg

In her full protection gear, Dr. Jinnhui announced a grave warning to her friends and families:

“I am currently at the infected Hankou District in . So far, more than 90,000 people have been infected by .”

Ενσωματωμένο βίντεο

katohika.gr

Share this post