Κακό σημάδι: Γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν μια ομάδα στρατιωτικών αεροσκαφών στις ρωσικές βάσεις στη Συρία

Κακό σημάδι: Γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν μια ομάδα στρατιωτικών αεροσκαφών στις ρωσικές βάσεις στη Συρία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιούν στοχευμένες προκλήσεις κοντά σε ρωσικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Συρία.

Ο στρατός των ΗΠΑ γνωρίζει ότι τα αεροσκάφη τους παρακολουθούνται στενά από τα ρωσικά αντι-αεροπορικά S-400.

Γιατί πετούν στις στρατιωτικές μας εγκαταστάσεις; Για μια νέα επιδείνωση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή

Στις 4 Ιουνίου, ο αμερικανικός στρατός διενήργησε εναέρια αναγνώριση, αποστέλλοντας ένα από τα αεροσκάφη U-2C, το ραδιοηλεκτρονικό αεροσκάφος αναγνώρισης RC-135 και την υποβρύχια περιπολία Poseidon,που στην πραγματικότητα, είναι επίσης ένα ηλεκτρονικό αναγνωριστικό αεροσκάφος, καθώς μεταφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας.

Αργότερα στις ΗΠΑ, παραπονέθηκαν ότι το Su-35 ανέστειλε ανασφαλώς το αμερικανικό αεροσκάφος αναγνώρισης: «Το πλήρωμα του R-8A παραπονέθηκε για ένα κύμα αναταραχών μετά τη δεύτερη συνάντηση», είπε το Πεντάγωνο.

Αναφέρθηκε ότι αυτή τη φορά οι Αμερικανοί συμπεριφέρθηκαν μάλλον με τόλμη, έχοντας πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 60 χιλιομέτρων από τη βάση VKS Khmeimim και 50 χιλιόμετρα από τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού στη Ταρτούς, ακριβώς γι ‘αυτό, οι αναχαιτιστές μας τα έδιωξαν σκληρά.

Σύμφωνα με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες, αμερικανικοί στρατηγικοί αξιωματικοί που κάθονται στην αμερικανική αεροπορική βάση El-Udeid στο Κατάρ έθεσαν το στόχο του ανοίγματος των ρωσικών και συριακών συστημάτων αεράμυνας.

Δεδομένου ότι τέτοιες προκλητικές πτήσεις από αεροσκάφη αναγνώρισης ραντάρ αναγκάζουν τις δυνάμεις της αεροπορικής άμυνας στο καθήκον να αντιδράσουν.

Τα ληφθέντα δεδομένα καταγράφονται από επίγεια ραντάρ, επεξεργάζονται και μεταδίδονται στους πιλότους στον αέρα. Φαίνεται ότι, πλησιάζοντας τις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις, οι Αμερικανοί προσπάθησαν να καθορίσουν τον χρόνο κατά τον οποίο το σύστημα αεράμυνας κατάφερε να αναγνωρίσει το αντικείμενο του εχθρού και να ανταποκριθεί.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι πρόσφατες εχθρικές ενέργειες ενδέχεται να σχετίζονται με το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε νέο βομβαρδισμό με πυραύλους κρουζ στα αντικείμενα της κρατικής υποδομής της Συρίας.

Αμερικανική Αεροπορική Βάση Udeid
Ελ Udeid – αεροπορική βάση των ΗΠΑ, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης των Ηνωμένων Πολιτειών και η έδρα της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών – το 609ο Κέντρο Αεροδιαστημικών Επιχειρήσεων, η 83η Εκθεσιακή Αεροπορική Ομάδα της Βασιλικής Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας και η 379η Αεροπορική Εκτοξευτική Πτέρυγα του USAF . Υπάρχουν συνολικά περίπου 10.000 αμερικανοί στρατιώτες.

Η αεροπορική ομάδα αποτελείται κυρίως από βομβαρδιστικά Β-1Β και δεξαμενόπλοια KC-135R. Επίσης εδώ είναι τα ηλεκτρονικά αεροσκάφη αναγνώρισης RC-135 και τα αεροσκάφη μεταφοράς. Στον διάδρομο μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 100 πολεμικά αεροσκάφη.

Η βάση είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα συστήματα επικοινωνίας και ελέγχου.

https://rusvesna.su/news/1559836449

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post