Καλά Χριστούγεννα με το άστρο του Ισλάμ και πολεμικό σύμβολο των Τούρκων Σουλτάνων

Καλά Χριστούγεννα με το άστρο του Ισλάμ και πολεμικό σύμβολο των Τούρκων Σουλτάνων

ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑ ΤΟΥ ΙΔ. ΩΝΑΣΗ: Καλά Χριστούγεννα με το άστρο του Ισλάμ και πολεμικό σύμβολο των Τούρκων Σουλτάνων

Αυτό που βλέπουμε είναι ο εορταστικός στολισμός της οδού Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας.Μετά το πρώτο φιάσκο του 666 με το στολισμό της Βασ.Σοφίας έρχεται και δεύτερο καθώς, αυτός ο περίεργος στολισμός ο οποίος θυμίζει ηλεκτρονικό παιχνίδι με επίθεση διαστημοπλοίων είναι κάτι πολύ χειρότερο και καθόλου ευοίωνο για την Ελλάδα μας.

Πρόκειται για στολισμένα ΙΕΡΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΟΚΤΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΥΜΠ-ΕΛ ΧΙΖΜΠ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΕΡΑΒΑΝ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ,ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΔΑΦΩΝ!

Το οκτάγωνο σε ταβάνι τζαμιού

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΟΚΤΑΓΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ-ΚΟΚΚΙΝΟ-ΛΕΥΚΟ

Αν λοιπόν το ένστικτο σας λέει ότι αυτά θυμίζουν ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ τότε ίσως ο Θεός σας στέλνει μηνύματα προειδοποίησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ! Στόλισαν με το «666» τους δρόμους της Αθήνας για τα Χριστούγεννα! ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ να πιστέψουμε πως είναι ΣΥΜΠΤΩΣΗ

Πολεμικά πουκάμισα τα οποία φορούσαν για μαγική προστασία οι Τούρκοι Σουλτάνοι με κεντημένα οκτάγωνα.Στο πρώτο αριστερά πάνω στο ύψος του ώμου,στο δεύτερο στη μέση σε μεγάλο μέγεθος.

Ισλαμικά πολεμικά λάβαρα που έχουν ως κεντρικό σύμβολο το οκτάγωνο.

ΠΗΓΗ: Δ. Αλεξόπουλος, triklopodia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Και μιας και πιασαμε τα κρυφα μηνυματα και τους στολισμους ας παμε στην Θεσσαλονικη ..!

makeleio.gr

Share this post