ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ, “ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ”

ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ, “ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ”

Τέλος οι ατομικές ελευθερίες γιατί εσείς οι ίδιοι δεν τις υπερασπιστήκατε, εφόσον ζείτε σε πλήρη άγνοια. Νομίζετε ότι θέλουν να σας προστατέψουν αλλά αυτοί θα σας την μπίξουν ύπουλα γιατί πατέρας των ΚΑΤΑΡΑ-κούληδων είναι ο πατέρας του ψεύδους.
Σ’ αρπάζουν τα πάντα και σ’ απειλούν με πρόστιμα της τάξης των 300 ευρώ, ενώ στις πλούσιες δυτικές χωρες είναι το ίδιο πρόστιμο 95 ευρώ. Δηλαδή σχεδόν τίποτα αν φανταστείς ότι το μηνιάτικο τους είναι από 2.5 μέχρι 10 χιλιάρικα.

Σ’ αρπάζουν τον αέρα με τις μάσκες και προκαλούν ασφυξία στο αίμα σας χωρίς να γνωρίζετε ότι το αίμα σας χάνει πολλά % οξυγόνου. Δηλαδή δεν οξυγονοποιείτε με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί καλά το σώμα σας και να αρχίζουν οι τοξίνες να σας δηλητηριάζουν. Τα μικρόβια στην κιλώτα μπροστά απ’ το στόμα και τις τοξίνες που δεν εκβάλλει ο οργανισμός σας, δεν τα αναφέρουμε καν.

Ο άλλος σημαντικός λόγος είναι ότι το εμβόλιο (Pfizer) παράγει ορισμένα αντισώματα που μπορούν να οδηγήσουν σε υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος σας. Αυτό είναι τότε αισθητό όταν το άτομο αντιμετωπίζει τον πραγματικό άγριο ιό μετά τον εμβολιασμό (μέσα στο εμβόλιο). Προηγούμενες μελέτες σε ζώα έχουν δείξει ότι αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο, ειδικά σε γάτες. Στην αρχή όλα φαινόταν να πηγαίνουν καλά μετά τον εμβολιασμό, έως ότου ήρθαν σε επαφή με τον πραγματικό ιό και πέθαναν.

Στις δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής με το παραπάνω εμβόλιο( Pfizer) , και αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται κυρίως στους ηλικιωμένους. Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι αποκαλεί αυτό το «παθογόνο αστάρωμα», κάτι που θα μπορούσατε να περιγράψετε: το εμβόλιο (Pfizer) λειτουργεί για να προετοιμαστεί για τις επιπτώσεις του πραγματικού ιού. Όχι όμως μια θετική προετοιμασία που σας κάνει πιο δυνατούς, αλλά αυτό που διασφαλίζει ότι όταν έρθετε σε επαφή με τον πραγματικό ιό μετά τον εμβολιασμό, θα έχετε μια δύσκολη στιγμή. Ή θα μπορούσατε να το περιγράψετε ως ένα τρόπο εκαθαρισμού (ξεκινώντας από ηλικιωμένους) ανθρώπους.

Επομένως και με άλλα λόγια, Συμβούλιο Υγείας, συμβουλεύει τη χρήση του εμβολίου Pfizer ιδίως στους ηλικιωμένους!!!!

Ακολουθεί ένα βίντεο στο οποίο η καθηγητής Doloris Cahill εξηγεί τα παραπάνω λεπτομερώς. (Η Doloris Cahill είναι μοριακός βιολόγος και ανοσολόγος, διεθνώς αναγνωρισμένη ειδικός σε αυτόν τον τομέα και καθηγητής στο University College Dublin).

https://www.bitchute.com/video/G7NPmKYdfmRA/

H Cahill αναφέρεται κυρίως σε μια επιστημονική μελέτη που διεξήχθη το 2012, στην οποία τα πειραματόζωα (ποντίκια) έδειξαν υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος αφού εμβολιάστηκαν με εμβόλιο κορώνας και (πολύ) αργότερα εκτέθηκαν σε έναν πραγματικό ιό κορώνας. Αν και τα ζώα είχαν παράγει αντισώματα, πέθαναν ακόμα λόγω της υπερβολικής αντίδρασης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το συμπέρασμα αυτής της επιστημονικής έρευνας είχε ως εξής:

These SARS-CoV vaccines all induced antibody and protection against infection with SARS-CoV. However, challenge of mice given any of the vaccines led to occurrence of Th2-type immunopathology suggesting hypersensitivity to SARS-CoV components was induced. Caution in proceeding to application of a SARS-CoV vaccine in humans is indicated.

Στα ελληνικά: Αυτά τα εμβόλια για τον SARS-CoV εμβολιάζουν όλα τα επαγόμενα αντισώματα και την προστασία έναντι μόλυνσης με SARS-CoV. Ωστόσο, η πρόκληση των ποντικών που έλαβαν οποιοδήποτε από τα εμβόλια οδήγησε στην εμφάνιση ανοσοπαθολογίας τύπου Th2 που υποδηλώνει την υπερευαισθησία στα συστατικά του SARS-CoV. Υποδεικνύεται προσοχή κατά την εφαρμογή ενός εμβολίου SARS-CoV σε ανθρώπους.

Με άλλα λόγια, βάσει αυτών που βρήκαν, αυτοί οι επιστήμονες θεώρησαν ότι ήταν ανεύθυνο να συνεχίσουν τα εμβόλια κορώνας στους ανθρώπους λόγω των δυνητικά επικίνδυνων συνεπειών.

Το πρόβλημα παραμένει ακριβώς το ίδιο, παρα ταύτα θέλουν να εμβολιάσουν ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό με εμβόλια κορώνας.

Ο Άγιος Πέτρος δεν θα έχει καρέκλα άδεια από τους μελλοντικούς εμβολιάσμενους.

KORAKAS NEWS

Share this post