Κανένας δεν γνωρίζει τι συνέβη … Υποθαλάσσια πυρηνική έκρηξη από την Κίνα για να προκαλέσει σεισμό στις Δυτικές ακτές των ΗΠΑ ;

Κανένας δεν γνωρίζει τι συνέβη … Υποθαλάσσια πυρηνική έκρηξη από την Κίνα για να προκαλέσει σεισμό στις Δυτικές ακτές των ΗΠΑ ;

Lisa Haven : Υπήρξε ένα «μυστήριο ατύχημα» στη θάλασσα της Νότιας Κίνας – Κανένας δεν γνωρίζει τι συνέβη …

Υποθαλάσσια έκρηξη στη Νότια Κίνα. Υπήρξε ένα «μυστήριο ατύχημα» στη θάλασσα της Νότιας Κίνας

Οι στρατιωτικές πηγές λένε ότι μια έκρηξη πραγματοποιήθηκε σε βάθος περίπου 50 μέτρων, που προκάλεσε ένα υποβρύχιο κρουστικό κύμα τέτοιας αιφνίδιας παρουσίας και με τέτοια δύναμη ότι η ίδια η έκρηξη «έπρεπε να είναι μεταξύ 10 και 20 Kιλοτόνον.» Αυτές οι πηγές (στρατιωτικές) λένε επίσης ρητά ότι » Έχει αποκλειστεί ένας σεισμός».

Τα υποβρύχια των Ηνωμένων Πολιτειών λειτουργούν συνήθως σε αυτή την
περιοχή των ωκεανών του πλανήτη.

Εάν επέλθει έκρηξη αυτού του μεγέθους, θα μπορούσε να προκαλέσει τον όλεθρο στα υποβρύχια και τα όργανα τους, ίσως αναγκάζοντάς τα να εγκαταλείψουν την περιοχή ή ίσως να τεθούν σε λιμάνι για εκ νέου βαθμονόμηση ή επισκευές.

Δεν υπάρχει τίποτα στην περιοχή της Θάλασσας της Νότιας Κίνας, η οποία, από μόνη της, μπορεί να λογοδοτήσει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο γεγονός.

Η ακτινοβολία εντοπίζεται τώρα στα σημεία παρακολούθησης της ξηράς γύρω από τη θάλασσα της Νότιας Κίνας!

Σύμφωνα με τον επίσημο χάρτη από το παγκόσμιο δίκτυο περιβαλλοντικής παρακολούθησης του uRADMonitor, οι «σημαντικές» αναγνώσεις ακτινοβολίας καταχωρούνται τώρα στις οθόνες ακτινοβολίας τους, που παρουσιάζονται στον παρακάτω χάρτη:

Μήπως η Κίνα πυροδότησε μια μικρή τακτική πυρηνική συσκευή για να στείλει μια προειδοποίηση στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αμερικανική Βουλή για την έγκριση του νόμου περί δημοκρατίας του Χονγκ Κονγκ, τον οποίο η Κίνα θεωρεί σαν «επίθεση» στις εσωτερικές υποθέσεις της Κίνας;

Έχει η Κίνα αρκετές ασκήσεις «ελεύθερης ναυσιπλοΐας» στις ΗΠΑ στη θάλασσα της Νότιας Κίνας;

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/there-has-been-an-incident-in-the-south-china-sea
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Υπήρξε ένα «μυστήριο ατύχημα» στη θάλασσα της Νότιας Κίνας – Κανένας δεν γνωρίζει τι συνέβη …
Με τη Lisa Haven.

Υπήρξε ένα περιστατικό στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας που αφήνει τους Ωκεανογράφους άφωνους! Μια «έκρηξη» έγινε στην περιοχή, αλλά οι σεισμοί αποκλείστηκαν, έτσι τι είναι αυτό; Είστε έτοιμοι να μάθετε στο παρακάτω βίντεο …

Lisa Haven
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Υποθαλάσσια πυρηνική έκρηξη από την Κίνα για να προκαλέσει σεισμό στις Δυτικές ακτές των ΗΠΑ;

Αυτή η έκρηξη έγινε στο δακτύλιο της φωτιάς που συνδέεται με τις γραμμές παρακμής της δυτικής ακτής μας … Τι γίνεται αν η Κίνα ξεκίνησε ένα πυρηνικό όπλο για να προσπαθήσει να προκαλέσει σεισμό σε απάντηση στο πρόσφατο νομοσχέδιο μας σχετικά με το Χονγκ Κονγκ; Τρελό αλλά μπορεί να είναι αλήθεια. RJ Walters.

Στο δακτύλιο της φωτιάς έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό πολλοί σεισμοί της τάξεως των 6 ρίχτερ . Ακούγεται ότι η Κίνα έκανε «κάτι», έχουν οπλισμένο καιρό όπως τις ΗΠΑ. Επίσης, ακούω πολλές αναφορές για τον πλανήτη X(Νιμπίρου)ή για στεροειδής που θα πέσουν στη Γη.Υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν τώρα, να θυμάστε «την ηρεμία πριν από τη θύελλα»; Ναι, αυτό …. C1955.

Marfoogle TV
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post