Καραντίνα Κατ΄ Οίκον Επί… 14 Ημέρες;;;

Καραντίνα Κατ΄ Οίκον Επί… 14 Ημέρες;;;

Θα πρέπει να ακούσεις….Τα στοιχεία κοιτά.

Γιατί έπαιξε σε όλη την χώρα το 14…;

Γιατί έπαιξε σε όλη την Ελλάδα το 7+7…;;;

Θυμάστε και είστε μάρτυρες τι είχαμε πει πριν μερικές ημέρες

14 ημέρες σε καραντίνα ενώ μένει στον οργανισμό 37 ημέρες…κάτι λοιπόν δεν μας λένε σωστά εδώ…. πολλοί δεν συμβιβαζόμαστε με τις αλήθειες τους αλλά τώρα είναι αργά για συμβιβασμούς και διπλωματία.

Κοίτα, τα καθάρματα που έσπειραν τον ιό για να εφαρμοστεί η εποχή τους, είναι πάνω από κράτη, θεσμούς, λέσχες, μασονικές στοές κλπ.

Η νέα εποχή, την τάξη που καταδυνάστευε ή έλεγχε τα κοινωνικά στρώματα… θα την βγάλει στην σέντρα.

Κοιτά να δεις που μεγαλοτραπεζίτες, βασιλείς, πρωθυπουργοί, υπουργοί….άτομα της show biz και όλοι όσοι επίσημα εξυπηρέτησαν την 7ετια να φτάσει ως εδώ ..νόσησαν..! Όχι όλοι δεν χρειάζεται όλοι..!

Τι δεν μολύνεται ;;;

…. Sophia the Robot…….!!!

Sophia the Robot

https://interestingengineering.com/wuhan-coronavirus-hospital-ward-staffed-only-by-robots

Η χούντα της ΑΙ περνάει μέσα από την κατεδάφιση τους διεθνούς status quo που επικράτησε τα προηγούμενα χρόνια και προώθησε την 7ετια. Εξαγόρασαν το «λεμόνι», πήραν τους χυμούς του, και τώρα έφτασε η ώρα να πετάξουν το «λεμόνι».

O covid-19 έχει τόσες παραμέτρους που θα μιλάμε μέχρι αύριο.

Μια από αυτές είναι ότι σημαδεύει. Σημαδεύει περιοχές… σημαδεύει θεσμούς που υπηρέτησαν πιστά να φτάσει το σχέδιο ως εδώ και σημαδεύει τους εκπρόσωπους που υπηρέτησαν την 7ετια, κάποιους θα τους δώσουν στο…… εξαγριωμένο πλήθος.

Το μήνυμα του γενικού ξεσηκωμού έναντι στο παλιό σύστημα εξουσίας έρχεται από Γαλλία…Υπομονη απο Απριλιο και μετα.

Το κρύωμα..τα αυστηρά μέτρα που λαμβάνονται σε κάθε κράτος….ο στρατιωτικός νόμος, η καραντίνα, η αυστηρή υπακοή στο #Μένουμε_σπίτι όσο σωστό και να μοιάζει… οδηγουν στην διακυβέρνηση της Sophias..!

Γιατι;

Γιατί απέτυχαν αυτοί που τόσο καιρό έχουν την εξουσία να προστατέψουν το σώμα από το να μην μολυνθεί…τις αγορές να μην μολυνθούν….τα τύμπανα του πολέμου να μην ακουστούν.

Αυτό το μοτίβο τρέχει στην χώρα μας φίλε μου από τις 7/7/2019.

Και πιο πριν… αλλα τοτε ειδαμε την…. σφεντονα να τεντωνεται και πολλοι δεν μας πιστεψαν.

Ο ένας εκβιασμός θα έρχεται πίσω από τον άλλον, τώρα είναι η αρρώστια, μετά ο πόλεμος, μετα η φτώχεια/πείνα. …..Η μόνη ασφάλεια θα μας πουν, είναι η λύση της παγκόσμιας διακυβέρνησης της AI.

Οι αχρηματες συναλλαγές.. την ώρα που θα έχουμε μια πανδημία αναγνωρίσεων της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ…ε Βενιαμίν;

Είπαμε ότι πιέζουν οι χρόνοι, ότι στην Ελλάδα θα γυρίσει το γρανάζι και βλέπεις τι γίνεται, είπαμε πολλά από εδώ, κράτα ότι θες αλλά ετοιμάσου, ψυχολογικά κυρίως, γιατί η επιστροφή στην κανονικότητα είναι το γοβάκι της νυχτερίδας…συγνώμη της σταχτοπούτας στο παραμύθι τους.

Επιστροφή στην επαρχία…!

Αυτό το 14(7+7) που έπαιξε παντού, είναι η πρόοδος της επταετίας στην χώρα μας.!

Ετοιμάζουν την πλήρη πολεμική αταξία στην Ελλάδα, για να εφαρμόσουν την τάξη τους…πολύ σύντομα, ίσως και πριν το καλοκαίρι.

Ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος, σαν προέκταση της πανδημίας, είναι πλέον κάτι αναπόφευκτο και δεν είναι σίγουρο πως η νέα εποχή θέλει αυτό τον πόλεμο..!

Διότι τότε, τα καλώδια της Σοφίας θα τα πουλάνε οι Ρομά στην μαύρη αγορά σε παράγκες κάτω από την γη.

Rick

http://www.minitrue.gr/

Share this post