Κατάλαβες Τώρα Γιατί Πριν Μερικές Ημέρες Μας Συντονισαν Στο Κανάλι Της #Θλίψης;

Κατάλαβες Τώρα Γιατί Πριν Μερικές Ημέρες Μας Συντονισαν Στο Κανάλι Της #Θλίψης;
16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ2019

“…. η κοινή γνώμη θα κρίνει την φορά των εξελίξεων, πάντα έτσι γινόταν και επειδή η διεθνής κοινή γνώμη δεν πρόκειται να κάνει στροφή, τουλάχιστον μέχρι να πέσουν επάνω της οι εξελίξεις, εμείς θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις δύσκολες συνθήκες αλλά και πάνω από όλα να μην συμμετέχουμε στις «τελετές τους».

Γιατί όπως βλέπεις θα μας βυθίσουν στην θλίψη, έχουν την εξουσία να το κάνουν έχουν και τα μέσα και το χρειάζονται και το έκαναν!

Ο κόσμος θα γίνει πάρα πάρα πολύ άσχημος, όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια….και είμαστε στην αναμονή για να δούμε τα αντίποινα της χθεσινής επίσης.

Μιλάμε για επίθεση, για ένα προγραμματισμένο γεγονός(s.s το κάψιμο του καθεδρικού ναου) που θα φέρει αντίδραση. …..θα φέρει απάντηση, πιθανός δια μέσου της τρομοκρατίας…δια μέσου του…isis;; ; μιας μεγάλης τρομοκρατικής επίθεσης;;;μόνο μίας.”

Αυτό είπαμε πριν μερικές ημέρες.

Ήταν λοιπόν μια καλά προγραμματισμένη επίθεση στο κάστρο της… Μαύρης Μαντόνας και έπρεπε να γίνει εκείνη την επέτειο του Τιτανικού(θα το δούμε κάποια στιγμή το γιατί εκείνη την ήμερα) και συντόνισαν τον κόσμο μέσα από live εικόνα, και έπειτα από μερικές ημέρες,σλημερα έφεραν την θυσία..το μακελείο.

Όταν εσύ μου καις κάτι πολύτιμο, εγώ μετά βγάζω τους λύκους μου για…. βόλτα και το πέρασμα της διψασμενης μου αγέλης για άιμα θα σου κάνει ζημιά..και το είδαμε σήμερα.!!

Και αυτό που είδαμε σήμερα σε βολεύει Άγιε του ρωμαιοκαθολικού θρόνου..σωστά;
Βολεύει η εικόνα που κάνει τον γύρω του διαδικτύου από το πρωί.
Μέσα από το σημερινό γεγονός στη Σρι Λάνκα, μέσα από το γεγονός στη Ν.Ζηλανδία, μέσα απο τον θρησκευτικό διχασμό (το είπαμε χθες) μέσα από εκεί περνάει η πανθρησκεία, ο οικουμενισμός και ενα μέρος αυτού του σχεδίου το υπέγραψαν οι δικοί μας στην Κρήτη.
Άρα σκοπέυετε να χτυπήσετε και ορθόδοξους ναους, σωστά;;
Θα πρέπει να περιμένουμε μερικά 24ωρα, είναι νωρίς να πούμε ότι ήταν το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα, το πιο μεγάλο, στο μέρος αυτό και όχι και κάπου αλλού…πιο εμπορικά.
Τώρα, το πόσο άσχημο ήταν αυτό που έγινε στις 15 του μήνα θα το καταλάβουμε έπειτα από πολλά χρόνια, μάλλον οι επόμενες γενεις, όταν θα το διαβάζουν στο… wikipedia της εποχής.

Share this post