ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ! Για ψαξτε το, ισχύει;; Αν πας να κάνεις ασφάλεια ζωής και πεις ότι είσαι εμβολιασμένος…..τι απάντηση παίρνεις;;;;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ! Για ψαξτε το, ισχύει;; Αν πας να κάνεις ασφάλεια ζωής και πεις ότι είσαι εμβολιασμένος…..τι απάντηση παίρνεις;;;;

Έλα Μητσοτάκη να σου πω πόσο εγκληματικά είναι τα εμβόλια σου και με έναν άλλο τρόπο και φασιστικά ταυτόχρονα …μην ξεχνιόμαστε!

Προκαλώ τον καθένα, να πάει στην ασφαλιστική του και να πει ότι θέλει να κάνει ασφάλεια ζωής. Μέσα στο ιστορικό για να σε αναλάβει,η ασφάλεια ζωής σας ,θα ρωτήσει αν έχετε κάνει τα εμβόλια..

Και όταν θα πείτε ναι..

Επειδή ο Μητσοτάκης λέει ότι δεν είναι επικίνδυνα και μας σώζουν.

Όταν θα πείτε Ναι, στην ασφαλιστική, θα σας πούνε συγνώμη δεν γίνεται..

Δεν γίνεται εγκληματίες φασίστες αυτής της χώρας ,να πασάρετε εμβόλια στα κοιμισμένα όρνια της χώρας αυτής, στη πλειοψηφία του, όταν δεν παίρνουν την ευθύνη οι κατασκευαστικές εταιρείες και μία κυβέρνηση, υπό την αιγίδα της έναντι των παρενεργειών και θανάτων της..

Και κάτι τελευταίο εν συντομία ,in short που λένε οι ξένοι, εσείς που προσπαθείτε να δείτε τι θα κάνετε, Θα σας δώσω έτοιμη την απάντηση ,κι αυτή είναι,ότι δεν πρόκειται να πάρετε τη σωστή απόφαση,γιατί πίσω από τις πολλές κουρτίνες αυτής της εμβόλιμης νοοτροπίας, το θέμα είναι πνευματικό, το θέμα αγγίζει την ψυχική ανισορροπία με το σώμα ,μετά το εμβόλιο ,οπότε αν δεν έχετε πνευματική ισορροπημένη υπόσταση συγγνώμη που θα σας το πω…… έχετε τελειώσει…!!

Σημειωτέον :για αυτούς που δεν γνωρίζουν επειδή δούλευα σε ασφαλιστική εταιρεία, όσα χρήματα και να χεις για να κάνεις ασφάλεια ζωής η εταιρεία θα σου ζητήσει το ιατρικό σου φάκελο ο οποίος πρέπει να είναι το επόμενο λεπτό πριν την υπογραφή σου, μηδενισμένος από νοσήματα τα οποία ονομάζονται χρόνια ή γενικότερα δεν έχουν σταθερή μεταβλητή.

Φυσικά τα εμβόλια μόνο σταθερή μεταβλητή δεν έχουν..

Άντε μου και στο διάολο γαμώ την παράνοια σας.

Ο Θεός εύχομαι να φυλάει και τα όρνια και τα δίποδα και τους σωστούς ψυχικά και λογικά ανθρώπους γιατί στο τέλος όλοι άνθρωποι είναι!!!

Νικόλαος Δρούγκας

Πηγή: ksipnistere.com

Share this post