Καταιγίδα Οπλισμένων Drone Έπληξε Την Μεγάλη Ρωσική Αεροπορική Βάση Στην Συρία – Επιχείρησαν Να Κτυπήσουν Su-35 & Su-30

Καταιγίδα Οπλισμένων Drone Έπληξε Την Μεγάλη Ρωσική Αεροπορική Βάση Στην Συρία – Επιχείρησαν Να Κτυπήσουν Su-35 & Su-30
Κύματα οπλισμένων drone έπληξαν την μεγάλη ρωσική αεροπορική βάση στην Συρία όπου επιχείρησαν να κτυπήσουν Su-35 & Su-30 τα οποία και παίζουν τον κύριο ρόλο στους ισοπεδωτικούς βομβαρδισμούς της Ιντλίμπ τις τελευταίες ημέρες.

Τα συστήματα της συριακής αντιαεροπορικής άμυνας στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ αναχαίτισαν βλήματα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη με τα οποία έβαλλαν κατά της βάσης ένοπλες οργανώσεις, μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση.

Ένοπλες οργανώσεις έπληξαν με βλήματα την αεροπορική βάση Χμέιμιμ στις περιοχές Τζάμπλα και Αλ Καρντάχα κοντά στη συριακή παράκτια πόλη της Λαττάκειας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι στην Τζάμπλα, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

LBCI Lebanon News EN

@LBCI_News_EN

Syrian state TV says air base defenses thwart projectiles | https://www.lbcgroup.tv/news/regional/445177/syrian-state-tv-says-hmeimim-air-base-defenses-thw/en  |

Syrian state TV says Hmeimim air base defenses thwart projectiles

Syrian air defenses in the Hmeimim air base

lbcgroup.tv

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη LBCI Lebanon News EN

H βάση είχε δεχτεί πάλί επίθεση από ισλαμιστές αντάρτες με όλμους 10 ημέρες πριν

Japen Fox@FoxJapen

Syrian army pushes back militants who do not give up attempts to fire at airbase

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Japen Fox

H επίθεση των τζιχαντιστών έγινε ταυτόχρονα με την επίθεση που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Δαμασκό.

Σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας, η αεράμυνα της χώρας αναχαίτισε βλήματα που προέρχονται από ελεγχόμενα από το Ισραήλ εδάφη.

Τα συριακά συστήματα αεράμυνας εντόπισαν και αναχαίτισαν «φωτεινά αντικείμενα που προέρχονταν από κατεχόμενα εδάφη, καταρρίπτοντας ορισμένα από αυτά», σύμφωνα με το δίκτυο SANA της χώρας.

«Τα αντιαεροπορικά συστήματά μας εντόπισαν εχθρικούς στόχους που ήρθαν από την κατεύθυνση της Κουνειτρά και τους παρεμπόδισαν», δήλωσε σε δημοσιογράφους αξιωματούχος του συριακού στρατού.

Share this post