Καταστροφή για την Τουρκία: Δεκάδες οχήματα Kirpi στα ”χέρια” του LNA.

Καταστροφή για την Τουρκία: Δεκάδες οχήματα Kirpi στα ”χέρια” του LNA.

Συνεχίζεται η απόλυτη συντριβή για τους φιλότουρκους και την Άγκυρα στην Λιβύη.

Οι δυνάμεις του Χαφτάρ κατέλαβαν και κατέστρεψαν τουρκικά οχήματα Kirpi πριν λίγες ώρες, ενώ το ίδιο συνέβη και με τουρκικά τανκ! 
Ταυτόχρονα ρέει το τουρκικό αίμα και στην Λιβύη, καθώς σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένα τούρκος στρατώτης σκοτώθηκε κατά την διάρκεια συγκρούσεων με τον LNA.
Πρόκειται για μία εξέλιξη που πληγώνει βαθύτατα το γόητρο του Ερντογάν. Μάλιστα πηγές του LNA αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα έχουν καταστραφεί 55 οχήματα Kirpi στην Λιβύη. 
Αυτή η είδηση θα πρέπει να προσεχθεί ιδαιτέρως από την ελληνική πλευρά, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως το συγκεκριμένο όχημα έχει αρκετα προβλήματα και θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα από τους Έλληνες Επιτελείς.
Επίσης μην ξεχνάμε το εξής, η νίκη του Χαφτάρ αφορά και την Ελλάδα, καθώς ενδεχόμενη προέλαση των δυνάμεων της Τρίπολης, θα έχει άμεσο αντίκτυπο στο θέμα της ΑΟΖ με την Λιβύη.
Το ”κάζο” της Τουρκίας στην Λιβύη αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για την χώρα μας, καθώς θα πρέπει να έρθουμε σε επαφή με τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης, με σκοπό να μας μεταφέρουν πληροφορίες για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα UAV και τα οχήματα Kirpi.
Η Άγκυρα στέλνει συνεχώς UAV σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ και ήρθε η στιγμή για τα ελληνικά αντίμετρα.
pentapostagma.gr

Share this post