ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ – ΣΟΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ.ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ – ΣΟΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ.ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Πληρώθηκαν πρόθυμα οι Προδότες.
Έναντι μετρητά χρήματα και εκβιασμούς έγινε η προδοσία της Μακεδονίας.
Μεγάλο το τίμημα και γνωστοί οι ατζέντηδες του George Soros που εργάστηκαν χρόνια για αυτό τον σκοπό. Ένας από αυτούς τους ατζέντηδες ήτανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς με εξειδίκευση στους εκβιασμούς Πρωθυπουργών, ο οποίος είναι και συνέταιρός του George Soros στην εταιρεία Stonebridge.
Χαρτοπαίκτες, τζογαδόροι και φίλοι των βαρόνων της κοκαΐνης πληρώθηκαν αδρά από τον συνέταιρο του George Soros τον Δημήτρη Κοντομηνά.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ…Αύριο Ελληνάκο θα σου λένε πάλι ότι «Μαζί τα Φάγαμε» !!!
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς επωφελήθηκε, αφού αμέσως μετά την προδοσία της Μακεδονίας οι άνθρωποι του στο Μαξίμου χωρίς γραβάτες, της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ του χαρίσανε τα κλεμμένα που ήταν σχεδόν 100.000.000 ευρώ, και ενώ θα έπρεπε να τον έχουν τρόφιμο στον Κορυδαλλό, σήμερα αυτοί όλοι συντρώγουν μαζί του. Θεατές οι Εισαγγελείς ξερογλείφονται.
Όλα αυτά τα γνώριζε ο Πάνος Καμμένος, πολύ πριν γίνει συνέταιρος του Αλέξη Τσίπρα στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. Του είχα παραδώσει πλήθος απόρρητων φακέλων υποθέσεων για να τα χρησιμοποιήσει στην κάθαρση του τόπου μας.
Αποτέλεσμα των δράσεων του Καμμένου ήτανε να βρωμίσουμε περισσότερο.
Ο Καμμένος με τα στοιχεία στα χέρια του εκβίασε και έκανε το δικό του «ταμείο» προδίδοντας τους πάντες. Σήμερα έχει απομείνει μόνος με εξαίρεση κάτι ραμολιμέντα και μπεκρήδες που κάνουν παρέα τα βράδια σκνίπα στο μεθύσι αναπολώντας τα περασμένα μεγαλεία.
Μέρος Α’
Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.

Share this post