
Αυτός είναι ο μόνος τρόπο, σύμφωνα με τον ίδιο, να ανοίξουν τα σύνορα: «Οι σφαίρες»!
Ουσιαστικά ζητά να κηρυχτεί πόλεμος εναντίον της Ελλάδας, εντός και εκτός συνόρων, κάτι που δεν αποκλείεται να συνιστά τουρκικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.
Το κείμενο είναι γραμμένο στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα φαρσί, γλώσσα που μιλούν στο Ιράν και το Αφγανιστάν!

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων:
- Αλληλεγγύη σημαίνει επίθεση και χρειαζόμαστε ένα κίνημα αλληλεγγύης στην Ελλάδα.
- Η πιο χρήσιμη αλληλεγγύη στους μετανάστες που βρίσκονται στα σύνορα είναι να τους οπλίσουμε.
- Οι σφαίρες είναι ο μόνος τρόπος να ανοίξουν τα σύνορα για όλους τους μετανάστες.
- Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.
- Πρέπει να βγούμε στους δρόμους μαζί με τους ντόπιους ενάντια σε ότι συμβαίνει στα σύνορα Τουρκίας/Ελλάδας.
ΦΩΤΟ eurokinissi.
el.gr
Η αγριότητα της Τουρκίας ωθεί, κατά την άποψή μας, στην Ελλάδα σε αλλαγή δόγματος. Η πολιτική του κατευνασμού δεν «πιάνει» πια: Απαιτείται άμεση δράση.
«Είναι ευτελιστικό να σε καταδιώκει ένα τούρκικο σκάφος μέσα στα χωρικά σου ύδατα», συμφωνεί ο επίτιμος αρχηγός γενικού επιτελείου ναυτικού, Αντώνης Αντωνιάδης.
Μιλώντας χθες στο Live News σχολίασε το βίντεο ντοκουμέντο όπου τούρκικη ακταιωρός χτυπά σκάφος του λιμενικού στην Κω μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
«Δεν γίνεται να σε κυνηγούν στα χωρικά σου ύδατα και εσύ να φεύγεις σαν κυνηγημένος. Αυτός είναι ο ευτελισμός της συνοριακής μας άμυνας» είπε ο κ. Αντωνιάδης προσθέτοντας πως επί 50 χρόνια παίζουμε το παιχνίδι των Τούρκων χωρίς να αντιδρούμε.
Σχετικά με το αν ο Ερντογάν έχει κάποιο σχέδιο πίσω από τα θερμά επεισόδια, ο κ. Αντωνιάδης ανέφερε πως ο Ερντογάν κοιτά τα συμφέροντα της χώρας του.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σχολιάζουμε την ελληνική πλευρά, δηλαδή αν οι αντιδράσεις μας είναι σωστές», τόνισε ο αρχηγός γενικού επιτελείου.
«Μας χτυπούν στα χωρικά ύδατα και εμείς δεν αντιδρούμε καθόλου ή πάμε στην Ευρώπη και στα συμβούλια. Εμείς είμαστε εκείνοι που θα έπρεπε να επιδιώξουμε ένα θερμό επεισόδιο. Έπρεπε να καταρρίψουμε το τουρκικό μαχητικό, αν παραβίασε τον εναέριο χώρο μας στον Έβρο.
«Αν πέσουν εκατέρωθεν κάνα δύο κανονιοβολισμοί τι θα γίνει; Θα καταρρεύσει η Ελλάδα;», αναρωτήθηκε ρητορικά.
Δείτε το βίντεο:
φωτο EUROKINISSI
el.gr