Κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες – Bill Gates: «Θα έχουμε πολλά ασυνήθιστα μέτρα έως ότου εμβολιαστούν 7δισ. ανθρώπων»

Κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες – Bill Gates: «Θα έχουμε πολλά ασυνήθιστα μέτρα έως ότου εμβολιαστούν 7δισ. ανθρώπων»

Δεν χάνουν χρόνο τα τσιράκια της Νέας Τάξης, ωστόσο όλοι έχουν τα σχέδιά τους.

«Κάθε μήνας μετράει», τονίζει πάνω από μία φορά σε χθεσινή του συνέντευξη ο ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος, Μπιλ Γκέιτς, αναφερόμενος στις προσπάθειες που γίνονται παγκόσμια για την παρασκευή εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο του The Daily Show, ο γνωστός…«φιλάνθρωπος» αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή χρηματοδοτεί 7 μεγάλες δοκιμές διαφορετικών μεταξύ τους εμβολίων, σε μία προσπάθεια τους αμέσως επόμενους μήνες να έχει επιλεχθεί εκείνο το εμβόλιο που θα καταπολεμήσει την πανδημία.

Στόχος μάλιστα του ίδιου είναι να εμβολιαστούν και τα 7 περίπου δισεκατομμύρια ανθρώπων που κατοικούν πάνω στον πλανήτη!

«Παρόλο που θα καταλήξουμε να διαλέξουμε – το πολύ – δύο από αυτά, θα χρηματοδοτήσουμε τα εργοστάσια και για τα επτά (εμβόλια), ακριβώς για να μην χάνουμε χρόνο λέγοντας,” Εντάξει, ποιο εμβόλιο λειτουργεί; ” και στη συνέχεια θα χτίσουμε το εργοστάσιο

Θα είναι μερικά δισεκατομμύρια δολάρια που θα σπαταλήσουμε για την κατασκευή υποδομών που δεν θα επιλεχθούν επειδή κάτι άλλο είναι καλύτερο»

Δίνοντας και μία εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί σε όλο το μήκος της υφηλίου σχετικά με τα πρωτοφανή μέτρα καραντίνας, ο ιδρυτής της Microsoft τόνισε:

«Επομένως έχουμε πολλά ασυνήθιστα μέτρα αυτή τη στιγμή έως ότου φτάσουμε σε έναν κόσμο 7δισ. ανθρώπων που θα είναιεμβολιασμένοι. Αλλά εκεί χρειάζεται να φτάσουμε για να ελαχιστοποιήσουμε τη ζημιά».

The Daily Show

@TheDailyShow

“We can save months, and every month counts.” @BillGates and Trevor discuss combating coronavirus tonight at 11/10c

Ενσωματωμένο βίντεο

El.gr

Share this post