Κυβέρνηση «ό,τι να ναι»: Τώρα λένε ότι θα ανοίξουν τα σχολεία – Στις 11 είχαν πει ότι δεν θα τα ανοίξουν

Κυβέρνηση «ό,τι να ναι»: Τώρα λένε ότι θα ανοίξουν τα σχολεία – Στις 11 είχαν πει ότι δεν θα τα ανοίξουν

Απίστευτο κυβερνητικό μπάχαλο με τα σχολεία «στην πλάτη» εκατομμυρίων γονέων, με το υπουργείο Παιδείας να «αδειάζει» την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο καθώς πριν λίγο έβγαλε ανακοίνωση πως τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία θα ανοίξουν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, όπως είχε ανακοινωθεί.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Υπενθυμίζεται η απόφαση της Κυβέρνησης, στη βάση εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών, για δια ζώσης επαναλειτουργία των νηπιαγωγείων, δημοτικών και ειδικών σχολείων όλων των βαθμίδων την προσεχή Δευτέρα 11/1. Στη βάση εγκυκλίου που εστάλη προς τα σχολεία νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα εν λόγω σχολεία αναλαμβάνουν υπηρεσία, αύριο, Παρασκευή 8/1.

Αύριο, Παρασκευή, 8/1 γυμνάσια και λύκεια όλης της χώρας ξεκινούν την εξ αποστάσεως λειτουργία τους μέσω τηλεκπαίδευσης».

Όμως στις.. 11 πμ, πριν 2 ώρες δηλαδή, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Πελώνη είχε πει ότι είναι πιθανό να μην ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα, δημιουργώντας πανικό σε εκατομμύρια γονείς οι οποίοι είχαν προγραμματίσει να πάμε το παιδί τους στο σχολείο
.

Share this post