Κόλαση στη Γη, έχουμε έρθει στο τέλος της πραγματικότητας.

Κόλαση στη Γη, έχουμε έρθει στο τέλος της πραγματικότητας.
Τις τελευταίες δεκαετίες, είδαμε ποτέ ένα χρόνο να ξεκινήσει τόσο περίεργα όσο το 2020;
Τα παγκόσμια καιρικά φαινόμενα έχουν ξεσπάσει, οι μεγάλοι σεισμοί ξεσηκώνονται όπως οι πυροβολισμοί, μοιάζει με το ότι η πανούκλα των ακρίδων στην Αφρική θα μπορούσε να εξελιχθεί σύντομα στη χειρότερη περίπτωση της σύγχρονης ιστορίας και μια τεράστια πανούκλα των νυχτερίδων, είναι αυστηρά τρομοκρατικές,σε περιοχές της Αυστραλίας. Πάνω από όλα αυτά, η αφρικανική πανώλη των χοίρων σκοτώνει εκατομμύρια  χοίρους σε όλο τον πλανήτη, η γρίπη των χοίρων H1N1 σκοτώνει ανθρώπους στην Ταϊβάν, έχουν εκδηλωθεί κρούσματα γρίπης των πτηνών H5N1 στην Κίνα και στην Ινδία και η γρίπη των πτηνών H5N8 εμφανίστηκε σε μια εγκατάσταση πουλερικών στη Σαουδική Αραβία. Φυσικά, η επιδημία του κοροναϊού που προκαλεί κυριολεκτικά την πτώση στους δρόμους της Κίνας, κάνει περισσότερα πρωτοσέλιδα από ό, τι ανέφερα μέχρι στιγμής,
Το Fairview Developmental Center κοντά στο Λος Άντζελες, όπου η κυβέρνηση των ΗΠΑ, προσπάθησε να φιλοξενήσει μέχρι 50 μολυσμένους ασθενείς με κορωναϊό, έχει μηδενικούς χώρους απομόνωσης, δεν διαθέτει εγκαταστάσεις περιορισμού ιών και δεν έχει
εκπαιδευτεί για βιολογικούς κινδύνους BSL-4 …
Το Κέντρο Ανάπτυξης Fairview στην Costa Mesa της Καλιφόρνια, όπου  η αμερικανική κυβέρνηση απλώς προσπάθησε να στεγάσει 35-50 μολυσμένους ασθενείς με κορωναϊούς , είναι μια κρατική διευκόλυνση για άτομα με νοητική υστέρηση, με προσωπικό «σκιά» 200 ατόμων, αλλά μόνο με έξι ασθενείς σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία.
Συγκεκριμένα, το κέντρο δεν διαθέτει  εγκαταστάσεις βιολογικής ευαισθητοποίησης  και κανένα προσωπικό δεν έχει εκπαιδευτεί σε βιολογικούς κινδύνους επιπέδου 4. Είναι στην πραγματικότητα ένα είδος «φυλακής» από τους κριτικούς που την ονομάζουν επίσης «κακή».

Γιατί η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών θα προσπαθήσει να μεταφέρει έως και 50 μολυσμένους ασθενείς με κοροναϊό σε μια εγκατάσταση χωρίς δυνατότητες βιολογικής ενημέρωσης, ακριβώς στη μέση μιας περιοχής υψηλής πυκνότητας πληθυσμού κοντά στο Λος Άντζελες;

Γιατί η Πολεμική Αεροπορία δεν θα κρατήσει μόνο τους μολυσμένους ασθενείς στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας του Τράβις όπου θα έχουν περιορισμό; Αυτή η ιδέα της «εξαγωγής» των μολυσμένων ασθενών σε μια πόλη υψηλής πυκνότητας κοντά στο Λος Άντζελες φαίνεται απίστευτα ασύλληπτη, αν όχι ποινική αμέλεια.

Τέλος: Πώς μπορεί να υπάρχουν έως και 50 μολυσμένοι ασθενείς που προσπαθούν να μετακινηθούν από την Πολεμική Αεροπορία  όταν το CDC λέει ότι υπάρχουν μόνο 35 μολυσμένα άτομα σε ολόκληρο το έθνος;

Αυτή η ερώτηση, βέβαια, σχεδόν απαντήθηκε παρακάτω.
Σύμφωνα με την  εφημερίδα Fairview Developmental Center :
Το Τμήμα Αναπτυξιακών Υπηρεσιών παρέχει υπηρεσίες και υποστηρίζει άτομα με αναπτυξιακές αναπηρίες μέσω κρατικών αναπτυξιακών κέντρων και κοινοτικών εγκαταστάσεων.

Παρόλο που σχεδόν έκλεισε σήμερα, το κέντρο εξακολουθεί να έχει 200 ​​στελέχη και δεν είναι ξεκάθαρο τι κάνουν εκείνοι οι 200 ​​άνθρωποι, αφού υπάρχουν μόνο έξι ασθενείς.

Η εγκατάσταση Fairview έχει  396  κρεβάτια και φιλοξενεί εκατοντάδες άτομα με νοητική υστέρηση με αυτισμό, σύνδρομο Down, εγκεφαλική παράλυση και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές. Το 2016,  αποκαλύφθηκε ένα σχέδιο για το κλείσιμο της εγκατάστασης , αλλά παραμένει ημι-επιχειρησιακή.

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 40-70% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ ΤΟ COVID-19.

Σε ένα άρθρο με τίτλο »  Είστε πιθανός να κολλήσετε τον κοροναϊό, ο Ατλαντικός εξηγεί πώς ο κοροναϊός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος επειδή δεν μπορεί να προκαλέσει καθόλου συμπτώματα σε πολλούς φορείς της λοίμωξης.

Σύμφωνα με τον καθηγητή της επιδημιολογίας του Harvard Marc Lipsitch, αυτό συμβάλλει στην πρόβλεψή του ότι ο  κορωναϊός «τελικά δεν θα  συγκρατηθεί».
«Ο Lipsitch προβλέπει ότι μέσα στο επόμενο έτος περίπου 40 έως 70% των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο θα μολυνθούν από τον ιό που προκαλεί το COVID-19»,  αναφέρει ο Ατλαντικός.
Ο καθηγητής διευκρινίζει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι όλα αυτά τα θύματα θα αρρωστήσουν σοβαρά και ότι  «πολλοί θα έχουν ήπια ασθένεια ή ίσως ασυμπτωματική».
Η «πολύ, πολύ τραχιά» εκτίμηση του Lipsitch ήταν ότι  100 ή 200 άτομα στις ΗΠΑ μολύνθηκαν. Αυτό είναι όλο που θα χρειαζόταν για να εμβολιαστεί η ασθένεια ευρέως …

Όπως  σημειώνει ο Ατλαντικός,  ακόμα κι αν οι εκτιμήσεις του Lipsitch ήταν εκτός τάξης μεγέθους, δεν θα άλλαζαν πιθανώς τη συνολική πρόγνωση.
Ωστόσο, δεδομένου ότι τα μέτρα που λαμβάνονται όλο και πιο αυστηρά εκτός της Κίνας για να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, όπου οι άνθρωποι εμποδίζονται να εγκαταλείψουν τις πόλεις, αναρωτιέται κανείς πόσο σοβαρός θα είναι ο πανικός εάν υπάρξει μια τεράστια πανδημία παγκοσμίως.
Όλα είναι σωστά στο χρονοδιάγραμμα και τώρα έχει έρθει η ώρα να εξαλείψουμε ένα από τα τελικά εμπόδια που παρεμποδίζουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη: το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών.
https://hnewswire.com/hell-on-earth-we-have-come-to-the-end-of-reality-now-its-tribulation/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HNEWS WIRE : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post