Κ Αποστολάκη . Για μας είναι ηδονή να κερδίζουμε μάχες σ’ έναν πόλεμο χαμένο . Ξέρεις γιατί ;

Κ Αποστολάκη . Για μας είναι ηδονή να κερδίζουμε μάχες σ’ έναν πόλεμο χαμένο . Ξέρεις γιατί ;

Γιατί είμαστε και νιώθουμε ΕΛΛΗΝΕΣ και ως τέτοιοι , έχουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια νικήσει .

Γιατί έχουμε οδηγό μας αξίες και ιδανικά ακατανίκητα , πυξίδα μας το άσβεστο ελληνικό πνεύμα και πίστη σε αυτό που έκανε τον Πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα πρόσφατα να αναφωνήσει ,ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!

Δεν είναι  όμως μόνο αυτό .

Σύντομα το σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» που τρέχει από πατριώτες με καρδιά και συνείδηση Ελληνική για την ¨προστασία¨ της πατρίδας , θα σας καταπλήξει , σύντομα , τους ανώνυμους αυτούς πατριώτες – πολλοί εξ αυτών άφησαν την οικογένειά τους – θα τους ευγνωμονείτε !

Πιστεύεται , όλοι εσείς που νομίζεται , ό,τι νομίζεται  για τις εξελίξεις σε ΕΕ, Βαλκάνια , Θράκη ,  Αιγαίο , ΝΑ Μεσόγειο  κτλ ότι , θα αφήνανε κάποιοι τις εξελίξεις στα χέρια όλων όσων τις δημιούργησαν και τις στηρίζουν για τα δικά τους συμφέροντα ;

Νομίζετε ότι δεν είναι και δεν ήταν απόλυτα προβλέψιμες , ότι δεν είναι γνωστές οι επιδιώξεις , τα συμφέροντα , τα όρια , τα δεδομένα , αυτά που διακυβεύονται και αυτά που απειλούνται ;

Πιστεύεται ότι δεν ξέρουμε τους προσκυνημένους , τους προδότες , τους  υποχθόνιους και όλους όσους έχουν πουλήσει την ψύχη τους στο διάβολο για τα χρήματα, εξυπηρετώντας σχέδια και επιδιώξεις που αντιτίθενται στην Ελληνική συνείδηση ;

Δεν θέλουμε να σας καθησυχάσουμε απλά, να σας δείξουμε τι ΘΑ ΔΕΙΤΕ !

Γιατί !

Για να ξέρουν από εδώ και πέρα ότι υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι που θα καθορίζουν τις εξελίξεις και θα κρατούν σταθερή την πυξίδα

Οι «ΦΥΛΑΚΕΣ » !!

Βασικές Αρχές του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ»  που βρίσκεται σε εξέλιξη Κ Αποστολάκη , θα τις χρειαστείς και θα τις χρειαστείτε αφού , έχουν κλειδώσει οι εξελίξεις είτε το βλέπεται είτε όχι, είναι οι παρακάτω :

-Άλλη είναι η στρατηγική των επιχειρήσεων και άλλη η Στρατηγική του Πολέμου . Όποιος παρασυρθεί σε λάθος στρατηγική , χάθηκε !!

-Δεν εφαρμόζουμε προσωπική πολιτική μεταστροφής σε συνθήκες ¨πολέμου¨, είναι  εθνικά επικίνδυνη . Όποιος το πράξει , γρήγορα αποδομείται  ως προσωπικότητα ή συγκρούεται .

-Όταν υπάρχουν συμμαχίες συμφερόντων , ο ποιο μικρός κρίκος , είναι το πιο αδύναμο σημείο τους . Όταν τείνει να σπάσει , εύκολα τον αντικαθιστάς ¨Τακτική Δούρειου Ίππου ¨

-Σε ένα περιβάλλον τριβής ,αβεβαιότητας και ρευστότητας , ο πόλεµος οδηγεί φυσιολογικώς προς την αταξία . Εάν οδηγεί σε ισορροπία δυνάμεων , έχεις ξαφνικά  μπροστά σου ένα αντίπαλο δέος.

-Η ιεραρχία ,Υψηλή στρατηγική,  Στρατιωτική στρατηγική,  Επιχειρησιακό επίπεδο, Τακτικό επίπεδο που στήνεται υπό το κράτος του πανικού και του αδιεξόδου , είναι καταδικασμένη να ηττηθεί . Έτσι , όταν ελέγξεις το μυαλό τον ηγετών που τις εκπονούν , καθορίζοντας τι να πιστεύουν , έχεις στην διάθεσή σου ,έναν ή περισσότερους «χρήσιμους ηλίθιους »

-Εάν κοιτάζεις πέρα από τη μάχη και τον υπολογισμό μπροστά και  επικεντρωθείς στον απώτερο στόχο και την πλοκή για να φτάσεις, αφήνοντας τους άλλους να εμπλακούν στις στροφές της μάχης, θα αποκτήσεις στρατηγικό  πλεονέκτημα .

-Όσο πιο έγκαιρα επέμβεις στην απαρχή μιας εξέλιξης , τόσο πιο εύκολα μπορείς να κατευθύνεις την έκβασή της .Έτσι , αποφεύγεις όλες τις συγκρούσεις και εμπλοκές από τις οποίες δεν θα έχεις  ρεαλιστικές εξόδους.

-Το πιο αδύναμο σημείο μιας εν εξελίξει κατάστασης , βρίσκεται στο μεταίχμιο μεταξύ της αποκορύφωσής της και της διάδοχή της κατάστασης .

-Εάν δεν ξεδιπλωθεί όλη η εξέλιξη ανεμπόδιστα , δεν θα δειχθούν οι σκοπιμότητες που εξυπηρετεί .

– Όσο ποιο ανυπέρβλητο φαίνεται ένα πρόβλημα , τόσο η λύση του βρίσκεται έξω από αυτό .

– Είναι στρατηγικά ανώτερο να αποσπάσεις την προσοχή των αντιπάλων , παρασύροντάς τους προς τα εμπρός, ώστε στη συνέχεια να τους επιτεθείς από την μια  πλευρά τους .

– Είναι στο χέρι σου να παρουσιάσεις κενό στην άμυνά σου ,ώστε  εάν σου επιτεθεί ο αντίπαλος , να τον εγκλωβίσεις

– Πριν το στάδιο των διαπραγματεύσεων, θα πρέπει να κρατήσεις την προώθηση, δημιουργώντας ασφυκτική πίεση ,αναγκάζοντας την άλλη πλευρά να εγκατασταθεί στους όρους σου ( ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ )

-Ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσεις την αιτία με την ελάχιστη προσπάθεια και αιματοχυσία , είναι να δημιουργήσεις ή να συμμετέχεις σ  ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο δίκτυο συμμαχιών .

– Η επικοινωνία είναι ένα είδος πολέμου, στο πεδίο της έντασης , που σε βοηθάει να απασχολήσεις το μυαλό τους και να τους οδηγήσεις στα συμπεράσματα που επιθυμείς

– Ο στόχος  όποιου ενεργεί σε εκστρατεία τρόμου δεν είναι η νίκη στο πεδίο της μάχης, αλλά να προκαλεί μέγιστο χάος ,προκαλώντας στην άλλη πλευρά υπερβολική αντίδραση και κινήσεις απελπισίας . Τότε είναι που πραγματικά θα επιτεθεί

Αυτές είναι , και όπως προαναφέρθηκε , μάθετέ τις , θα σας χρειαστούν

Υ.γ Ας στέψουμε τώρα το βλέμμα μας στις Εθνικές Εκλογές . Αρκετά μας ¨απέσπασαν την προσοχή¨  ξαφνικά , τα πολεμικά σενάρια

Τον λόγο έχει ο «Τομέας Πολιτικής επιθεώρησης» και η Δημοσκόπηση που δεν έκανε ποτέ λάθος .

Με εκτίμηση στους αναγνώστες !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (commander of a geopolitical strategy )

Share this post