Κ.Βελόπουλος: Έχει μια επιτυχημένη επιχείρηση – Να μας πουν οι άλλοι που βρίσκουν τα λεφτά & αγοράζουν ακίνητα

Κ.Βελόπουλος: Έχει μια επιτυχημένη επιχείρηση – Να μας πουν οι άλλοι που βρίσκουν τα λεφτά & αγοράζουν ακίνητα

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απάντησε για άλλη μια φορά τα αυτονόητα για τις καταθέσεις στις γερμανικές τράπεζες οι οποίες ανήκουν στη σύζυγό του η οποία είναι από τη Γερμανία ενώ τόνισε ότι ο ίδιος διατηρεί εκεί εταιρίες, κάτι που δεν έχει, κρύψει ποτέ.

«Εγώ δεν έχω κρύψει ποτέ ότι η σύζυγός μου είναι από τη Γερμανία, ότι 50 χρόνια μένει εκεί, ότι έχω εταιρίες. Δεν τα έχω κρύψει όλα αυτά. Αλλά όταν κάνεις κοινή δήλωση με τη σύζυγό σου και στο πόθεν έσχες, τα εισοδήματα της συζύγου σου φαίνονται ότι είναι δικά σου. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

Απαντώντας σε σχόλια που έγιναν χθες για το ύψος των εισοδημάτων του, ο κ. Βελόπουλος επανέλαβε ότι η εταιρία του το 2018 δεν μοίρασε μέρισμα αλλά επανεπένδυσε στην ελληνική οικονομία.

«Άρα λοιπόν δεν υπήρχε εισόδημα. Με αυτήν την τακτική, λοιπόν, ο καθένας λέει, ό,τι θέλει» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. «Ας δουν, λοιπόν, το 2014, το 2015, το 2016, το 2019 και το 2020 τι δηλώνω. Ας μου βρούνε έναν πολιτικό αρχηγό που φορολογείται με 200.000 το χρόνο, φόρο να πληρώσει, ας έρθουν να μου το πούνε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης΄, σχολιάζοντας την απόσυρση του σποτ της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με τον Χρήστο Λούλη, έκανε λόγο για «ιδεολογική ηγεμονία της ψευτοαριστεράς».

«Ξέρετε είδα πολύ χειρότερα σποτ επί ΣΥΡΙΖΑ εγώ, πολύ πιο σεξιστικά, πολύ πιο χυδαία και αγοραία» σχολίασε ο κ. Βελόπουλος και κατέληξε ότι δεν θεωρεί σεξιστικό το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κ.Βελόπουλος έχει μια επιτυχημένη εταιρεία πώλησης παραφαρμακευτικών προϊόντων και εκδοτικών δραστηριοτήτων (πουλάει πολύ ενδιαφέροντα βιβλία ειδικού περιεχομένου) με πωλήσεις που αγγίζουν τα 17.000.000 ευρώ ετησίως.

Οπότε είναι λογικό να υπάρχουν αυτά τα χρήματα σε καταθέσεις. Άλλωστε ο Κ.Βελόπουλος δεν είχε τοποθετηθεί ποτέ σε κυβερνητικές θέσεις οπότε να μας που οι άλλοι που τα βρήκαν τα χρήματα και έχουν στο «πόθεν έσχες» τους εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καταθέσεων και ντουζίνες (οι μικρομεσαίοι) ακινήτων στην ιδιοκτησία τους.

Όπως επίσης και πως εύκολα («αέρα») τους δίνονται δάνεια για να αγοράσουν ακίνητα. Πηγαίνετε να πάρετε δάνειο αυτές τις ημέρες για αγορές ακινήτων και μετά… ενημερώστε μας τι σας είπαν.

Share this post