Λήστεψαν αντιπρόεδρο της Βουλής στο Σύνταγμα μέρα μεσημέρι – Τί λέει ο ίδιος

Λήστεψαν αντιπρόεδρο της Βουλής στο Σύνταγμα μέρα μεσημέρι – Τί λέει ο ίδιος

Στόχος ληστών έγινε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης, Απόστολος Αβδελάς στην πλατεία Συντάγματος ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε ταξί για να πάει στο αεροδρόμιο και να πετάξει προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Παρασκευής, τη στιγμή που ο Αντιπρόεδρος της Βουλής ετοιμαζόταν – από την πλατεία Συντάγματος-  να πάρει ταξί, προκειμένου να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο και να πετάξει προς Θεσσαλονίκη, δέχθηκε επίθεση από άντρα που του πέταξε σπρέι στην πίσω μεριά του σακακιού του.

Στη συνέχεια ο δράστης επιχείρησε να του βγάλει το σακάκι, προκειμένου δήθεν να το καθαρίσει, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος, προφανώς ο συνεργός, προσπάθησε να του αποσπάσει την τσάντα και τη βαλίτσα.

Οι δύο άγνωστοι κατόρθωσαν να κλέψουν την τσάντα του κ. Αβδελά, η οποία είχε μέσα προσωπικά έγγραφα μεταξύ άλλων, ενώ ο ίδιος κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Όπως λέει ο ίδιος μιλώντας στο voria.gr, «την ώρα που πήγα να επιβιβαστώ στο ταξί έρχεται κάποιος και μου λέει ότι δήθεν το σακάκι μου λερώθηκε από ακαθαρσίες πουλιού, αφού με λέρωσε ο ίδιος με σπρέι και πήγε να μου το βγάλει για να το καθαρίσει, ενώ την ίδια ώρα ένα άλλο άτομο που τράβηξε την τσάντα που κρατούσα και εξαφανίστηκα».

Όπως λέει μάλιστα, «το λυπηρό γεγονός είναι πως ενώ το συμβάν έγινε νωρίς το απόγευμα και υπήρχε πολύς κόσμος στο σημείο, κανείς δεν με βοήθησε».

Η τσάντα που κρατούσε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής, περιείχε προσωπικά έγγραφα.

Υποβλήθηκαν μηνύσεις από την πλευρά του Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ενώ οι δύο δράστες παραμένουν εξαφανισμένοι.

Share this post