Λα Πάλμα: Θα υπάρξει τσουνάμι πριν από το χειμερινό ηλιοστάσιο;

Λα Πάλμα: Θα υπάρξει τσουνάμι πριν από το χειμερινό ηλιοστάσιο;

Το ηφαίστειο της Λα Πάλμα εξακολουθεί να εκρήγνυται, καθώς από αυτή την ανάρτηση βρισκόμαστε στην 54η ημέρα. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο προγνωστικός προγραμματισμός για ένα τσουνάμι που θα προκληθεί από την Πάλμα είναι συντριπτικός, και ο προγνωστικός προγραμματισμός δείχνει επίσης ότι το γεγονός της Πάλμα θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της κατάληψης του κόσμου από τον αντίχριστο. Ακολουθούν μερικές αναρτήσεις που δείχνουν τον προγνωστικό προγραμματισμό.

Το μόνο ερώτημα που παραμένει στο μυαλό μου είναι: πότε θα συμβεί; Αναλογιζόμενοι αυτό το ερώτημα, ας εξετάσουμε μερικά στοιχεία. Με την ευρύτερη έννοια, αν το γεγονός της Λα Πάλμα θα είναι μέρος του σχεδίου για την εμφάνιση του αντίχριστου, τότε θα πρέπει να συμβεί μεταξύ της αρχής των τελευταίων 7 ετών και του μέσου των τελευταίων 7 ετών. Διότι ο αντίχριστος θα καταλάβει τον κόσμο στο μέσο της περιόδου.

Πότε θα αρχίσει η βασιλεία του; Θα αρχίσει λίγο μετά το βδέλυγμα της ερήμωσης, στο μέσο της 70ής εβδομάδας. Η βασιλεία του θα διαρκέσει 3,5 χρόνια. Δείτε το διάγραμμα με τίτλο “Η 70ή εβδομάδα του Δανιήλ”.

Και δόθηκε σ’ αυτόν στόμα που μιλούσε μεγάλα πράγματα και βλασφημίες- και δόθηκε σ’ αυτόν εξουσία να παραμείνει σαράντα δύο μήνες. (Αποκάλυψη 13:5)

Μια άλλη γραφή που επιβεβαιώνει την 3,5ετή βασιλεία του βρίσκεται στο Δαν. 7:23-25.

Και θα μιλήσει μεγάλα λόγια ενάντια στον Ύψιστο, και θα εξαντλήσει τους αγίους του Υψίστου, και θα σκεφτεί να αλλάξει τους καιρούς και τους νόμους- και θα δοθούν στο χέρι του μέχρι τον καιρό και τους καιρούς και τη διαίρεση του χρόνου. (Δαν. 7:23-25)

Σημειώστε ότι αυτή η γραφή δείχνει επίσης ότι θα αλλάξει “χρόνους και νόμους”. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό αποτελεί ένδειξη ότι ο αντίχριστος θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα υπολογίζονται ο χρόνος, οι ημέρες και οι μήνες.

Ένα άλλο εδάφιο που επιβεβαιώνει την 3,5ετή βασιλεία του και το πότε αρχίζει είναι το Αποκ. 19:20, το οποίο μας λέει ότι στον Αρμαγεδδώνα ο αντίχριστος θα ριχτεί στην άβυσσο. Επομένως, η βασιλεία του πρέπει να ξεκινήσει 3,5 χρόνια πριν από αυτό, τοποθετώντας την έναρξή της στην ημέρα 1260.

Πηγή: 189.

Από αυτή την άποψη επιτρέψτε μου να σας φέρω στο μυαλό σας δύο στοιχεία. Πρώτον: είναι πολύ πιθανό τα τελευταία 7 χρόνια να έχουν ήδη αρχίσει.

Στον αναβάτη του λευκού αλόγου δόθηκε ένα στέμμα! Έχει ανοίξει η Σφραγίδα 1;

Και αν έχει ήδη αρχίσει, τότε το μεσοδιάστημα και η ημερομηνία της “κατάληψης του κόσμου” από τον αντίχριστο απέχει λιγότερο από 3,5 χρόνια. Στην πραγματικότητα, αν λάβουμε υπόψη μας αυτό το στοιχείο και ότι η ακμή μπορεί να συνδέεται με αυτή την ημερομηνία – 26/7/22 – τότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι σημαντικά γεγονότα του αντίχριστου μπορεί να είναι επικείμενα.

“Ο Θεός θα επιστρέψει στις 26 Ιουλίου 2022”

Έτσι, υπό το φως όλων αυτών των δεδομένων, το γεγονός της Λα Πάλμα μπορεί να είναι πολύ κοντά στο να συμβεί. Για να ενισχύσετε αυτή τη θεωρία δείτε αυτό το κομμάτι δεδομένων που εμφανίστηκε στο The Big the One- το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο στον σύνδεσμο.

Όπως μοιράστηκα, είχα ένα ανοιχτό όραμα. Είδα έναν παγκόσμιο χάρτη στον οποίο η Ευρώπη και η Αφρικανική Ήπειρος ήταν το κεντρικό σημείο εστίασης. Είδα τον χάρτη διαμορφωμένο σε σχήμα πλέγματος. Στη συνέχεια, το όραμα έκανε ζουμ στη μέση γη σαν να μπορούσα να δω όλα τα στρώματα της γης και είδα οντότητες από κάτω (δεν ήταν δαίμονες), οι οποίες έστελναν παλλόμενη ενέργεια προς τα πάνω σε διάφορα μέρη του πλανήτη, αλλά μία από τις πρωταρχικές περιοχές εστίασης ήταν η La Palma! Το Άγιο Πνεύμα μίλησε και είπε ότι αυτό που συνέβαινε στη Λα Πάλμα εντείνεται σκόπιμα για να δημιουργήσει έναν πολύ πιο κρίσιμο αντίκτυπο όχι μόνο στην περιοχή αλλά και στις γύρω περιοχές…

Οι οντότητες (πρόκειται για μια τεράστια συνεργατική προσπάθεια) που δρουν φέρνοντας την καταστροφή προσπαθούν να χρονομετρήσουν αυτούς τους σεισμούς και τις εκρήξεις έτσι ώστε να επιτευχθεί ο σημαντικότερος δυνατός αντίκτυπος! Επίσης, υπάρχει μια τεράστια αύξηση στον αριθμό των κομητών και αστεροειδών που συνεχίζουν να έρχονται προς τη γη (και ήταν πραγματικά απίστευτο τους τελευταίους δύο μήνες και αναμένεται να συνεχιστεί), είχαμε πολλές κοντινές επαφές και παρόλο που μόνο δύο μικροσκοπικοί έχουν χτυπήσει (έχω δει ειδησεογραφική κάλυψη μόνο και μόνο για να “αφαιρεθεί” από το διαδίκτυο), αυτοί επηρεάζουν τα ωκεάνια κύματα και την ατμόσφαιρα. Η NASA ανακοίνωσε ότι ένας μεγάλος έρχεται ενδεχομένως τον Δεκέμβριο. Από το 2019, μου έχουν πει ότι το μεγάλο γεγονός έρχεται “ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΟΥ, που είναι 21/12/21, Χειμερινό Ηλιοστάσιο, μια τεράστια Σ@τανική Λατρεία και Τελετουργική Ημέρα(Ανθρώπινη Θυσία).

Πηγή: 444prophecynews.com

Όπως διαβάζετε, λέει πριν από το τέλος του φθινοπώρου -21/12/21- που είναι η τελευταία μέρα του φθινοπώρου και η αρχή του χειμώνα. Αν αυτά τα δεδομένα ισχύουν, τότε το γεγονός της La Palma και ή άλλα μεγάλα γεωκεντρικά γεγονότα θα συμβούν μεταξύ τώρα και 21/12/21/12.

(Σημείωση: Δεν γνωρίζω το άτομο που είδε το όνειρο που παρουσιάζεται παραπάνω. Έτσι, μπορεί να είναι ή να μην είναι αξιόπιστο. Οι άνθρωποι μπορούν να λάβουν πληροφορίες από απατηλά πνεύματα).

Με βάση τον προγνωστικό προγραμματισμό που έχω δει, εδώ είναι οι ημερομηνίες που έχω εντοπίσει μεταξύ τώρα και του Χειμερινού Ηλιοστασίου.

11/11/21

11/15/21

11/22/21

12/12-14/21

12/21/21

Θα είναι μια από αυτές τις ημερομηνίες ή μια άλλη ημερομηνία πριν από τις 21/12/21/12; Ο χρόνος θα δείξει, αλλά επιτρέψτε μου να σας επιστήσω την προσοχή ότι υπάρχει πολύς προγνωστικός προγραμματισμός γύρω από την ημερομηνία 21/12/21/12, και πολλά από αυτά προέρχονται από την ταινία 2012.

Ο προγνωστικός προγραμματισμός της ταινίας 2012 μπορεί να υποδεικνύει έναν μεγάλο σεισμό στη Δυτική Ακτή στις 21/12/21/12. Αν αυτό συμβαίνει, θα μπορούσαμε επίσης να συμπεριλάβουμε και ένα γεγονός τσουνάμι στην Ανατολική Ακτή, διότι η ταινία δείχνει την Ουάσιγκτον να χτυπιέται από τσουνάμι.

Συμπέρασμα:

Ο προγνωστικός προγραμματισμός είναι άφθονος για ένα τσουνάμι που προκαλείται από τη La Palma. Ήταν το όνειρο έγκυρο, θα συμβεί μεταξύ τώρα και 21/12/21/12; Συνειδητοποιήστε επίσης ότι η La Palma μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιστορία κάλυψης για τις κακές δυνάμεις που είναι ευθυγραμμισμένες με τον σατανά για να πυροδοτήσουν βόμβες τσουνάμι στον ωκεανό, πράγμα που αν ισχύει, θα μπορούσε να είναι η πραγματική αιτία του τσουνάμι στην Ανατολική Ακτή. Θυμηθείτε ότι ο στόχος τους είναι η προγραμματισμένη καταστροφή των ΗΠΑ – “τότε το σχέδιο(ε)τ θα είναι δικό μου” – τάξη μέσα από το χάος.

Ο προγνωστικός προγραμματισμός αφθονεί επίσης για έναν μεγαλοσεισμό στη Δυτική Ακτή. Θα πυροδοτήσουν πυρηνικές βόμβες που βρίσκονται κάτω από τα ρήγματα την ίδια μέρα με το γεγονός της Λα Πάλμα για να στείλουν την Καλιφόρνια σε έναν υγρό τάφο, προωθώντας έτσι την καταστροφή των ΗΠΑ -το κάψιμο του πουλιού του Φοίνικα- ώστε η Νέα Παγκόσμια Τάξη να αναδυθεί από τις στάχτες της;

Αυτές είναι απογοητευτικές σκέψεις για να αναλογιστείτε- τα γεγονότα φαίνονται επικείμενα, θα συμβούν μεταξύ τώρα και 21/12/21; Όπως πάντα, ο χρόνος θα δείξει. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, μια μέρα η παλιά τάξη πραγμάτων θα καταστραφεί και ο αντίχριστος θα εμφανιστεί στη σκηνή και θα αναλάβει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Προσέχετε, λοιπόν, και προσεύχεστε πάντοτε, για να θεωρηθείτε άξιοι να αποφύγετε όλα αυτά που θα συμβούν και να σταθείτε μπροστά στον Υιό του ανθρώπου. Λουκάς 21:36

endtimesforecaster.blogspot.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ END TIMES FORECAST : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post