ΛΙΖΑ ΧΕΙΒΕΝ : ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ!

ΛΙΖΑ ΧΕΙΒΕΝ : ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ!

Μόνο δευτερόλεπτα απομένουν πριν η ζωή όπως την ξέρετε μπορεί να αλλάξει για πάντα, εδώ είναι ποιος κρατάει το σκανδάλη

Από τη Lisa Haven

Στο ομοσπονδιακό μας σύστημα, οι κυβερνήτες των Πολιτειών είναι κυρίως υπεύθυνοι για το αν και πότε θα επιβάλουν λουκέτα και άλλα μέτρα αποστασιοποίησης. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την αποθήκευση εξετάσεων, θεραπευτικών και άλλων ιατρικών αντιμέτρων.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν παρεμβαίνει συστηματικά στον πρώτο τομέα, όπου δεν ανήκει, ενώ παραμελεί τις ευθύνες της στον δεύτερο. Έτσι, η έλλειψη δοκιμών και θεραπευτικών και η τεράστια αποτυχία του με το Covid-19.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπάιντεν είναι ένας ριζοσπάστης αριστερός που βλέπει την πανδημία περισσότερο ως ευκαιρία για την εφαρμογή ριζοσπαστικών αριστερών πολιτικών παρά ως πρόβλημα προς επίλυση.

Σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Μπάιντεν, “[η πανδημία] είναι μια απίστευτη ευκαιρία όχι απλώς να ξεφύγουμε από αυτή την κρίση, αλλά να μεταμορφώσουμε ριζικά τη χώρα”.

Αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει τον Μπάιντεν “να μετασχηματίσει ριζικά αυτή τη χώρα” από τον καπιταλισμό της ελεύθερης αγοράς σε καταπιεστικό σοσιαλισμό/κομμουνισμό. Ποτέ δεν είχε να κάνει με τον ιό. Όλα αυτά και πολλά άλλα σε αυτή την έκθεση…

Share this post