ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της γης συνυπέγραψαν Έλληνες επιστήμονες. Γράφει ο Καμενόπουλος Σωτήρης

Δυστυχώς δεν πρόκειται ούτε για fake news ούτε για συνωμοσιολογία. 11.258 άτομα, μεταξύ αυτών Ελληνίδες και Έλληνες, συνυπέγραψαν μία πολιτική, και όχι  επιστημονική διακήρυξη, η οποία ρητώς περιλαμβάνει ως μέτρα αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής την τεχνητή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, την τεχνητή μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας και τον οικογενειακό σχεδιασμό….

Η διακήρυξη σαφώς και δεν μπορεί να θεωρηθεί επιστημονική καθώς αυτή συν-υπογράφηκε από άτομα των οποίων οι ειδικότητες δεν συνάδουν με τον τομέα της φυσικής, της χημείας και των μαθηματικών (δειγματοληπτικά: μουσειολόγοι, οικονομολόγοι, δικηγόροι, οδοντίατροι, παθολόγοι, γλωσσολόγοι, νοσοκόμοι, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, μουσικολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες κ.λπ). Τι ακριβώς εννοούν;

Επειδή στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν, είχαν κατατεθεί περίεργες προτάσεις για δημιουργία πράσινου κυβερνητικού καθεστώτος (regime), μέχρι και κανιβαλισμού, προκειμένου να αποφευχθεί η παντελώς αμφισβητούμενη ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή, τα άτομα τα οποία συνυπέγραψαν τη συγκεκριμένη διακήρυξη οφείλουν να εξηγήσουν τί ακριβώς εννοούν. Ειδικότερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που τη συνυπέγραψαν.

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Αγαπητέ Κώστα,

 

Υπόψη ότι το CO2 θεωρείται από την GΑBAL «Κλίκα» ότι είναι υπεύθυνο για την υπερθέρμανση της γης, θεωρία που όλοι οι μεγάλοι επιστήμονες την έχουν καταρρίψει.

Οι πάγοι δεν έλιωσαν στην Αλάσκα και ούτε η Μεσόγειος πλημμύρησε όπως είχε προβλέψει ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Αl– Gores λαμβάνοντας το βραβείο Νόμπελ μαζί με τον  κ. Ζερεφό.

Εν τω μεταξύ η Μαφία της κλιματικής αλλαγής προσπαθώντας να αποδείξει ότι υπάρχει διαταραχή του κλίματος λόγω υπερθέρμανσης, χρησιμοποιούσε το σύστημα HAARP, τα Directed Energy Weapons (Laser), Chemtrails (ψεκαστικά).

Σε λίγο θα μας πούνε ότι λόγω κλιματικής αλλαγής νέοι ιοί ή παλαιοί ιοί μεταλλάσσονται γρηγορότερα και απαιτείται κάθε τόσο εμβολιασμός. Ο εγκέφαλος των εμβολιασμών είναι ο Bill Gates o οποίος χρηματοδότησε τον COVID στην Κίνα, τον παρέλαβαν από την Κίνα το 2015, τον μετέφεραν σε εργαστήριο βιολογικού πολέμου στις ΗΠΑ και αφού τον τροποποίησαν τον διέδωσαν στους διεθνείς στρατιωτικούς αγώνες του Πεκίνου. Ο Bill Gates θα πρέπει να δικασθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η Ελλάς λόγω του παραμυθιού της κλιματικής αλλαγής θα πληρώσει σύμφωνα τον κ. Στουρνάρα, 701δις μέχρι το 2100!!!

Εν τω μεταξύ οι χώρες που παράγουν τις μεγαλύτερες ποσότητες CO2 είναι η ΚΙΝΑ, ΗΠΑ, ΙΝΔΙΑ οι οποίες δεν μετέχουν στη συμφωνία των Παρισίων.

Η Ελλάς κυριολεκτικά δώρησε στη Γερμανία λιγνίτη δισεκατομμυρίων€ αντί να τον καταναλώσει μέχρι το 2040 και να διασώσει την Κοζάνη από την ανεργία και την ΔΕΗ από κανόνι.

 

 

 

Στέργιος Σμυρλής

Share this post