Λουκέτο βάζει ιστορική αλυσίδα ζαχαροπλαστείων

Λουκέτο βάζει ιστορική αλυσίδα ζαχαροπλαστείων

Οριστικό λουκέτο στα καταστήματά της βάζει ιστορική εταιρεία ζαχαροπλαστείων.

Πρόκειται για την εταιρεία Karavan που χθες προχώρησε στο κλείσιμο των καταστημάτων franchise, ενώ αναμένεται σύντομα το οριστικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr, χθες έκλεισαν 5 από τα 6 franchise καταστήματα σε Χολαργό, Πεύκη, Δροσιά, Παλαιό Φάληρο και Πειραιά και σύντομα αναμένεται το κλείσιμο του τελευταίου franchise στη Γλυφάδα, καθώς και του ιδιόκτητου καταστήματος στο Κολωνάκι, τα οποία πάντως μέχρι χθες ήταν τα μοναδικά που παρέμεναν ανοιχτά.

Η ενημέρωση του κοινού έγινε με θυροκόλληση ανακοίνωσης στις εισόδους των καταστημάτων. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρείας «Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan θα πάψει να λειτουργεί πλέον. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποστηρίξατε τόσα χρόνια με την αγάπη σας. Με εκτίμηση, Karavan».

Τα Karavan ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 1982 και είχαν αναπτύξει πάνω από 100 διαφορετικές συνταγές στον μπακλαβά και τα άλλα σιροπιαστά γλυκά. Παράλληλα είχε πατέντα για τον DIY μπακλαβά όπου ο καταναλωτής απλώς τον ζέσταινε και πρόσθετε νερό.

crashonline.gr

Share this post