«Λουκούμι» για παγκόσμια κυβέρνηση! Μετά την Δύση, καταστρέφουν Ασία και Μέση Ανατολή, vid

«Λουκούμι» για παγκόσμια κυβέρνηση! Μετά την Δύση, καταστρέφουν Ασία και Μέση Ανατολή, vid
Εξελίξεις σε όλον τον πλανήτη…

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύσσονται η μία περιοχή μετά την άλλη, με αποτέλεσμα η οικονομία σε όλον τον πλανήτη να πλήττεται, με αποτέλεσμα να γίνονται οι χώρες εύκολη λεία για την όποια παγκόσμια ολιγαρχία που θέλει, ίσως, να αξιοποιήσει την κατάσταση και να αναλάβει την διαχείριση των οικονομίων.

Στο Τόκιο το οι αρχές της Ιαπωνίας κήρυξαν την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για ένα μήνα, με αφορμή τον κορωνοϊό.

«Πρώτα τα μπαρ και τα εστιατόρια κλείνουν στις 8 το βράδυ, δεύτερον οι μετακινήσεις έχουν μειωθεί κατά 70% χάρη στην απομακρυσμένη εργασία. Τρίτον αποφεύγονται οι μη απαραίτητες έξοδοι μετά τις 8 το βράδυ. Δεύτερον έχει μπει περιορισμός στη διοργάνωση συναυλιών, αθλητικών εκδηλώσεων και άλλων συγκεντρώσεων» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας.

Μέτρα έχουν επιβληθεί και σε επαρχεία στα βόρεια της Κίνας μετά την αύξηση των κρουσμάτων του COVID-19. Στη συγκεκριμένη περιοχή θα φιλοξενηθούν κάποια από τα αθλήματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Καραντίνα επιβλήθηκε και στον Λίβανο: Μεταξύ άλλων μέχρι το τέλος Ιανουαρίου είναι σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 5 το πρωί.

Το Ισραήλ έχει επαναφέρει τα περιοριστικά μέτρα με τις αρχές να αποφασίζουν ένα τρίτο lockdown που ξεκίνησε  να εφαρμόζεται από την Πέμπτη (07/01) και θα έχει διάρκεια 14 ημέρες.

Με απόφαση της κυβέρνησης κλείνουν σχολεία και «μη απαραίτητες επιχειρήσεις», όπως ονομάζονται οι επιχειρήσεις που δεν έχουν να κάνουν με προϊόντα πρώτης ανάγκης,  ενώ τηλεεκπαίδευση και τηλεργασία θα κυριαρχήσουν.

Την Πέμπτη αναμένεται να φτάσει η πρώτη παραγγελία του εμβολίου της Moderna με χρηματοδότηση Bill Gates.

Με άλλα λόγια σε Ασία και Μέση Ανατολή ακολουθούν κατά πόδας την Δύση και όλοι μαζί μπαίνουν σε καραντίνα, η οικονομία πλήττεται καθώς κλείνουν οι… «μη απαραίτητες επιχειρήσεις» και η παγκόσμια «λύση» πλησιάζει.

 

el.gr

Share this post