Λύκος 1 “τον έχω” , εντολέας “ εξουδετέρωσε ” πυροβολισμός με σιγαστήρα , Λύκος1 ”στόχος εξουδετερώθηκε , ο θεός να μας συγχωρέσει “εντολέας , ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!

Λύκος 1 “τον έχω” , εντολέας “ εξουδετέρωσε ” πυροβολισμός με σιγαστήρα , Λύκος1 ”στόχος εξουδετερώθηκε , ο θεός να μας συγχωρέσει “εντολέας , ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!

Μάθετε ότι  , είμαστε από καιρό σε πόλεμο , για εσάς , όσο κάποιοι … λόγια και μόνο λόγια με μεταξωτές κορδέλες  , υποκρισία και προδοσία.

Αυτή είναι πλέον η μοίρα των εχθρών της Ελλάδας  , δεν θα μπορούν να κρυφτούν , ούτε στην Ολλανδία , ούτε στη Βουλγαρία , ούτε στα Κατεχόμενα της Κύπρου , ούτε .. σε κανένα μέρος του Πλανήτη .

Αυτή θα είναι η μοίρα αυτών που θα πίνουν το αίμα του Ελληνισμού , αυτών που θα ¨επιτίθενται ¨ σε όσια και Ιερά και θα προσβάλλουν τα κόκαλα των προγόνων μας .

Αυτή θα είναι η μοίρα όσων πρόδωσαν και θα προδίδουν  την τιμή της πατρίδας , πούλησαν και θα πωλούν το μέλλον των αγέννητων.

Προσευχηθείτε στο θεό σας να μην μπείτε στη λίστα . Ένα συμβόλαιο ¨τιμής¨ θα υπογραφεί στο όνομά σας . Την τιμή σας όμως , δεν θα την μάθετε ποτέ !

Εάν νομίζεται κάποιοι ότι θ άφηναν ή  θα αφήσουν οι «ΦΥΛΑΚΕΣ» το μέλλον της Ελλάδας στα χέρια της ξενοκρατίας  και των υποτακτικών της , αυταπατάστε !!

Μην περιμένετε ανάληψη ευθύνης .. θα ξέρετε τι έγινε από τη δημοσίευση της είδησης , γιατί και από ποιους !! Μόνο , ¨κρατάτε το λογαριασμό ¨

Από 1/1/2019 ενεργοποιήθηκε από την Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης  και αφού εξασφαλίστηκαν τα σχετικά κονδύλια από Ελληνόψυχους  , η ομάδα μισθοφόρων με την ονομασία  “LYKOI”

Σκοπός τους ;

Να εξουδετερώνουν ΑΜΕΣΑ  τους εχθρούς τις Ελλάδας που ενορχηστρώνουν επιθέσεις σε βάρος της , όπου κι αν είναι όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!

Προσοχή , κάποιος αστυνομικός δίπλα σας μπορεί να είναι δικός μας !!

Πάνος Καληώρας ( από τη μεγάλη Σαρακατσάνικη Οικογένεια)

Μέλος της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης

LehmanHS_Mascot.jpg

Share this post