Μάθετε τι κρύβει ο αριθμός 13033. Τίποτα στην τύχη!

Μάθετε τι κρύβει ο αριθμός 13033. Τίποτα στην τύχη!

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ο αριθμός 13033 που μας αφορά όλους, δεν επιλέχθηκε τυχαίως. Δεν είναι δυνατόν οι «δικοί μας» ηγέτες να δύνανται να σκεφθούν όλ’ αυτά που κρύβει το 13033 και να τα συνδυάσουν τόσο αριστοτεχνικά όπως θα φανεί παρακάτω. Πήραν διαταγή και την εκτέλεσαν. Αυτό έγινε, διότι αυτό δείχνουν τα γεγονότα.

Κατ’ αρχήν, είναι σωστά όλ’ αυτά που γράφηκαν για το 666 που υπήρξε στην ομιλία Μητσοτάκη. Ας προχωρήσουμε όμως μαζί πιο βαθειά αφού επισημανθεί ότι οι τελετουργίες των δυναστών της ανθρωπότητος, που προσπαθούν για το «καλό μας» διότι πάντα εμείς λοξοδρομούμε, όλο και εντείνονται.

Κατ’ αρχάς ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε τους περιορισμούς των μετακινήσεών μας στις 22 Μαρτίου. Στα αγγλικά, εφόσον είμαστε υπό κατοχή ξένων δημοκρατικών δυνάμεων και μας δυναστεύουν, στις ημερομηνίες γράφεται πρώτα ο μήνας. Άρα ο Μητσοτάκης το ανακοίνωσε στις, March 22 > 322. To 322 είναι ο αριθμός της μυστικής και ισχυρής οργάνωσης “Skull and Bones” (Κρανίο και Κόκκαλα). Μέλη αυτής της οργανώσεως είναι η οικογένεια Μπούς και είναι γνωστές οι σχέσεις της οικογενείας αυτής με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Είναι γνωστές από τότε που οι Μπους επισκέφθηκαν τους Μητσοτάκηδες και δοκίμασαν τα ντολμαδάκια της Μαρίκας. Κάποιες φορές επισκέφθηκαν οι Μπους του Μητσοτάκηδες, αλλά για το αντίθετο δεν υπάρχουν στοιχεία.
Προχωράμε βαθύτερα. Το 13033 αποτελείται από δύο αριθμούς, το 13 και το 33, που τους χωρίζει το μηδέν. Το οποίο «μηδέν», από την μια τους ξεχωρίζει και από την άλλη, επειδή εκφράζει το τίποτα, υποδηλώνει έτσι ότι οι δύο ξεχωριστοί αριθμοί είναι στην ουσία μαζί. Δηλαδή, έχουν τον ίδιο σκοπό.

Το 13 είναι ο αριθμός των πεφωτισμένων (Illuminati) και το 33 είναι η μέγιστη βαθμίδα στην οποία μπορεί να φθάσει κάποιος ελευθεροτέκτων. Δύο πανίσχυροι αριθμοί που υπάρχουν σε θυρεούς, σύμβολα χωρών, και παγκοσμίων οργανισμών που φαίνονται πανίσχυροι μόνο στην επιφάνεια της Γης, και στα μάτια μας.

Στο θυρεό των ΗΠΑ παρατηρούμε τα εξής. Ο αετός κρατάει στο ένα του πόδι ένα κλαδί ελαίας το οποίο έχει 13 φύλλα και 13 ελιές. Στο άλλο του πόδι κρατάει 13 βέλη.

Τα αστέρια πάνω από τον αετό, που σχηματίζουν το άστρο του Δαυίδ, είναι 13. Οι κόκκινες και άσπρες ρίγες τις οποίες σκεπάζει το γαλάζιο χρώμα, είναι 13.

Τα γράμματα στο λατινικό ρητό “E Pluribus Unum” που σημαίνει «Από Πολλούς, Ένας» είναι 13. Η κορδέλα που κρατάει με το ράμφος του ο αετός, έχει 6 πτυχές σε κάθε πλευρά. Παράλληλα οι άκρες της κορδέλας επίσης σχηματίζουν το 6.

Ανάμεσά τους υπάρχει το εξάκτινο άστρο του Δαυίδ, άρα έχουμε το 666. Τα εξωτερικά φτερά του αετού είναι 33. Δηλαδή, 16,5 + 16,5 = 33. Τα εσωτερικά φτερά είναι επίσης 33. 15,5 + 15,5 + 1 + 1 = 33.

Ας πάμε στην πυραμίδα του δολαρίου τώρα. Κάτω από την πυραμίδα είναι γραμμένο στα λατινικά: ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η πυραμίδα που απεικονίζεται στο δολάριο έχει 13 επίπεδα. Στον πρώτο επίπεδο είναι γραμμένος στα λατινικά ο αριθμός 1776.

Ισχυρίζονται κάποιοι αναλυτές ότι έχει 13 επίπεδα η πυραμίδα διότι 13 είναι οι «καθαρόαιμες» οικογένειες με καθαρούς δεσμούς αίματος που κρατάνε την τύχη του πλανήτη στα χέρια τους.

Ή πάλι, ο συμβολισμός μπορεί να προέρχεται από τους 13 σεληνιακούς μήνες του «θηλυκού» σεληνιακού έτους. Ή, και από τα δύο μαζί.

O Fritz Springmeir ισχυρίζεται ότι συμβολίζει τις 13 σατανιστικές οικογένειες που διοικούν την Γη. Τα γράμματα στο ρωμαϊκό ρητό “Annuit Goeptis”, ας μην ασχοληθούμε με την περίεργη ερμηνεία του, είναι 13. Δεν αναλύεται περεταίρω ο συμβολισμός διότι αν ασχοληθούμε εδώ και με το 666 θα μακρηγορήσουμε. Ας παραμείνουμε μόνο στο 13 και στο 33.

Ας δούμε τώρα το σήμα του ΟΗΕ. Ενός άλλου πανίσχυρου Οργανισμού. Το σήμα του ΟΗΕ απεικονίζει τον χάρτη της επίπεδης γης(!), τεμνόμενο από ομόκεντρους κύκλους και ακτίνες, υποτίθεται ότι είναι οι συντεταγμένες στο χάρτη.

Μπορεί, αλλά είναι ύποπτο το ότι τα τμήματα που σχηματίζονται από τους κύκλους και τις ακτίνες είναι 33. Αυτή η παράσταση «αγκαλιάζεται» από δύο κλάδους ελαίας οι οποίοι έχουν από 13 φύλλα. Επίσης, ο καταστατικός χάρτης του ΟΗΕ που αφορά την ίδρυσή του, υπεγράφη στις 26 Ιουνίου 1945 > 26-6-1945. Το άθροισμα των αριθμών μας δίνει 33.

Και επειδή στις ημέρες μας, το πιο επίκαιρο τμήμα του ΟΗΕ είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, να πούμε ότι ο Οργανισμός αυτός ιδρύθηκε στις 7 Απριλίου 1948 > 7-4-1948.

Το άθροισμα των αριθμών μας δίνει και εδώ τον αριθμό 33.

Επίσης στον θυρεό του Ισραήλ υπάρχουν δύο κλάδοι ελαίας οι οποίοι έχουν 13 φύλλα ο καθένας. Το δε Ισραήλ ιδρύθηκε στις 15 Μαΐου 1948 > 15-5-1948. Και εδώ το άθροισμα των αριθμών αυτών μας δίνει πάλι τον αριθμό 33.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει καλοί μου αναγνώστες εκτός από την συμβολική ύπαρξη των αριθμών αυτών στους θυρεούς χωρών και διεθνών Οργανισμών, υπάρχουν και στις ημερομηνίες. Όπως π.χ. συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα μας.

Επειδή αυτοί οι αριθμοί, όπως διαπιστώσαμε μέχρι τώρα, υπάρχουν και σε σημαντικές ημερομηνίες, θα δούμε πως σχεδιάστηκε ένα συγκλονιστικό γεγονός που σημάδεψε την ιστορία της ανθρωπότητος.

Κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ΗΠΑ έριξαν ατομική βόμβα στην Ιαπωνία στις 6 Αυγούστου 1945, το άθροισμα των αριθμών της ημερομηνίας μάς δίνει το 33 (6-8-1945 > 33), με πολεμικό αεροσκάφος τύπου Β-29, έχουμε άθροισμα πάλι 13, (Β=2, 2+2+9=13) του οποίου το όνομα ήταν “Enola Gay” και πραγματοποίησε την αποστολή Νο. 13.

Η ημέρα του βομβαρδισμού ονομάστηκε “Day One” της Νέας Εποχής, της εποχής της πυρηνικής ενέργειας. Την ατομική βόμβα την έριξαν στην Χιροσίμα, η οποία ευρίσκεται πλησίον του 33ου παραλλήλου.

Συνεχίζοντας, προσέξτε να δείτε πόσο βάθος ακόμη έχει αυτό το θέμα. Σύμφωνα με το Paul Foster Case η ημερομηνία που τοποθετήθηκε στην βάση της πυραμίδος με τα 13 επίπεδα στο δολάριο, το 1776, όπως είδαμε παραπάνω, συμβολίζει την αρχή της υπάρξεως των ΗΠΑ. 4 Ιουλίου 1776, είναι η ακριβής ημερομηνία.

Μια αρχή η οποία θα εξελίσσεται με βάση χρονικούς κύκλους διάρκειας 13 ετών ο καθείς. Αν κάνουμε υπολογισμούς του χρόνου θα βρούμε ότι από την ίδρυση των ΗΠΑ, στις 4 Ιουλίου 1776, μέχρι την ημέρα που έριξαν την ατομική βόμβα στην Χιροσίμα, μεσολάβησαν 13 περίοδοι των 13 ετών, συν 33 ημέρες.

Στην δε Αγία Γραφή. Υπάρχουν 33 αναφορές στην Παλαιά Διαθήκη για τον Αντίχριστο, και 13 στην Καινή για τον σατανά.
Το τελευταίο και πιο σημαντικό τώρα που καταδεικνύει το ότι όλοι αυτοί που αγωνίζονται για το καλό μας, λειτουργούν με βάση τελετουργίες τους. Οι πλείονες κανόνες των τελετουργιών τους, απορρέουν από την Πεντάτευχο ή Τορά.

Στο Λευιτικό, στο εδάφιο 13,33 είναι γραμμένο κάτι που έχει μεγάλη σχέση με το σήμερα.

Με την επιδημία και την καραντίνα και δικαιολογούν βάσει αυτού τις αποφάσεις ους. Το κείμενο δίνεται απ’ ευθείας σε μετάφραση. Στην ελληνική μετάφραση γράφει: «θα δώσει εντολή ο ιερεύς να ξυρισθεί το υγιές δέρμα, (αναφέρεται στην λέπρα, διότι στην έρημο υπέφεραν από λέπρα) το δε προσβεβλημένον να μείνη αξύριστον.

Και πάλιν θα απομονώσει ο ιερεύς τον ασθενή επί άλλας επτά ημέρας». Κρατείστε το αυτό το «επί άλλας» που σημαίνει «επιπλέον». Οι μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες είναι πιο σαφείς, με βάση την σημερινή ορολογία.

Γράφουν: «ο ιερέας μπορεί να βάλει σε καραντίνα αυτόν που ασθένησε από επιδημία, άλλες επτά ημέρες». Δεν χρειάζεται περεταίρω ανάλυση. Είναι σαφέστατο.

Οι αριθμοί 13 και 33 επισύρουν κατά κανόνα άσχημα γεγονότα για μας. Κατόπιν όλων αυτών, νομίζετε ότι το 13033 προέκυψε κατά τύχη, ή ότι το επέλεξε ο Κικίλιας;

Χρήστος Μαντζιάρης

Share this post