Μάλλον Δεν Είναι Για Πανηγύρια Η Παρουσία Του Παριζιάνικου Στόλου Στην Κύπρο

Μάλλον Δεν Είναι Για Πανηγύρια Η Παρουσία Του Παριζιάνικου Στόλου Στην Κύπρο

Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτός ο παροξυσμός των εγχώριων μμε και αναλυτών-δημοσιογράφων μπροστά στην έμπρακτη στήριξη της Γαλλίας στην Κύπρο, με την παρουσία του Γαλλικού στόλου στην κυπριακή ναυτική βάση.

Ερώτημα;

Είστε σίγουροι αγαπητοί Έλληνες γεωπολιτικοί αναλυτές ότι το Κυπριακό κάλεσμα είναι για να προστατευτούν τα συμφέροντα της Κύπρου;

Ότι με την παρουσία του Γαλλικού αεροπλανοφόρου θα πρέπει οι Κύπριοι να νιώθουν ασφαλείς, διότι ένας ισχυρός στόλος θα είναι εκεί για να….”προστατεύει” τα ενεργειακά  οικόπεδα του Νησιού και τις ενεργειακες συμφωνίες Κυπρου- Γαλλιας;

Ας πούμε ότι δεν είχαμε στοιχεία για το αντίθετο, αν πηγαίναμε στην ιστορία, τότε, στο μαύρο καλοκαίρι της τουρκικής επίθεσης, ποιος αλήθεια ήταν εκεί, με το μέρος μας στην Τουρκική απόβαση; ΄

…ή δεν υπήρχαν συμφέροντα τότε;

Ποιος προσπάθησε στρατιωτικα ή διπλωματικά να εμποδίσει την πρώτη εισβολή;

Τον Αττιλά ΙΙ;

Ποια από τις μεγάλες δυνάμεις ήταν ουσιαστικά στο πλευρό μας;

Η Γαλλία, η Αγγλία…ποια;

Αν ήταν στο πλευρό μας, έστω και μία από αυτές, δεν θα είχε γίνει η απόβαση…και δεν ήταν εισβολή αλλά προδοσία από την Δύση…(δεν ανοίγουν και τους ριμαδοφακέλους να δούμε τι έγινε τότε..ή και μπορεί και να ανοίξουν όταν….. βολεύει το σύστημα)

Τους ενοχλεί η Κριμαία που ανήκε στην Σοβιετική επικράτεια, και που προσαρτήσε η Ρωσία το 2014 και που όπως λένε θα πρέπει να αποχωρήσει απο την χερσόνησο, αλλά τόσα χρόνια μουγκά στον ΟΗΕ ότι θα πρέπει να αποχωρήσει η Τουρκία από την Κύπρο, αλλά παράλληλα  ζητάνε τα κράτη και οι διεθνής οργανισμοί μια βιώσιμη λύση(όπου ακούς βιώσιμη λύση=προδοσία) τύπου Πρεσπών…που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές..ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν δύο πλευρές!

Τελικά, ακόμη και αν μας υποστήριζαν τότε οι Μεγάλες και εγγυήτριες δυνάμεις, ξέρεις,   οι χώρες αυτές που προστατεύουν τον πλανήτη από την κατοχή και χρήση πυρηνικών όπλων, από την τρομοκρατία…αυτές που υπερασπίζονται και διασφαλίζουν την ειρήνη, την δικαιοσύνη, την παγκόσμια ασφάλεια, την εδαφική ακεραιότητα κλπ ..οι παγκόσμιοι αυτοί νταβατζήδες που σκοτώνουν αμάχους για να επιβάλουν τα παραπάνω…. έ τότε καταλαβαίνουμε ότι δεν θα ήταν για το καλό μας.Όπως και τώρα δεν είναι.
Η μάλλον κάποιοι, όπως φαίνεται, αρνούνται να το καταλάβουν.

Αλλά έπρεπε να γίνει η εισβολή, έπρεπε τότε να φυτευτεί η πολεμική αφορμή για το μέλλον, έτσι δουλεύουν αυτοί που ξέρουν το χρονοδιάγραμμα και κανένα πλοίο πολεμικό σήμερα δεν θα πήγαινε εκεί κάτω αν δεν υπήρχε το κυπριακό ζήτημα.

Σκέψου το ανάποδα λίγο όλο αυτό.

Είναι ο τρόπος που εργάζονται οι σκοτεινοί κύκλοι στον χρόνο , έχει γίνει σε πολλά στρατηγικά, και κατά σύμπτωση, διαφιλονικούμενα σημεία του πλανήτη, όπως π.χ. Κόσοβο….ακόμη μυρίζει στην περιοχή το συμμαχικό ουράνιο.

Υποκριτές και δολοφόνοι, δεν σας νοιάζουν τα συμφέροντα της Κύπρου ούτε να προστατέψετε θέλετε την Κύπρο από…την Τουρκία, αφού ξέρετε ότι την τελευταία θα την διαλύσετε, θα βρείτε τον τρόπο να την διαλύσετε.

Δεν θέλετε ειρήνη! Για τα αφεντικά σας, που σας κινούν χέρια, πόδια και γλώσσα προσφέροντας σας μερικά σφηνάκια δόξας, εξουσίας και χρήματος, ισχύει το… war is peace.

Άλλο πράγμα ζητάτε από την Κύπρο και ο πρόεδρος της το έδωσε στον Ε. Μακρόν …,και είναι αυτό που εντοπίσαμε εδώ και καιρό.

Θέλετε να σχηματίσετε μια ισχυρή αντιπυραυλική ομπρέλα και έναν αξιόμαχο πολεμικό στόλο γύρω γύρω από την Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα του Ισραήλ, για να αντιμετωπίσετε όποιον θα πάει να σας χάλασε τα σχέδια της στέψης.

Αποστέλλονται Γάλλοι μπράβοι στα νερά της Μεσογείου για…περιπολίες… για να διασφαλίσουν την εποχή του Ανεπιθύμητου και να τακτοποιήσουν-εκβιάσουν όποιον τρομοκράτη αρνηθεί τα σχέδιά τους για την Παγκόσμια Ειρήνη της Ιερουσαλήμ..κοίτα την στρατηγική θέση της Κύπρου  σε σχέση με αυτό που λέμε…και κοίτα τι υπάρχει νότια και ανατολικά του……. 33ου παράλληλου που διασχίζει την Κύπρο και την……….. ναυτική της βάση, «Ευάγγελος Φλωράκης».

Είναι ψέματα αυτό που λέμε κύριε Μακρόν;

Για αυτό μαζεύετε στόλους στην Ανατολική Μεσόγειο, ετοιμάζεστε για πόλεμο, πολύ σύντομα και με όποιο περιφερειακό κράτος αντιδράσει στο πλάνο σας για την Ιερουσαλήμ, και δεν είναι τα φθαρτά συμφέροντα των αγωγών και της ενέργειας οι αιτίες, αυτά είναι οι αφορμές που τα μεγάφωνα παίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι η απαραίτητη βιτρίνα, πάντα ήταν η απαραίτητη αφορμή για να εμπλέκονται οι σκιές στις δίκες μας διαστάσεις και προβλήματα.

Και θα μαζέψετε και άλλους στόλους, ο στόχος είναι υψηλός, το γεγονός αυτό είναι ιστορικό, περιμένατε φαίνεται χρόνια την εποχή αυτή και η πρόοδος που έχει γίνει, δεν θα ανακοπεί, παρά μόνο με τα όπλα, και το ξέρετε…και ετοιμάζεστε.

Θα κατασκευάσετε κάθε αφορμή, θα «προστατέψετε» κάθε συμφέρον και θα αρπάξετε κάθε ευκαιρία Γάλλοι, Άγγλοι, Αμερικάνοι και λοιποί κατά παραγγελία εκτελεστές, για να αγκυροβολήσετε στα νερά της Μεσογείου, είναι κοντά εκεί πολλές ομάδες και κράτη που δεν πείθονται ή δεν πρόκειται να σκύψουν το κεφάλι.

Μια γεύση πήραμε πέρυσι…στη Συρία, σας αρέσει να κρύβεστε στον χρόνο και αυτό κρατάει όσο ο κόσμος ξεχνάει τα κατορθώματα σας, εκεί είναι το μυστικό, η κοινή γνώμη ξεχνάει τι κάνετε κάθε τόσο…και όσο ξεχνάει ή την κάνετε να ξεχνάει, εσείς προχωράτε.

Μου θυμίζετε τα αγαλματάκια ακούνητα….για όσους θυμούνται το παιχνίδι που παίζαμε στις πλατείες…..όσο έχει πλάτη και κλειστά μάτια η κοινή γνώμη εσείς κάνετε τις κινήσεις σας προς αυτή , όταν γυρίσει η κοινή γνώμη παγώνετε..ακούνητοι..δεν βλέπει κινήσεις, βλέπει ακινησία ή κινήσεις που θα πρέπει να δει…και αν θυμάμαι καλά όποιος κουνιόταν έβγαινε από το παιχνίδι..


Πέρυσι….αντιποινα σε μια χημική επίθεση σκηνοθετημένη από τους ίδιους τους δυτικούς και τους αντιπρόσωπους τους, τα Λευκά κράνη, αν έχεις ακουστά, ιατρικό συνεργείο που σχεδιάζει κάθε τόσο τέτοιες χημικές επιθέσεις.

Για να κλείσουμε…

Ο φόβος σε κάνει να ελπίζεις σε κάτι ανώτερο, πιο ισχυρό, που θα σε προστατέψει από τον κίνδυνο….μα αν κάποιος κατασκευάζει τον φόβο και έχει την ελπίδα του έτοιμη, έχεις πέσει στην παγίδα.

Δεν μπορούμε με στρατιωτικά/πολιτικά μέσα και διπλωματία να αλλάξουμε πλέον την φορά των εξελίξεων, ούτε μπορεί η πυξίδα μας να δείξει νότο, ότι και αν κάνουμε, αλλά μην δίνετε ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο μερικοί δημοσιογράφοι.

Η ελπίδα μας δεν είναι στον Γαλλικό στόλο, είναι στον Ουράνιο στόλο… πλέον.

Για αυτό θα πείτε τίποτα ή φοβάστε μην σας πουν γραφικούς;

Το πιστεύετε;

Αν όχι, πολύ σύντομα ίσως βρεθείτε στην δύσκολη θέση να μην μπορείτε να εξηγήσετε όλα όσα γίνονται.

Όταν τελειώσουν οι φθαρτές αφορμές, τα πραγματικά αίτια όλων όσων γίνονται θα κραυγάζουν.

Χθες είπαμε ότι εντοπίστηκε πολύ πρόσφατα η Κύπρος, δηλαδή ότι θα εμπλακεί πολεμικά με τουρκικές μονάδες στρατού.
Ένα λοιπόν κρίσιμο διάστημα, για αυτήν την εμπλοκή είναι το διάστημα που δώσαμε χθες, Ιουνίου Ιουλίου.
Θα έχουμε περισσότερα στοιχεία στη συνέχεια.
Έχουμε να πούμε και αλλά…..σήμερα αν προλάβω αλλιώς αύριο…για Περσία και θα δούμε κάτι πολύ ενδιαφέρον κύριε διάδοχε του σαουδαραβικού θρόνου……………… Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ κλπ.

Share this post