Μάσκα με το ΖΟΡΙ! Οι Έλληνες που ζουν πρώτοι την παγκόσμια μπόρα – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ.

Μάσκα με το ΖΟΡΙ! Οι Έλληνες που ζουν πρώτοι την παγκόσμια μπόρα – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ.
Εικόνες που πρέπει να δουν όλοι…

Δεκάδες συλλήψεις στους δρόμους, μέσα σε σπίτια, μέσα σε μαγαζιά. Βία σε γυναίκες επειδή δεν φορούν μάσκα, συλλήψεις εγκύων, τοποθέτηση μάσκας με το ζόρι στους συλληφθέντες.

Η Αυστραλία έχει μετατραπεί σε χώρα πρότυπο «μέτρων καταπίεσης της ανθρώπινης ελευθερίας». Πολλοί θα περιμέναμε την αρχή να γίνει στις ΗΠΑ ή στην Κίνα. Ωστόσο, στην μεν Αμερική υπάρχουν συγκρούσεις στους δρόμους λόγω των εκλογών του Νοεμβρίου, στην δε Κίνα οι πολίτες είναι υπάκουοι.

Στην Αυστραλία, όμως, εκεί που το Ελληνικό στοιχείο είναι ΕΝΤΟΝΟ, η λεγόμενη διεθνιστική Αριστερά δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο. Καταπνίγει τα πάντα! Ακόμα και μύγα να πετάξει λάθος την συλλαμβάνει.

Στο Shrine of Remembrance της Μελβούρνης όπου συγκεντρώθηκαν πολυάριθμοι διαδηλωτές, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα περιοριστικά μέτρα καταπίεσης, έγιναν βίαιες συλλήψεις. Στο μνημείο βρέθηκαν αστυνομικοί-κάποιοι έφιπποι- για να διαλύσουν τους διαδηλωτές, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν  φορούσαν… μάσκες. Όσους συνελάμβαναν, όπως θα δείτε παρακάτω, τους τοποθετούσαν με το ζόρι την ΜΑΣΚΑ.

Τα βασικά συνθήματα των διαδηλωτών ήταν: «Ελευθερία, ελευθερία», «απελευθέρωση της Μελβούρνης» και «η πανδημία είναι ένα ψέμα».

«Δεν το πιστεύω;;; Αυτή είναι η χώρα μου;;; Αυτή είναι η Αυστραλία μου;;;», φώναζαν πολίτες.

Ανάλογες διαδηλώσεις κατά του lockdown έγιναν και σε άλλες περιοχές της Βικτώριας.

Επίσης εκδηλώσεις «αλληλεγγύης» προς την Μελβούρνη έγιναν στο Σίδνεϊ, την Αδελαϊδα και το Περθ. Παντού εκεί ζουν Έλληνες και μάλιστα είναι πολλοί. Η σκέψη μας οδηγείται φυσικά σε εκείνους γιατί από ό,τι φαίνεται είναι οι πρώτοι που ζουν την αρχή μιας άλλης εποχής, στην οποία δεν θα δικαιούμαστε να διαφωνούμε και να αμφισβητούμε την κεντρική εξουσία. Ειδικά αν είναι παγκόσμια!

Δείτε απλά τις εικόνες:

 

 

ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ (0.42):

 

 

ΣΠΑΝΕ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΙΤΗ:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:

 

 

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ σε ΕΓΚΥΟ στο σπίτι της, ΜΠΡΟΣΤΑ στα παιδιά της

 

 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΑΣΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ:

Share this post