Μέγα θέμα η Ελλάδα, στα Παγκόσμια ΜΜΕ: Η αναφορά του…Alex Jones

Μέγα θέμα η Ελλάδα, στα Παγκόσμια ΜΜΕ: Η αναφορά του…Alex Jones

Όπως διαβάσατε στο el, το αστυνομικό Κράτος της άθεης κυβέρνησης, έπιασε δουλειά και προσήγαγε Έλληνες που έστησαν Σταυρό στην Λέσβο, στην θέση του Σταυρού που είχαν ξηλώσει επειδή ενοχλούνταν οι μετανάστες.

Η Λέσβος, έχει γίνει το σύμβολο της Νέας Τάξης όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάποιοι ακόμα δεν κατάλαβαν τι συμβαίνει δυστυχώς.

Το παραπάνω θέμα, δεν θα το αναλύσουμε παραπάνω, αφού το ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ σε προηγούμενο χρόνο.

Αυτό που θα μας απασχολήσει σε αυτό το άρθρο, είναι κάτι που πραγματικά θα πρέπει να μας βάλει σε πολλές σκέψεις. Έχουμε γίνει ρεζίλι σαν χώρα, σε ολόκληρο τον κόσμο. Γίναμε γνωστοί για ακόμα μια φορά, αλλά για τον λάθος λόγο.
Η ιστοσελίδα του πασίγνωστου Αμερικανού δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού Alex Jones, αναφέρθηκε στο θέμα της προσαγωγής Ελλήνων στην Λέσβο (επειδή τοποθέτησαν Σταυρό).

Δείτε το δημοσίευμα http://ΕΔΩ

Σημείωση: Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, φιλοξενεί άρθρα τα οποία είναι σημαντικά για τον «πόλεμο» κατά της Νέας Τάξης, οπότε τα συμπεράσματα βγαίνουν πολύ εύκολα. Η σημερινή ελληνική κυβέρνηση, ακολουθεί πιστά τον δρόμο της Παγκοσμιοποίησης.

Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έκανε και το euronews:

http://<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/-B2giZJWu-8″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Θέλουμε να λέμε αυτό που ισχύει: Τα πράγματα δεν πάνε καλά για το Έθνος μας.

Έχουμε γίνει πρότυπο για όλους τους λάθος λόγους:

1.Δώσαμε την Πατρίδα μας στο υπερταμείο
2.Δώσαμε το χώμα μας
3.Δώσαμε την Ιστορία μας

Τι άλλο πρέπει να γίνει, ώστε να καταλάβουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι ζούμε ημέρες άσχημες; Υπάρχει και χειρότερο; Όλα θα τα δούμε, εκτός και αν αλλάξει ΚΑΤΙ.
Τι άλλο πρέπει να γίνει ώστε να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

Απαγορεύουν την τοποθέτηση του Σταυρού, στο μέρος που ΚΑΠΟΙΟΙ φρόντισαν να δημιουργηθούν οι ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ προϋποθέσεις. Συλλαμβάνουν και χτυπάνε τους Έλληνες, που φωνάζουν για τα ΔΙΚΑΙΑ του ελληνισμού. Παίρνουν τα ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ηλεκτρονικά με ένα κλικ.
Ποιοι τα κάνουν όλα αυτά; Παλιότερα βλέπαμε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα;

Τα σχόλια δικά σας!

el.gr

Share this post