Μήνυμα . Η Ρωσία χρειάζεται την Ελληνο-ορθοδοξία , και θα την έχει. Είναι μέρος του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται».

Μήνυμα . Η Ρωσία χρειάζεται την Ελληνο-ορθοδοξία , και θα την έχει. Είναι μέρος του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται».

Εάν ΗΠΑ και Ρωσία ( Τράμπ – Πούτιν ) έχουν τις καλύτερες σχέσεις στην Ιστορία τους , ποιος είναι ο αντίπαλος ; Η απάντηση στο τέλος .

Όσο εσείς – αγαπητοί ,φίλες και φίλοι – μαθαίνετε  πως να βάζετε τη Μάσκα και να πλένεται τα χέρια σας για να προστατευτείτε στη φαντασία σας από το νέο κορωναϊό   , ολοκληρώνεται  με απόλυτη επιτυχία η αδιανόητη 5η φάση του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ  η ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται»

Είτε αρέσει στους ανθέλληνες , είτε όχι . Βλέπετε, τους ΦΥΛΑΚΕΣ δεν μπορούν να τους ελέγξουν , ούτε κατά διάνοια Έχουν ενεργοποιήσει σχέδιο και όραμα , πριν τα δικά τους .

βββ.jpg

Ένα σχέδιο (ενεργοποιήθηκε αρχές 2019 ) που θέτει την Ελλάδα ( ως δυναμική  ) σε θέση ΗΓΕΤΗ στο παγκόσμιο στερέωμα . Μην ξεχνάτε την άποψή μας πως ,  μια ενωμένη Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχτεί μία Μεγάλη Ελλάδα.

Ένα σχέδιο που μεταχειρίζεται τις Ελληνικές Κυβερνήσεις ως πιόνια σε μια ΜΕΓΑΛΗ σκακιέρα .

Ένα σχέδιο , οι εμπνευστές του οποίου , ¨έχουν σκάσει στα γέλια ¨ με τις προσπάθειες ανθελλήνων και υποτακτικών ξένων προς τα ελληνικά συμφέροντα  δυναμένων ,  να ακυρώσουν το σκοπό του.

Να ενθυμίσουμε τι περιλαμβάνει στις παράλληλες φάσεις του;

Στην 1η φάση. Τη μετατροπή της Ισταμπούλ ξανά σε Κωνσταντινούπολη και σε αυτόνομο κρατίδιο  . Την  είσοδο της , αρχικά στην  ΕΕ και μέσω αυτής , στην Ελλάδα .

Στη  2η φάση  . Πέραν της σταδιακής κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών ( βρίσκεται σε εξέλιξη και κερδίζει συνεχώς έδαφος ) , έχει σκοπό  – που έχει επιτευχθεί σχεδόν – να στηθεί μια ολέθρια παγίδα στον Ερντογάν στη Λιβύη .

Στην 3ης φάση . Η δημιουργία του 3ου πολεμικού μετώπου της Τουρκίας .Να συγκλίνουν τα συμφέροντα ώστε , οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ , της Αιγύπτου , της Λιβύης του Χάφταρ , της Κύπρου , ίσως και της Ελλάδας να καταλάβουν το « γεωπολιτικό ΣΤΡΑΤΗΓΕΊΟ» της Τουρκίας από το 1974 στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο , που δεν είναι άλλο από τα Κατεχόμενα της Κύπρου . Σκοπός , να λυθεί το Κυπριακό όπως επιθυμεί η ψυχή του Ελληνισμού. Εδώ υπάρχουν εξελίξεις που θα ¨σπάσουν την καρδιάς σας¨

Τούτο θα συμβεί μόλις ο Χάφταρ αναλάβει ΑΠΟΛΥΤΑ την εξουσία και διατεθεί το ενεργειακό δυναμικό της χώρας «που τελεί σε δυτικό εμπάργκο» .

Στην 4η  φάση . Η ενσωμάτωση  της  «Βόρειας Ηπείρου  » στην Ελλάδα ως ανάχωμα στο μουσουλμανικό  τόξο στα Βαλκάνια . Αυτήν την κίνηση θα έπρεπε να κάνει η Ελλάδα , αντί να παραχωρήσει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα ΣΚΟΠΙΑ .

Στην 5η φάση . Στη φάση αυτή ΣΤΟΧΟΣ είναι η Τουρκία ( ήδη έπεσε μέσα στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ που στήθηκε ), η  εγκαθίδρυση της Ρωσίας σε Ανατολική Μεσόγειο και Λιβύη με αντάλλαγμα να προστατέψει την Ελληνο-ορθοδοξία , (το γεωπολιτικό αυτό χαρτί δίνεται ήδη στη Ρωσία ) και άλλα , που δεν είναι του παρόντος να γνωστοποιηθούν .

Όσο λοιπόν οι σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας βρίσκονται στο καλύτερό τους σημείο , τόσο οι ηγεμονικές αυτές χώρες θα βρίσκονται σε ¨πόλεμο¨ με τον εαυτό τους και τόσο , η ανατολή της  Αυτοκρατορίας του Ελληνισμού θα ενοχλεί τους αποδέκτες του παρακάτω μηνύματος , εκτός ενός .

Συγνώμη εάν δεν το κατάλαβες , δε γίνεται πιο απλό !

Αποδέκτες του μηνύματος .

1-Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ

2- Μέλη της  λέσχης Μπίλντερμπεργκ  στην Ελλάδα

3- Μεγάλη ( των μασόνων ) Στοά της Ελλάδος

4- Πρεσβεία Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα

5- Μέλη της Αθηναϊκής Λέσχης

Μαντέψτε γιατί παραλείπονται όλοι οι υπόλοιποι.

Αθήνα 3η /5ου 2020

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( σε αναστολή ) Coordination Secretary

Share this post