Μήνυμα της Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης για τις Εθνικές Εκλογές

Μήνυμα της Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης για τις Εθνικές Εκλογές

Θυμηθείτε  το δημοψήφισμα του 2015  Παίδες Ελλήνων . Τότε που , 62% φωνάξαμε ΟΧΙ στο 3ο μνημόνιο που μας ισοπέδωσε και που λίγο μετά , η Εθνική μας αντιπροσωπεία , οι Βουλευτές που εμείς ψηφίσαμε σε ποσοστό 88%  είπαν ΝΑΙ . Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο γι αυτό απόγονοι του Πλάτωνα και του Μέγα Αλέξανδρου .  Τι εμπιστοσύνη μπορείς να τους έχεις μετά από αυτό ;

Θυμηθείτε τη Συμφωνία των Πρεσπών  . Φοβήθηκαν το δημοψήφισμα γιατί ήξεραν το αποτέλεσμα όταν , όλες οι δημοσκοπήσεις καίτοι συνταγμένα ευνοϊκά κείμενες  στα συμφέροντα που στήριζαν τη Συμφωνία , έδειχναν ότι λέγαμε ΟΧΙ στους ψυχοβγάλτες μας σε ποσοστό 66% που στην πραγματικότητα ήταν ,  72% .  Για άλλη μια φορά το ΟΧΙ έγινε από την Εθνική μας αντιπροσωπεία ΝΑΙ , για άλλη μια φορά μας είπαν ανόητους και ότι , δεν ξέρουμε να σκεφτόμαστε σωστά .

Τι εξήγηση δίνετε γι αυτά ;

Τώρα οι ίδιοι , με το προσωπείο πλέον του ψευτο-πατριώτη , του προοδευτικού  Έλληνα πολίτη  της ΕΕ  , μέσα από παραλλαγές ,  τακτικές απόκρυψης και νέα διλλήματα , ζητάνε πάλι την ψήφο μας. Μάχονται για το ποιος έχει την καλύτερη συνταγή , για το ποιος νοιάζεται για το καλό μας περισσότερο .

Ξέρετε γιατί ;

Διότι , για άλλη μια φορά βλέπουν την Εκλογική διαδικασία , τον ιερότερο θεσμό της Δημοκρατίας μας , ως εργαλείο στα σχέδιά τους . Θέλουν να ξεχάσουμε , θέλουν να νομίζουμε ότι πιστεύουν στη λαϊκή κυριαρχία και στους Δημοκρατικούς θεσμούς , θέλουν να τους νομιμοποιήσουμε ,θέλουν να τους διατηρήσουμε , να μην τους χαλάσουμε τα σχέδιά τους

Μας δημιουργούν ψευδαισθήσεις ότι βγήκαμε από τα μνημόνια ,προβάλλουν πιστευτά  πολεμικά σενάρια για να μας καθηλώσουν  , απευθύνονται στα Πατριωτικά μας αισθήματα , τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο , κι όλα αυτά για να τους εμπιστευτούμε ξανά και να κάνουμε αυτό που θέλουν .

Μια σκέψη είναι η ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ σε ποσοστό 62%  , όσο και το ποσοστό του ΟΧΙ στο 3ο μνημόνιο . Για να τιμωρηθούν οι ίδιοι και να καταλάβει η ξενοκρατία που τους ελέγχει  ότι , εμείς , ο Ελληνικός λαός ,  ορίζουμε τις ζωές μας , εμείς επιλέγουμε το μέλλον μας , εμείς θέτουμε τα υπαρξιακά μας όρια .

Πάλι όμως θα κάνουν αυτό που θέλουν , πάλι θα επιβάλλουν στην Ελληνική πραγματικότητα τις δομές που εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και όχι μόνο , αν δουν ότι χάνουν τον έλεγχο θα μας οδηγήσουν σε εμφυλιακές καταστάσεις , ακόμα και σε πόλεμο με την ανόητη Τουρκία .

Γι αυτό , για πρώτη φορά Παίδες Ελλήνων θα πρέπει να δώσουμε  όλοι μας , ΕΘΝΙΚΗ ΨΗΦΟ !!

Να ψηφίσουμε όποιο μικρό κόμμα θέλει ο καθένας, ΕΚΤΟΣ από τα τρία μεγάλα Κόμματα που ελέγχονται όπως με πόνο διαπιστώσαμε και καθημερινά διαπιστώνουμε . Εκτός από τα τρία μεγάλα κόμματα , μέσα από τα οποία η ξενοκρατία επιβάλλει τα δικά της συμφέροντα , έχει στηρίξει και διαιωνίζει τα δικά της σχέδια   , πάντα σε βάρος των ζωών μας και του μέλλοντος  των παιδιών μας .

Όλα μαζί τα μικρότερα κόμματα , συνιστούν το ΑΝΤΙΒΑΡΟ που βαθιά μέσα μας θέλουμε να λειτουργήσει . Έτσι θα σπάσουμε τα δεσμά .

Αν αγαπάτε τους δικού σας , εάν θέλετε αύριο να είστε περήφανοι , εάν θέλετε τα παιδιά σας να έχουν μέλλον , αν θέλετε πραγματικά να αλλάξουμε σελίδα , αν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάτι εκπληκτικό , που θα γραφτεί στην Ιστορία και θα παραδειγματίσει άλλα κράτη και άλλους λαούς .

Τώρα είναι η ώρα για να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη μεγαλύτερη κοινωνική αλλαγή που έγινε μέχρι σήμερα , τώρα ήρθε η ώρα να δείξουμε τη δύναμη της δημοκρατίας και  να απαντήσουμε σε όλα όσα μας πρόδωσαν  και μας υποτίμησαν .

Δείξτε τους τη δύναμη σας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ , τη δύναμη της μεγαλύτερης πολιτισμικής αυτοκρατορίας , της Ελλάδας .

Αύριο θα είστε περήφανοι γι αυτό .

Καλή ψήφο !!

Αθήνα , 5 Ιουλίου 2019

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Share this post