Μήπως οι 100 νεκροί πιλότοι αμερικανικών αερογραμμών προσπαθούν να μας στείλουν ένα μήνυμα για την ασφάλεια των εμβολίων;

Μήπως οι 100 νεκροί πιλότοι αμερικανικών αερογραμμών προσπαθούν να μας στείλουν ένα μήνυμα για την ασφάλεια των εμβολίων;

ΣΧΟΛΙΟ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Χθες, έλαβα το ακόλουθο γραπτό μήνυμα που αναφερόταν σε ένα άρθρο στο περιοδικό της Ένωσης Πιλότων Αεροπορικών Γραμμών (ALPA):

Εντάξει, με την πρώτη ματιά, αυτό φαίνεται αρκετά ενοχοποιητικό, έτσι δεν είναι; Ειδικά ο τεράστιος αριθμός των θανάτων τον Ιούλιο (39) σε σύγκριση με έναν μήνα πριν από την απαγόρευση, όπως ο Ιανουάριος (1) ή ο Μάρτιος (1).

Ωστόσο, απαριθμούν μόνο τους “νέους” θανάτους για τους οποίους έμαθαν σε κάθε τεύχος. Οπότε ας μην βγάλουμε ακόμη βιαστικά συμπεράσματα.

Φαίνεται ότι αυτοί οι πιλότοι ίσως προσπαθούν να μας διδάξουν κάτι για την ασφάλεια των εμβολίων. Έχουμε μια ομάδα 40 ατόμων που εξετάζει όλα τα παλαιά τεύχη του περιοδικού και ερευνά όλους τους θανάτους. Μείνετε συντονισμένοι για το τι θα βρουν.

Ο αριθμός των νεκρών αθλητών: Μια ενημέρωση

Ορίστε ο τελευταίος απολογισμός των θανάτων των αθλητών για να τα διαμοιρασετε στο μεταξύ:

Δεν είναι παράξενο… η αύξηση των θανάτων και των καταρρεύσεων; Μην ξεχνάτε ότι πολλοί αθλητές αντιστάθηκαν να κάνουν το εμβόλιο μέχρι που άρχισαν να εφαρμόζονται οι δικές τους εντολές (ή “κίνητρα”).

Ωστόσο, παρά τα στοιχεία στο VAERS και από προσωπικές εμπειρίες γιατρών, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης μας λένε ότι πρόκειται απλώς για σύμπτωση. Σωστά. Και εγώ είμαι ο Άγιος Βασίλης.

stevekirsch

Share this post