Μία «φωτιά» πού μπορεῖ νά κάψῃ κι᾿ἐμᾶς…

Μία «φωτιά» πού μπορεῖ νά κάψῃ κι᾿ἐμᾶς…

Γράφει ὁ  Michael Snyder

Οι περισσότερες από ποτέ ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις συγκεντρώνονται κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας. Οι δυτικοί στρατιωτικοί ηγέτες λένε ότι ανησυχούν πως οι μετακινήσεις των στρατευμάτων τις τελευταίες ημέρες μπορεί να οδηγήσουν σε εισβολή, και εάν συμβεί εισβολή, θα δοκιμαστούν σε μεγάλο βαθμό η

αποφασιστικότητα της κυβέρνησης Μπάιντεν, των ηγετών της ΕΕ και της στρατιωτικής ηγεσίας του ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα, τα γεράκια στη διοίκηση του Μπάιντεν σίγουρα δεν θα ήταν πρόθυμα να μείνουν ἀπραγοι και να αφήσουν τους Ρώσους να κατακτήσουν όλη την Ουκρανία. Πιθανότατα θα υπήρχε μια μεγάλη απάντηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και αυτό θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση που θα μπορούσε τελικά να πυροδοτήσει τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Λοιπόν, τι έκανε τους Ρώσους νά ξεκινήσουν, ξαφνικά,μια μαζική στρατιωτική μετακίνηση προς την Ουκρανία;

 

Αποδεικνύεται ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι υπέγραψε ουσιαστικά μια δήλωση πολέμου εναντίον της Ρωσίας στις 24 Μαρτίου. Το έγγραφο που υπέγραψε είναι γνωστό ως διάταγμα αριθ. 117/2021 και δεν θα διαβάσετε ή ακούσετε,τίποτα γι ‘αυτό,στα συστημικά μέσα.

 

Έπρεπε πραγματικά να ψάξω πολύ για να βρω το διάταγμα αρ. 117/2021, αλλά τελικά το βρήκα . Πήρα κάποιες από τις παραγράφους,στην αρχή του εγγράφου και τις μετέφρασα μέσω της μετάφρασης Google…

Σύμφωνα με το άρθρο 107 του Συντάγματος της Ουκρανίας, αποφασίζω:

1.  Για να τεθεί σε ισχύ η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας και Άμυνας της Ουκρανίας της 11ης Μαρτίου 2021 «Σχετικά με τη Στρατηγική της Αποκατάστασης και της Επανένταξης του προσωρινά κατεχόμενου εδάφους της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας και της πόλης της Σεβαστούπολης» (συνημμένο) .

2.  Να εγκριθεί η στρατηγική για την αποκήρυξη και την επανένταξη του προσωρινά κατεχόμενου εδάφους της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας και της πόλης της Σεβαστούπολης (συνημμένο)

3. Ο έλεγχος της εφαρμογής της απόφασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, που θεσπίζεται με το παρόν διάταγμα, ανατίθεται στον Γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας.

4Το παρόν διάταγμα αρχίζει να ισχύει την ημέρα της δημοσίευσής του.

Πρόεδρος της Ουκρανίας V.ZELENSKY

24 Μαρτίου 2021

Βασικά, αυτό το διάταγμα αποδεικνύει την επίσημη πολιτική της κυβέρνησης της Ουκρανίας να επανακτήσει την Κριμαία από τη Ρωσία.

Φυσικά, οι Ρώσοι δεν θα παραδώσουν ποτέ την Κριμαία πρόθυμα επειδή το θεωρούν ρωσικό έδαφος και έτσι η Ουκρανία θα έπρεπε να την ανακαταλάβει με βία.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια δήλωση πολέμου εναντίον της Ρωσίας και ο Ζελένσκι δεν θα είχε υπογράψει ποτέ ένα τέτοιο έγγραφο χωρίς την έγκριση της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Μετά την υπογραφή του διατάγματος αριθ. 117/2021, αρχίσαμε να βλέπουμε τις ρωσικές δυνάμεις να κατευθύνονται στην Κριμαία και σε αυτονομισμένες περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας με απίστευτη ταχύτητα.

 

Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε μια σειρά ρωσικών στρατιωτικών οχημάτων στο δρόμο προς την Κριμαία.

 

(Τά βίντεο μπορεῖτε νά τά ᾿δεῖτε στήν σελίδα τοῦ θέματος,ἐδῶ καί ἄλλα βίντεο ἐδῶ )

Και μπορείτε επίσης να δείτε μια τεράστια σειρά ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων και αρμάτων μάχης στη γέφυρα της Κριμαίας.

 

 

Επιπλέον, αναφέρεται ότι η 56η Φρουρά Air Assault Brigade βρίσκεται σε κίνηση, και αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι .

Οι Ρώσοι λαμβάνουν πολύ σοβαρά τη δήλωση πολέμου του Zelensky, αλλά τα συστημικά μέσα ενημέρωσης στον δυτικό κόσμο κατηγορούν τη «ρωσική επιθετικότητα» για την αύξηση των εντάσεων στην περιοχή.

Ὁ ὑπουργός ἀμύνης τοῦ Μπάϊντεν,Λόϊντ Ὤστιν μέ τόν ὁμόλογό του Οὐκρανό Ἀντρέϊ Τάραν,βάζουν ἐμπρός τά σατανικά σχέδια.

Η αλήθεια είναι ότι οι Ρώσοι δεν θα είχαν κάνει καμία από αυτές τις κινήσεις εάν οι θερμοκέφαλοι της κυβέρνησης Μπάιντεν δεν είχαν δώσει στον Ζελένσκι το πράσινο φως για να υπογράψει το διάταγμα αρ. 117/2021.

Και αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι στο δυτικό κόσμο είναι ότι οι μάχες έχουν ήδη ξεκινήσει στην ΟυκρανίαΗ κατάπαυση του πυρός που συμφωνήθηκε τον Ιούλιο του 2020 έχει παραβιαστεί εκατοντάδες φορές την τελευταία εβδομάδα

Η μη στρατιωτική ειδική αποστολή παρακολούθησης του ΟΑΣΕ στην Ουκρανία ανέφερε εκατοντάδες παραβιάσεις κατάπαυσης του πυρός τις τελευταίες ημέρες. Στις 26 Μαρτίου, τέσσερις Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και δύο άλλοι τραυματίστηκαν στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Ο ουκρανικός στρατός είπε ότι οι στρατιώτες του επλήγησαν από επίθεση ολμοβόλων για τις οποίες κατηγόρησε τα ρωσικά στρατεύματα. Η Ρωσία αρνείται ότι έχει στρατιωτική παρουσία στην ανατολική Ουκρανία, όπου υποστηρίζει αυτονομιστικές δυνάμεις.

Σε αυτό το σημείο, η κατάπαυση του πυρός του Ιουλίου 2020 είναι εντελώς νεκρή.

Σε απάντηση στις ανανεωμένες μάχες, η ευρωπαϊκή διοίκηση των ΗΠΑ «έχει αυξήσει την κατάσταση προειδοποίησης στο υψηλότερο επίπεδο» …

Η Ευρωπαϊκή Διοίκηση των ΗΠΑ έχει αυξήσει το καθεστώς επιφυλακής της στο υψηλότερο επίπεδο μετά την επανάληψη των συγκρούσεων μεταξύ ρώσων αυτονομιστών και Ουκρανών στρατιωτών στην περιοχή Ντόνετσκ της ανατολικής Ουκρανίας, σηματοδοτώντας το τέλος της εκεχειρίας του Ιουνίου 2020 και οι ρωσικές δυνάμεις άρχισαν να αναπτύσσουν στρατιωτικές δυνάμεις κατά μήκος των σύνορο της.

Και μόλις μάθαμε ότι ο αρχηγός του ΓΕΕΔ ΗΠΑ, είχε πράγματι ένα τηλεφώνημα με τον ομόλογό του στη Ρωσία την Τετάρτη για να αντιμετωπίσει την κλιμακούμενη κατάσταση …

Σε δήλωση στο Facebook την Τετάρτη, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι με πρωτοβουλία των ΗΠΑ, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, Μάρκ Μίλεϊ, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον ομόλογό του. «Συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος», ανέφερε η δήλωση.

Τις επόμενες μέρες, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης στον δυτικό κόσμο θα συνεχίσουν να κάνουν λόγο για «ρωσική επιθετικότητα» και οι Ρώσοι θα συνεχίσουν να κατηγορούν τον Ζελένσκι και την κυβέρνηση Μπάιντεν για την αύξηση των εντάσεων στην περιοχή.

Τελικά, θα μπορούσαμε να περάσουμε αμέτρητες ώρες συζητώντας ποιος λέει αλήθεια και ποιός όχι.

Αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι να αποτρέψουμε την κλιμάκωση από μια πιθανή παγκόσμια σύγκρουση. Διότι αν κάποιος κάνει κάτι πολύ ανόητο και οι Ρώσοι αισθάνονται την ανάγκη να στείλουν τη δύναμη εισβολής τους στην Ουκρανία, δεν θα υπάρξει ποτέ πίσω.

Προειδοποιώ για μια μελλοντική σύγκρουση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας για πολύ καιρό , και δεν είμαστε ποτέ πιο κοντά από ό, τι είμαστε τώρα.

Με τον Trump στον Λευκό Οίκο, οι σχέσεις με τη Ρωσία ήταν σχετικά σταθερές, αλλά τώρα ο Joe Biden είναι υπεύθυνος.

 

 

Ο Μπάιντεν είναι ένας θερμοκέφαλος που δείχνει σημάδια προχωρημένης διανοητικής παρακμής, και περιβάλλεται από μια ομάδα πολεμοχαρών που είναι αποφασισμένοι «να βάλουν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στη θέση του».

Οι τρόφιμοι διαχειρίζονται το άσυλο και δεν θέλει και πολύ νά γίνει ένα λάθος για να πάνε όλα τά πράγματα στραβά, τρομερά στραβά.

(ἀπό ἐδῶ)

 

 

Καταλάβατε ποῦ τό πᾶνε; Ἄμ καί βέβαια καταλάβατε. Διότι οἱ χαζαροἑβραῖοι θέλουν,σιγά-σιγά ἤ γρήγορα-γρήγορα,νά ἐπανακτήσουν τήν καθολική τους κυριαρχία στήν περιοχή. Τήν ἀπό κάθε ἄποψιν προσοδοφόρα περιοχή…

 

 

Καί ἐννοεῖται πώς δέν θά σταματήσουν μόνον ἐκεῖ.Ἔχουν πολύυυ μεγάλα σχέδια ! Θυμᾶστε ὅταν γράφαμε γιά τό λιμάνι τῆς Ἀλεξανδρυπόλεως καί τήν ἀμερικανική,οὐσιαστική παρουσία τους ἐκεῖ; Θυμᾶστε τά ἐγκαίνεια καί τήν ὀμιλία τοῦ Πάϊατ; Ναί,αὐτοῦ τοῦ μακελάρη πού ἦταν ἄμεσα συνδεδεμένος μέ ὅ,τι ἔγινε στήν Οὐκρανία τό 2014.Καί ἀπό τότε πού ἦρθε στήν Ἑλλάδα τό μόνο πού τόν ἐνδιαφέρει εἶναι πῶς «νά τα βροῦμε μέ τούς τουρκαλάδες».Γι᾿αὐτό δέν φεύγει. Ἔχει μεγάααλα σχέδια πού ὡς φαίνεται δέν ἀφήνουν καθόλου ἔξω καί τήν Οὐκρανία.Ἤ μᾶλλον γιά μία ἀκόμη φορά τήν βάζουν στήν εἰκόνα πρωταγωνίστρια… 

 

Ὄχι ἔρχονταν τά ἀμερικανικά στατεύματα στήν Ἀλεξανδρούπολιν γιά …ἀσκήσεις…( ΕΔΩ) Γι᾿αὐτό λέω καί ξαναλάω :Ὅσο παραμένει αὐτός ἐδώ ὅλο καί πλησιάζει τό κακό.Ἕνα κακό πού δέν ξέρω ἄν ἔχει παγκόσμια ἀπήχησιν ( πού μᾶλλον καθώς φαίνεται θά ἔχη) ἀλλά νά εἶστε σίγουροι πώς θά μᾶς ἐμπλέξουν στά σίγουρα καί βεβαίως ὄχι γιά καλό…

Συνδυᾶστε τίς παραπομπές πού σᾶς ἔβαλα.

Ἡ Πελασγική

sxolianews.blogspot.com

Share this post