Μας απειλούν χωρίς να ξέρουν: Πως θα στείλουμε την Τουρκία πίσω στην λίθινη εποχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Μας απειλούν χωρίς να ξέρουν: Πως θα στείλουμε την Τουρκία πίσω στην λίθινη εποχή (ΒΙΝΤΕΟ)

270 Κούρδους σκότωσαν οι Τούρκοι. Οι Κούρδοι με την σειρά τους σκότωσαν πάνω από 7 Τούρκους (μεταξύ των νεκρών και ένα παιδί).
Του Γιώργου Φαρμάκη
Οι Τούρκοι παίρνουν δυνάμεις από την Ανατολική Θράκη και τις στέλνουν στην Συρία.Χιλιάδες στρατιώτες έχουν μπει μέσα στην Βόρεια Συρία και ενισχύεται συνεχώς το μέτωπο. Μέσα στην Τουρκία αυτή την στιγμή υπάρχει μια πολύ πετυχημένη Ερντογανική προπαγάνδα για την εισβολή στην Συρία.

Το φερέφωνο του Ερντογάν Ιμπραήμ Καραγκιούλ ο οποίος είναι ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Yeni Safak, δήλωσε ότι μετά από την Συρία σειρά έχουν η Ελλάδα και η Κύπρος. Εντυπωσιάζει η Τουρκία επειδή κρατάει ανοιχτό μέτωπο στην Συρία και παράλληλα στην Κύπρο (γεωτρύπανα κλπ).

Η Ελλάδα είναι μια χώρα οργανωμένη. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να φέρουν ισχυρά πλήγματα μέσα στην Τουρκία. Μια τουρκική επίθεση δεν θα είναι περίπατος. Θα αντισταθούμε και θα αντεπιτεθούμε.

Για να είμαστε αντικειμενικοί: Ναι μεν μπορούμε να απαντήσουμε με στρατιωτικά μέσα αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει η πολιτική εντολή στον στρατό. Όταν οι Τούρκοι έκαναν γεωτρήσεις στην Κύπρο, μείναμε ακίνητοι. Όταν οι Τούρκοι «έκαναν» τα Ίμια, κάναμε πίσω μετά από την πτώση του ελικοπτέρου και τώρα τα Ίμια είναι μια ζώνη γκρίζα.

Πλεονέκτημα για την Ελλάδα: Η οικονομία αρχίζει να ανακάμπτει. Οι πολίτες νιώθουν πιο σίγουροι, οπότε σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο, το ηθικό θα είναι καλό (καλύτερο από ότι ήταν στο εντελώς πρόσφατο παρελθόν).

Στρατηγικό λάθος: Η Ελλάδα δεν φρόντισε να στηρίξει τις εθνότητες που υπάρχουν μέσα στην Τουρκία, με σκοπό να λειτουργήσουν ως «Πέμπτη φάλαγγα» και σε έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο, να πάρουν την θέση μας «Δούρειος ίππος». Η Τουρκία αυτό το λάθος δεν το έκανε.Φρόντισε να στείλει πολλούς Μουσουλμάνους στα νησιά μας και στην ενδοχώρα. Αυτοί οι άνθρωποι ποιον θα στηρίξουν σε έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο; Σίγουρα όχι την Ελλάδα.

Συμπερασματικά, η χώρα μας όχι μόνο μπορεί να αμυνθεί αλλά μπορεί να καταστρέψει την οικονομία της γειτονικής χώρας, αν καταστρέψει βιομηχανικούς στόχους. Η οικονομία της Τουρκίας στηρίζεται στις βιομηχανίες που υπάρχουν στην Κωνσταντινούπολη και στην Άγκυρα (εντός εμβέλειας των «ελληνικών» πυραύλων Scalp EG δηλαδή). Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Τουρκικές αμυντικές βιομηχανίες

MKEK: Με έδρα στην Άγκυρα
Turkish Aerospace Industries: Με έδρα στην Άγκυρα
ASELAN: Με έδρα στην Άγκυρα
Roketsan: Με έδρα στην Άγκυρα
FNSS: Με έδρα στην Άγκυρα
Nurol Makina: Με έδρα στην Άγκυρα
Havelsan: Με έδρα στην Άγκυρα
Otokar: Με έδρα στην Σακάρια

Οι βιομηχανίες (Σιδήρου και Χάλυβα) που στηρίζουν τις εξαγωγικές δυνατότητες της Τουρκίας

Habas: Με έδρα στην Κωνσταντινούπολη
Çolakoglu Diler: Με έδρα στην Κωνσταντινούπολη
ICDAS: Με έδρα στην Κωνσταντινούπολη

Στην Τουρκία η μεταποιητική οικονομία βασίζεται στις ευρωπαϊκές και όχι μόνο αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες έχουν χτίσει τα εργοστάσια παραγωγής τους στην χώρα. Κάποιες από αυτές είναι οι: Renault, Fiat, Chrysler,Toyota,Hyundai, Mercedes Benz. Τα εργοστάσια βρίσκονται κυρίως στο «Διαμέρισμα Μαρμαρά»! Δηλαδή:

Επαρχία Γιάλοβας
Επαρχία Εντίρνε (Αδριανούπολης)
Επαρχία Κιρκλαρελί (Σαράντα Εκκλησιών)
Επαρχία Κοτζάελι
Επαρχία Κωνσταντινούπολης
Επαρχία Μπαλικεσίρ
Επαρχία Μπιλετσίκ
Επαρχία Προύσας
Επαρχία Σαγγάριου
Επαρχία Τεκίρνταγ (Ραιδεστού)
Επαρχία Τσανάκκαλε.

Πως θα στείλουμε την Τουρκία πίσω στην λίθινη εποχή

Τεχνικά χαρακτηριστικά/Επιδόσεις των πυραύλων Scalp EG όπως τα διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας:

Καθοδήγηση: GPS /INS + IIR (τελική φάση) με Terrain Masking και Terminal pop-up maneuver
Πολεμική Κεφαλή: Bomb Royal Augmenting Charge (BROACH) με τρεις τρόπους λειτουργίας βάρους 120 Kg
Εμβέλεια: 300 km (Αυτό είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει. Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η ελάχιστη εμβέλεια και όχι η μέγιστη. Δεν ξέρουμε τι παραλλαγές έχει κάνει η Ελλάδα.)
Βάρος: 1300 kg
Άνοιγμα Πτερύγων Καθοδήγησης: 2.84m
Μήκος: 5.1m
Πλάτος: 0.630 m
Ταχύτητα: 0.85 Mach
Τύπος Φέροντος Αεροσκάφους: M-2000-5
Στόχοι: Ευκολίες Αεροδρομίων, Ελλιμενισμένα Πλοία, Γέφυρες, Ενισχυμένοι στόχοι καθώς και Στόχοι στρατηγικού ενδιαφέροντος (Η Ελλάδα λοιπόν μπορεί να καταστρέψει στόχους στρατηγικού ενδιαφέροντος και να στείλει την Τουρκία στην λίθινη εποχή)

Πηγή εικόνας: Eurokinissi

el.gr

Share this post