Ματαιώνουν την παρέλαση και στην πατρίδα του Μ.Αλεξάνδρου: Οι νομοί που «γύρισαν» κατά κυβέρνησης «πληρώνουν» το τίμημα

Ματαιώνουν την παρέλαση και στην πατρίδα του Μ.Αλεξάνδρου: Οι νομοί που «γύρισαν» κατά κυβέρνησης «πληρώνουν» το τίμημα

Μετά την Ημαθία και την Πιερία, δύο από τους νομούς που είχαν δώσει υψηλά ποσοστά στην ΝΔ, και πλέον έχει καταρρεύσει η δημοφιλία της, είναι η σειρά της πατρίδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του νομού Πέλλας να «πληρώσει» το τίμημα: Η κυβέρνηση αποφάσισε οριστικά να μην διεξαχθούν παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων.

Τελείως τυχαία όλοι οι νομοί της Βορείου Ελλάδας στην οποία καταγράφεται χαμηλή δημοφιλία της κυβέρνησης και χαμηλή αποδοχή του προτεινόμενου εμβολιασμού μεταπίπτουν σε καθεστώς μερικών απαγορεύσεων προφανώς πριν έρθει η ώρα του γενικού lockdown.

Μετά την τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιορδάνη Τζαμτζή και την εισήγηση της Διευθύντριας Δημόσιας Υγείας της ΠΕ Πέλλας κ. Καραντώνη Ελένη, η οποία περιέγραψε την υφιστάμενη κατάσταση, στη συνέχεια τοποθετήθηκαν όλοι οι παρόντες.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων Covid 19 στο Νομό Πέλλας.

«Δυστυχώς και φέτος θα τιμήσουμε την Εθνική Επέτειο και τους Ήρωες της 28ης Οκτωβρίου με την καθιερωμένη δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα.

Η διεξαγωγή των παρελάσεων θα δημιουργήσει ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού λόγω συνωστισμού και επειδή έχουμε την ευθύνη να διασφαλίσουμε τις ανάλογες συνθήκες που θα προστατέψουν την υγεία των συμπολιτών μας αποφασίστηκε η μη διεξαγωγή των παρελάσεων».

https://www.pronews.gr

Share this post