ΜΑΦΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ”

ΜΑΦΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ”

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Τάκη Θεοδωρικάκο και τη μαφία των ενστόλων! Εκείνων που δεν δίστασαν, όπως αποκαλύπτει το σημερινό “Μακελειό” να παίξουν και… ξύλο για να “σώσουν” τον υιό του υπουργού.

Πέραν των φωτογραφιών με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν κατά τον έλεγχο της παρέας του γιου του υπουργού, ενώ ο κ. Θεοδωρικάκος είχε πει ότι δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό, πληροφορίες μιλούν και για απόπειρα κλοπής του σχετικού φακέλου από αστυνομικούς που μάλλον ανήκουν στη φρουρά του υπουργού.

Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχολίασε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επιμένοντας πως πρόκειται για συκοφαντίες και αστήρικτες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου: «Καθώς συνεχίστηκε και σήμερα, από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, η αναπαραγωγή ψεμάτων, συκοφαντιών και αστήρικτων κατηγοριών -βασισμένη σε ψευδή κατάθεση αποστρατευθέντα Αξιωματικού σε βάρος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου- και, καθώς επίσης συνεχίζεται και η δημόσια συζήτηση για τις φερόμενες επικοινωνίες αστυνομικών με εμπλεκόμενους σε ποινικές υποθέσεις, υπενθυμίζεται ότι: με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, και οι δύο υποθέσεις έχουν σταλεί στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας για ταχύτατη και ενδελεχή έρευνα και τα πορίσματά τους θα σταλούν στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη».

Η καταγγελία για απόπειρα κλοπής του φακέλου

Ειδικότερα, από την στιγμή που ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ έδωσε την κατάθεσή του στο Εσωτερικών Υποθέσεων, μέσα στο επόμενο 24ωρο ομάδα αστυνομικών που υπάγεται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και, ίσως, πολύ κοντά στον υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο, επισκέφτηκαν την υπηρεσία με σκοπό να ανακτήσουν την κατάθεση του ανώτατου αξιωματικού.

Πηγές, πως οι αστυνομικοί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν τον φάκελο της υπόθεσης, συγκρούστηκαν με τους συναδέλφους τους με αποτέλεσμα σχεδόν να πιαστούν στα χέρια. Τα πνεύματα ηρέμησαν δικαστικοί λειτουργοί του Εσωτερικών Υποθέσεων, και ο φάκελος παρέμεινε στην υπηρεσία.

makeleio.gr

Share this post