Μεγάλο ουράνιο σώμα εισήλθε στο Ηλιακό μας Σύστημα και κινείται με ταχύτητα, ισχυρίζεται Βραζιλιάνος αστρονόμος

Μεγάλο ουράνιο σώμα εισήλθε στο Ηλιακό μας Σύστημα και κινείται με ταχύτητα, ισχυρίζεται Βραζιλιάνος αστρονόμος

Πέμπτη 19/03/20: Σύμφωνα με τις δηλώσεις του παρατηρητή του ουρανού της Βραζιλίας Tio Abadom, ένα ουράνιο σώμα έχει εισβάλει στο ηλιακό σύστημα και παρακολουθείται από διαστημικά τηλεσκόπια και επίγεια τηλεσκόπια σε όλο τον κόσμο. Το άγνωστο αντικείμενο βρίσκεται επί του παρόντος κοντά στους πλανήτες Δία και Κρόνο και φαίνεται να επιταχύνεται στην ταχύτητα.

Το συμβάν ακούγεται παράδοξο, όταν δεν φαίνεται να συναινεί ή να το αρνείται η NASA. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, ένα ακόμα παράξενο φαινόμενο του ουρανού παρατηρήθηκε στο Trenton του New Jersey, από τον Alonzo Ent, ο οποίος κατάφερε να συλλάβει ένα είδος ουράνιου αντικειμένου κοντά στον Ήλιο που, συχνά αποκαλούμενο και ως “δεύτερο Ήλιο”.

Ο Alonzo, ο οποίος είναι έμπειρος κάμεραμαν, δήλωσε:

“Κινούνταν πολύ γρήγορα και παρόλο που ήταν πολύ δύσκολο να επικεντρωθώ, κατάφερα να το καταγράψω για λίγα λεπτά, διάρκεσε μόνο 5 λεπτά και μετά έφυγε μακριά.”

Παρόλο που ο Tio Abadom αναφέρεται στον διαβόητο πλανήτη Nibiru, ίσως, οι υπόλοιποι θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν, αυτό που καταγράφηκε από το ηλιοσφαιρικό διαστημόπλοιο SOHO, θα μπορούσε να είναι ένα γιγάντιο εξωγήινο μητρικό διαστημόπλοιο.

Ωστόσο, το ερώτημα που τίθεται αυθόρμητα τον αστρονόμο Tio Abadom είναι το εξής:

“Θα μπορούσε να έχει αυτό που συμβαίνει τώρα στη Γη (η πανδημία) μια άμεση σχέση με την παρουσία αυτού του αγνώστου διαστημικού αντικειμένου;”

Απλώς πρέπει να περιμένουμε περαιτέρω εξελίξεις σχετικά με την κίνηση αυτού του διαστημικού αντικειμένου, το οποίο είναι μεγάλο σε μέγεθος και, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, πλησιάζει πλησιάζει προς τη Γη.

NIBIRU HOJE 16/03/2020 A HORA TA CHEGANDO

Two Suns or Nibiru Close to our Sun?

diadrastika.com

Share this post