Μερικοί βλέπουν να έρχεται το «Super Blood Moon» ακολουθούμενο από ένα «Ring of Fire» ως σημάδι των ΄Eσχατων καιρών.

Μερικοί βλέπουν να έρχεται το «Super Blood Moon» ακολουθούμενο από ένα «Ring of Fire» ως σημάδι των ΄Eσχατων καιρών.

ΣΧΟΛΙΟ : Είναι άραγε αυτό το κόκκινο φεγγάρι στο οποίο αναφέρθηκε ο Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλιβίτης,ότι ξεκινούν τα γεγγονότα;

Μια νέα σεληνιακή έκλειψη ή «φεγγάρι αίματος» θα είναι σύντομα ορατή στις 26 Μαΐου 2021 και θα είναι μερικώς ορατή από την Ανατολική Ασία, την Αυστραλία, τον Ειρηνικό Ωκεανό και μεγάλο μέρος της Αμερικής.

 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ονομάζεται “Super Blood Moon” και θα είναι η πρώτη συνολική έκλειψη από τον Ιανουάριο του 2019. Σύμφωνα με το Forbes.com , αυτή η πανσέληνος “supermoon” θα μετακινηθεί στη σκοτεινή κεντρική σκιά της Γης, όπου θα εμφανίζεται ως ” Blood Moon »για 15 λεπτά, μετατρέποντας για λίγο τη σεληνιακή επιφάνεια σε κοκκινωπό χαλκό.

Σύμφωνα με το CBN News , λιγότερο από ένα μήνα μετά από αυτό το Super Blood Moon, ο κόσμος θα δει στη συνέχεια μια ηλιακή έκλειψη «Ring Of Fire» που θα γίνει στις 10 Ιουνίου 2021. Αυτή η εκδήλωση θα είναι ορατή από τις περισσότερες βορειοανατολικές ΗΠΑ και ο Καναδάς που θα δει μια τεράστια ηλιακή έκλειψη πριν από το πρωινό στις 10 Ιουνίου, και ορισμένες περιοχές θα δουν ακόμη και ένα εντυπωσιακό δακτυλιοειδές έκλειμμα «δαχτυλίδι της φωτιάς» που θα διαρκέσει 3 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα.

Αυτός ο δακτύλιος φωτιάς θα είναι ορατός μόνο σε περιοχές όπως το βόρειο Οντάριο, ο Καναδάς και η Ρωσία. Πολλοί στο Σώμα του Χριστού βλέπουν τέτοια γεγονότα να έχουν σημασία και πιστεύουν ότι έχουν προφητικές συνέπειες επειδή αναφέρονται απευθείας στη γραφή.

Ένα παράδειγμα είναι ένα φεγγάρι αίματος που αναφέρεται στη Βίβλο στο βιβλίο του Ιωήλ 2:31 που αναφέρει: «Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα, πριν έρθει η μεγάλη και τρομερή ημέρα του Κυρίου». Επίσης στις Πράξεις 2:20, «Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα, πριν έρθει η μεγάλη και αξιοσημείωτη ημέρα του Κυρίου».

Και, στο βιβλίο της Αποκαλύψεως 6:12, προφητεύεται επίσης ένα φεγγάρι αίματος: «Και είδα όταν είχε ανοίξει την έκτη σφραγίδα και, αλήθεια, υπήρξε ένας μεγάλος σεισμός. και ο ήλιος έγινε μαύρος σαν σάκο μαλλιών και το φεγγάρι έγινε αίμα. ” Αυτά τα εδάφια αναφέρονται στο φεγγάρι που μετατρέπεται στο αίμα ως ουράνιο σημάδι της εποχής του τέλους.

 

Ορισμένοι ιεροκήρυκες του End Time ισχυρίζονται ότι οι πολλές εκλείψεις του Blood Moon τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα πολλά σημάδια ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει και θα μπορούσε να συμβεί στο εγγύς μέλλον. Εκείνοι που διδάσκουν την εσχατολογία επισημαίνουν άλλα ιστορικά γεγονότα όπως η ίδρυση του σύγχρονου κράτους του Ισραήλ το 1948, η επιστροφή εκατομμυρίων Εβραίων στους Αγίους Τόπους και οι πιθανοί πρόδρομοι του βιβλικού σημείου του θηρίου ως περαιτέρω σημάδια των Τελικών χρόνων.

endtimeheadlines.org

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ END TIMES HEAD LINES : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post