Μεσογαίας για «έλεγχο μέσα από τσιπάκι»: Μην φοβάστε – Εμπιστευτείτε τους ειδικούς, vid

Μεσογαίας για «έλεγχο μέσα από τσιπάκι»: Μην φοβάστε – Εμπιστευτείτε τους ειδικούς, vid
«Δεν μπορεί να βγει η Εκκλησία με σημαία αντι-εμβολιαστική»

«Υπάρχει ο φόβος για τον έλεγχο μέσα από τσιπάκι. Δεν υπάρχει αντίστοιχη τεχνολογία ελέγχουΤο μεγαλύτερο τσιπάκι είναι το κινητό μας και άρα δεν χρειάζεται αυτό (το τσιπάκι), καθώς όλα γίνονται καλύτερα μέσω των εφαρμογών παρά με ένα νανοσφαιρίδιο το οποίο ενδεχομένως θα μπορούσε να μπει μέσα με το εμβόλιο στο σώμα μου».

Αυτό δήλωσε για το «τσιπάκι» ο Μητροπολιτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος σε διαδικτυακή συνάντηση για το θέμα των εμβολίων, στην οποία συμμετείχε και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Τα νανοσφαιρίδια ή ακόμα και τα νανορομπότ δεν μπαίνουν βέβαια απαραίτητα με ένα εμβόλιο στο σώμα, ενώ είναι σε θέση να χρησιμοποιηθούν για πολλές και διάφορες λειτουργίες, καθώς η τεχνολογία προχωράει.

Ο Μητροπ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, μιλώντας στην 3η Ιερατική Διαδικτυακή Σύναξη με θέμα «Πανδημία Covid-19 και εμβόλια» της Ι.Μ.Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, αναφέρθηκε στον τρόπο που εργάστηκε η επιτροπή Βιοηθικής, στα ερωτήματα που αντιμετώπισε και απάντησε καθώς και στον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με συγκεκριμμένες εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές και εν κατακλείδι δήλωσε: «Αν κάνει κάποιος το εμβόλιο, ούτε σώζεται ούτε κολάζεται. Και το ίδιο συμβαίνει αν δεν το κάνει».

«Δεν έχουν κανέναν λόγο να μας ξεγελάσουν», είπε για όσους επιστήμονες κάλεσαν οι Ιεράρχες στην επιτροπή. «Το συμπέρασμά μας ήταν πως το θέμα δεν είναι θεολογικό ούτε εκκλησιαστικό, αλλά θέμα υγείας, άρα άλλοι είναι αρμόδιοι. Δεν μπορεί να βγει η Εκκλησία με σημαία αντι-εμβολιαστική», σημείωσε.

«Δεν πρέπει να είμαστε αφελείς αλλά δεν πρέπει να είμαστε και καχύποπτοι. Να μάθουμε να εμπιστευόμαστε όσους έχουν την ειδική γνώση», χωρίς να ξεκαθαρίσει ποιους «ειδικούς» εννοεί: αυτούς του Κράτους, οι οποίοι έχουν πέσει πολλές φορές σε αντιφάσεις σε σχέση με τα εμβόλια και την μάσκα ή όσους έχουν εκφέρει συγκεκριμένες αντιρρήσεις σε σχέση με όσα εφαρμόζονται;;;

Για τις ενστάσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων σχετικά με τα έμβρυα στα εμβόλια ο Μητροπολίτης Μεσογαίας απάντησε πως «κάναμε βιαστική μελέτη λόγω χρόνου. Μπήκαμε στα κείμενα του Βατικανού κλπ. Άποψή μας είναι πως δεν είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει την Σύνοδο».

Δείτε από το 1.25.45 τα λεγόμενα του Μεσογαίας για το «τσιπάκι» και όχι μόνο:

 

el.gr

Share this post