Μετά τις εκλογές η ΠΑΝΑΓΙΑ βγάζει σκούπα και φαράσι, να βοηθήσουμε και εμείς με Προσευχή- Μετάνοια και Ομοψυχία.

Μετά τις εκλογές η ΠΑΝΑΓΙΑ βγάζει σκούπα και φαράσι, να βοηθήσουμε και εμείς με Προσευχή- Μετάνοια και Ομοψυχία.

Ότι και να ψηφίσουμε γνωρίζουμε ποιος βγαίνει…ο τούρκος στο ΑΙΓΑΙΟ και οι μπαχαλάκηδες στους δρόμους των μεγαλουπόλεων;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αυτό που βιώνουμε δεν διαχειρίζεται ανθρωπίνως μόνο πνευματικά. Όλη η νέο- Ελλάδα φαίνεται να μοιάζει με κάποιον που είναι έτοιμος να πηδήξει από τα μπαλκόνια.

Στώμεν καλώς και κάντε πίσω , όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ:

Όλοι πίσω, όλοι πίσω, γυρίστε πίσω, πλανηθήκαμε

«Αλλά ο Θεός δεν μπορεί να επέμβει. Μπορεί όμως, με το σχέδιο τού Θεού, να έρθει, να έρθει ώστε οι άνθρωποι ν’ αποκτήσουν μία επίγνωση, να ιδούνε το χάος ολοζώντανο μπροστά τους, να πούνε: Έ! Πέφτουμε στο χάος, χανόμαστε. Όλοι πίσω, όλοι πίσω, γυρίστε πίσω, πλανηθήκαμε. Και να έρθουνε πάλι στο δρόμο τού Θεού και να λάμψει η Ορθόδοξος πίστις.»

https://youtu.be/cHOodLqx6rA

 

Πολλοί κάνουν την διάγνωση της επόμενης μέρας που έρχεται αλλά δυσκολεύονται να δώσουν λύσεις…

« Από την Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας  θα πρέπει να διαχειριστεί την ήττα του. Όποια και αν είναι, σε μέγεθος. Συντριπτική ή ελεγχόμενη.

Το δικό μας πρόβλημα είναι ότι τα πάντα θα συμβούν στο πτώμα της οικονομίας μας. Οι δανειστές δεν έχουν λόγους και περιθώρια να χαριτολογούν άλλο με τον Αλέξη Τσίπρα. Ούτε με τους ήρωες Έλληνες που σήκωσαν το βάρος της κρίσης…

Μέσα σε μια εβδομάδα θα μας ξεκαθαρίσουν, με τον πιο κοφτό τρόπο, πόσο στοίχισαν τα προεκλογικά  καλούδια του Αλέξη Τσίπρα. Και (το χειρότερο όλων) τι σημαίνουν όλα αυτά σε χρωστούμενα, σε προαπαιτούμενα και σε επόμενα δανεικά.

Θα τα πουν ωμά. Οι πληροφορίες της στήλης είναι πως ο Ιούνιος του 2019 θα θυμίζει τακτικές των δανειστών ίδιες με το καλοκαίρι και το Φθινόπωρο του 2014»

george.kraloglou@capital.gr  https://www.capital.gr/o-giorgos-kraloglou-grafei/3361676/i-diki-mas-deutera-tha-einai-alliotiki

Ο Ιούδας φιλάει ήδη παθιασμένα την ΕΛΛΑΔΑ.

Τον είδαμε να φιλάει με πάθος την Ελληνικοτάτη Μακεδονία και αισθανθήκαμε τα σάλια του.

Τώρα ετοιμάζεται να φιλήσει παθιασμένα το Αρχιπέλαγος του Αιγαίου με τα Ελληνικά νησιά και αισθανόμαστε την κακοσμία του αδηφάγου στόματος του.

ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΑΙΝΕ – ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΛΑΙΝΕ

ΗΠΑ: «Πιθανή ελληνοτουρκική σύρραξη – Ο Θεός να βάλει το χέρι του αν χαθούν ζωές Ελλήνων σε νησί»

Ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών Μπομπ Μενέντεζ, που με δική του πρωτοβουλία τέθηκε ενώπιον του αμερικανικού Kονγκρέσου το νομοσχέδιο “«Ασφάλεια και την Ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο», σε συνέντευξή του εκφράζει για πρώτη φορά φόβους για ελληνοτουρκική σύρραξη στο Αιγαίο ενώ πέταξε και τη “βόμβα” λέγοντας “ο Θεός να βάλει το χέρι του αν οι τουρκικές ενέργειες οδηγήσουν σε απώλεια ζωής στα ελληνικά νησιά”!

Ουσιαστικά ο Αμερικανός γερουσιαστής περιέγραψε μια κατάσταση όπου Ελλάδα και Τουρκία είναι λίγο πριν τον… πόλεμο! https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/767694_ektakto-geroysiastis-ipa-anisyho-gia-ellinotoyrkiki-syrraxi-sto?fbclid=IwAR2HaqJQ_VKsDHR

 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;

“Πόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας στη Μεσόγειο μέσω σύγκρουσης Ελλάδας-Τουρκίας”; ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ  « Ο πόλεμος δι’ αντιπροσώπων  “proxy war”  ή διαμεσολαβητικός πόλεμος, είναι η σύγκρουση μεταξύ δύο εθνών, χωρίς την άμεση εμπλοκή τους στο θέατρο των πολεμικών επιχειρήσεων , αλλά χρησιμοποιούν άλλες δυνάμεις (συμμαχικές) για να επιτεθούν στα συμφέροντα του αντιπάλου.»  https://www.militaire.gr/quot-polemos-ipa-rosias-sti-mesogeio-meso-sygkroysis-elladas-toyrkias-quot/?fbclid=IwAR0ln9uwHW6d8naWbRsVQKD0EUTvNW

Πλησιάζουμε ολοταχώς στις κόκκινες γραμμές της ιστορίας.

Η τουρκία θα πρέπει να γυρίσει ανάποδα και να μην πάρει τους S 400 πόσο μάλλον να παραγγείλει ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

« Θα πάρει σκούπα ο Θεός! Κατά το 1830, επειδή υπήρχε στο Άγιον Όρος πολύς τουρκικός στρατός, για ένα διάστημα δεν είχε μείνει στην Μονή Ιβήρων κανένας μοναχός.

Είχαν φύγει οι Πατέρες, άλλοι με τα άγια Λείψανα, άλλοι για να βοηθήσουν στην Επανάσταση. Ερχόταν στο μοναστήρι μόνον ένας μοναχός από μακριά πού άναβε τα κανδήλια και σκούπιζε. Μέσα και έξω από το μοναστήρι ήταν τουρκικός στρατός, και αυτός ο καημένος σκούπιζε και έλεγε:

«Παναγία μου, τι θα γίνει μ’ αυτήν την κατάσταση;». Μία φορά που προσευχόταν με πόνο στην Παναγία, βλέπει να τον πλησιάζει μία γυναίκα – ήταν η Παναγία – πού έλαμπε και το πρόσωπο της ακτινοβολούσε. Του παίρνει την σκούπα από το χέρι και του λέει: «Εσύ δεν ξέρεις να σκουπίζεις καλά· εγώ θα σκουπίσω». Και άρχισε να σκουπίζει. Ύστερα εξαφανίσθηκε μέσα στο Ιερό. Σε τρεις μέρες έφυγαν όλοι οι Τούρκοι! Τους έδιωξε η Παναγία.» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Πηγή: Από το βιβλίο Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου
Λόγοι Β’ «Πνευματική αφύπνιση»

Φάρμακο Σωτηρίας για την Ελλάδα που δεν χρειάζεται άλλους δήθεν σωτήρες  είναι να βρέξει τα πόδια του ΧΡΙΣΤΟΥ με δάκρυα.

Το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο ο ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΥΡΙΟΥ μας ..η ίδια η Ζωή εν Αληθεία

 

¨Η ομοψυχία δεν είναι μόνο μια λέξη, είναι το όπλο που δεν νικιέται ποτέ.¨

ΤΟΤΕ θα δούμε θαύματα

Ανάγκη να φτιαχτεί η Ελλάδα του ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

Share this post