Με ταχείς ρυθμούς ετοιμάζονται τα «OH-58D Kiowa Warrior» -Θα εκτελέσουν & βολές εντός μηνός

Με ταχείς ρυθμούς ετοιμάζονται τα «OH-58D Kiowa Warrior» -Θα εκτελέσουν & βολές εντός μηνός

Με ταχείς ρυθμούς ετοιμάζονται τα OH-58D Kiowa Warrior της Α.Σ στο 307 ΠΕΒ και στην 1η ΤΑΞΑΣ ….Αναμένεται οτι θα εκτελέσουν και Εκπαιδευτικές  Βολές εντός μηνός  στο πεδίο Βολής Λιτοχώρου  και το ενδιαφέρον  ακόμη και διεθνών ΜΜΕ είναι τεράστιο !

Οι τεχνίτες του 307 ΠΕΒ όχι μόνο ολοκλήρωσαν με ασφάλεια την εκφόρτωση όλων των Ελικοπτέρων και την ασφαλή μεταφορά τους στη Βάση στο Στεφανοδίκειο , αλλά εκτός των 6 συναρμολόγησαν & άλλα 4 ελικόπτερα OH-58D Kiowa Warrior  και το CH – 47 Chinook  που τελείωσαν και τις πτητικές δοκιμές !!

Εμείς θα επικεντρωθούμε  στο σύνολο  που εμφανίζει η ομάδα υποστήριξης του 307 ΠΕΒ με επικεφαλής τον Δκτη του εργοστασίου, η οποία μαζί με επιπρόσθετο ειδικό προσωπικό,  είναι επιφορτισμένη να τα έχει έτοιμα για βολές εντός του αυστηρού χρονοδιαγράμματος που έχει οριστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες εκπαιδευτικές Βολές θα γίνουν εντός του μηνός Ιουνίου ίσως και νωρίτερα του αναμενομένου στο Πεδίο βολής του Λιτοχώρου …Παρουσία και των Αμερικανών Εκπαιδευτών !

Σχόλιο: Ας Ελπίσουμε το ΓΕΣ να καλέσει στην ένταξη των Ελικοπτέρων στην Α.Σ  και τον Στρατηγό Μανωλά που ήταν ο πρώτος Οραματιστής  αυτών των Ελικοπτέρων στην Αεροπορία Στρατούς …Κάνοντας το Ιπτάμενο Ιππικό που ονειρεύτηκε

veteranos.gr

Share this post