«Με τον κάλπικο φόβο της Υγείας, οδηγούν σε πείνα την κοινωνία»

«Με τον κάλπικο φόβο της Υγείας, οδηγούν σε πείνα την κοινωνία»

Γ . Τράγκας : «Με τον κάλπικο φόβο της Υγείας, οδηγούν σε πείνα την κοινωνίỨ. Μετά ταύτα, ο «θείος» Γιώργης … Α Π Ε Λ Υ Θ Η !!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της διακοπής συνεργασίας με τον ραδιοφωνικό σταθμό (‘Παραπολιτικά’ 90,1) που εργάζονταν ο Γιώργος Τράγκας, επιτέθηκε με σφοδρότητα μιλώντας στον ‘98.4’, προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το σύστημα όπως είπε του Μεγάρου Μαξίμου, που τον στοχοποίησε για την κριτική που ασκούσε…. Ο Γιώργος Τράγκας υποστήριξε , ότι οι «οπλαρχηγοί» της ΝΔ «Καραμανλικοί , Σαμαρικοί και λοιποί» , προτίμησαν σε αυτή τη φάση να σιωπήσουν, παραδίδοντας όλες τις πρωτοβουλίες κινήσεων στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που με τον κάλπικο φόβο , όπως είπε, της πανδημίας, με νεκρούς λιγότερους από την φτώχεια και άλλες μολυσματικές ή χρόνιες παθήσεις, οδηγεί την κοινωνία σε πείνα και διανομή ψυχίων, όπου σε όλους θέλει να δημιουργήσει την εντύπωση του «και πάλι καλά , αφού ζούμε».
Ο Γιώργος Τράγκας υποστήριξε ότι για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τον Τουρισμό, έρχεται φτώχεια και λουκέτα, προειδοποιώντας ότι εξ αυτού του λόγου, ο Πρωθυπουργός θέλει πρόωρες εκλογές , πριν η κοινωνία αντιληφθεί τι έρχεται.
Επιτέθηκε με σφοδρότητα και στο επιστημονικό επιτελείο υπό τον Σωτήρη Τσιόδρα, υποστηρίζοντας ότι έδωσε επιστημονικά , ανακριβή στοιχεία για την λήψη με άλλοθι από την κυβέρνηση τόσων σκληρών μήτρων που στην ουσία , πάγωσαν όλη την οικονομία.
Προέβλεψε μάλιστα ότι σύντομα οι πολίτες θα κληθούν να υπερασπιστούν στοιχειώδη συνταγματικά τους δικαιώματα, προσωπικά δεδομένα και προσωπικές ελευθερίες και για αυτό όπως είπε, με την Marfin , η κυβέρνηση θέλησε να ποινικοποιήσει προκαταβολικά τις διαθέσεις των πολιτών για αντίσταση , κάνοντας εργαλείο της μια υπόθεση που κατά τον ίδιο , εκτέλεσαν προβοκατόρικα για τον λαό , σκοτεινά κέντρα ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Ε ί ν α ι, ή δέν είναι ;

ΤΙ ΛΕΕΙ;
ΤΙ ΛΕΕΙ;

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΝΙΩΝ;ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1946 ;

Πηγή :https://www.facebook.com/

https://scripta—manent.blogspot.com/2020/05/blog-post_92.html

ΠΟΙΟ είναι άρα γε, τό νόημα αυτής της ΤΟΥΡΤΑΣ; (Είχε γενέθλια η Ντόρα «μας»!… Άν δέν τό μάθατε….)

Όχι, όχι μήν μπερδεύεσθε, είναι όλα φτιαγμένα τόσο προσεγμένα καί φυσικά, αλλά τελικώς πρόκειται περί …τούρτας!

Τούρτας μάλιστα των γενεθλίων της κ.Ντόρας «μας» βεβαίως – βεβαίως, που αισίως έκλεισε τά 66 .
Τώρα τά ερωτήματα και οι απορίες που σίγουρα προκύπτουν είναι, μέ ποιό σκεπτικό και στόχευση, οι συνεργάτες της αποφάσισαν αυτό το είδος τούρτας νά της παραγγείλουν και μάλιστα μέ …διαβατήριο, αεροπορικό εισιτήριο, βαλίτσα και ένα περίεργο αεροπλάνο μέ κομμένο το ουραίο τμήμα ; ; ; ; 
Τί μπορεί νά θέλουν νά (μας) πούν οι «ποιητές» της κυρίας Ντόρας;
Μέ φαρδιά – πλατιά μάλιστα καί τήν ευχή στα αγγλικά (ασφαλώς!) γράφοντας ‘happy birthday Boss’ ; ; ; ; ; ; ;

odysseiatv.blogspot.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Share this post